PDA

View Full Version : טיפול 90K- מחיר

nadavcopy
06-01-15, 12:25
אהלן. הרכב הגיע לק"מ הנכסף, וקיבלתי הצעה ממורשה בחיפה
לטיפול 90K בסכום 1,500 ש"ח כולל עבודה ומע"מ.
נראה לי יקר קצת, מה אתם אומרים?

רפי לין
06-01-15, 12:37
אם תכתוב את הפירוט של מה שהוצע לך אז ניתן יהיה אולי להגיב כראוי.
שאלתך היא כמו מה המחיר הנכון עבור 1 ק"ג?.
בברכה - רפי לין

nadavcopy
06-01-15, 12:45
פילטר שמן ושמן, פילטר אוויר, פירוק גלגלים ובדיקת ברקסים, פלאגים וזהו אני חושב.

matangil
06-01-15, 16:42
ואני חשבתי שטיפול 10 (לפי הפירוט שציינת), ב500 שקל זה מרקיע ***

מה אני אגיד לך , מקווה שבסכום הזה עם גם מלטפים את הפילטרים ואת השמן מזקקים בעצמם חח

רפי לין
06-01-15, 17:31
מתוך ספר הרכב לנהג שבו יש את מפרט הטיפולים, להלן מה שצריך לבדוק ולבצע בטיפול 90,000 ק"מ בפיאט בראבו:
בדיקת והוספת נוזלים (אם חסר), בדיקת וכיוון מהלך ידית בלם יד, החלפת מצתים (פלאגים), החלפת שמן מנוע ומסנן שמן, החלפת מסנן אויר למזגן,
בדיקת צמיגים ולחץ אויר בהם, בדיקת תאורת הרכב, בדיקת בלאי רפידות בלמים, בדיקת נקיון המצבר ומפלס האלקטרוליט,
בדיקת פעולת המנוע ע"י מחשב האיבחון של פיאט (אגזמינר ועידכון הטיפול במחשב הרכב).
כמובן שלזה מתלוות בדיקות רגילות שבכל טיפול טוב במוסך אמורים לבצע וזה בעיקר בהסתכלות סביב מרכב (בודי) הרכב ומתחת לרכב לשלמות מע' הפליטה, צנורות בלמים, תפסי צנור הפליטה, תושבות מנוע ותיבת הילוכים, צנורות מיים, נזילות, בולמי זעזועים, משולשים וחלקי מתלה.
בכל רכב שהוא כוונת הטיפול התקופתי הנה לאתר תקלות קטנות לפני שתיגדלנה ולהחליף חלפים מתכלים.
בברכה - רפי לין

nadavcopy
07-01-15, 12:04
מתוך ספר הרכב לנהג שבו יש את מפרט הטיפולים, להלן מה שצריך לבדוק ולבצע בטיפול 90,000 ק"מ בפיאט בראבו:
בדיקת והוספת נוזלים (אם חסר), בדיקת וכיוון מהלך ידית בלם יד, החלפת מצתים (פלאגים), החלפת שמן מנוע ומסנן שמן, החלפת מסנן אויר למזגן,
בדיקת צמיגים ולחץ אויר בהם, בדיקת תאורת הרכב, בדיקת בלאי רפידות בלמים, בדיקת נקיון המצבר ומפלס האלקטרוליט,
בדיקת פעולת המנוע ע"י מחשב האיבחון של פיאט (אגזמינר ועידכון הטיפול במחשב הרכב).
כמובן שלזה מתלוות בדיקות רגילות שבכל טיפול טוב במוסך אמורים לבצע וזה בעיקר בהסתכלות סביב מרכב (בודי) הרכב ומתחת לרכב לשלמות מע' הפליטה, צנורות בלמים, תפסי צנור הפליטה, תושבות מנוע ותיבת הילוכים, צנורות מיים, נזילות, בולמי זעזועים, משולשים וחלקי מתלה.
בכל רכב שהוא כוונת הטיפול התקופתי הנה לאתר תקלות קטנות לפני שתיגדלנה ולהחליף חלפים מתכלים.
בברכה - רפי לין

אז לא הבנתי רפי, המחיר הזה גבוה או נמוך?

רפי לין
07-01-15, 12:48
בלי פירוט החלפים והעבודות עם המחירים, איך אפשר לדעת?.
בברכה - רפי לין

nadavcopy
08-01-15, 12:30
אוקי, ביררתי במספר מוסכים, זה מה שמציעים-
החלפת שמן ומסנן שמן.
פילטר מזגן ופילטר אוויר
פלאגים
פירוק גלגלים ובדיקת ברקסים.
(-הנחה על וואוצ'ר טיפול שמן ומסנן שמן- בערך 250 ש"ח)
--------------------------
הכי זול (מוסכים מורשים בלבד)
מוסך שפיק- 1,100 כולל מעמ ועבודה.
עדין לא קיבלתי הצעה ממוסך מישל.

*ראיתי שבת"א המחיר לטיפול 90K הוא 730 ש"ח (לא מצוין אם כולל עבודה)
http://www.fiat-telaviv.co.il/text.asp?wood=669