View Full Version : פיאט פונט 1996 1.1 מקרטע
שלום לכולם היום אחרי נסיעה של חצי שעה בערך האוטו התחיל לקרטע והוא לא סוחב לי שאני במצב נסיעה עם קלאץ' לחוץ אין רעשים אבל בעמידה במקום ובנסיעה רגילה לא משנה איזה הילוך הוא רועד ומקרטע אם מישהו יכול לתת לי כיוון לבעיה ואולי מחירים לתיקון פחות או יותר אשמח תודה. ושנה אזרחית טובה לכולם.
לפי תאורך זה נראה שצילינדר אחד לא פועל ויתכן שהבעייה היא בסליל הצתה (קויל) או מצת (פלאג)
או חוט הצתה אל אחד המצתים.
בברכה - רפי לין
אני מסכים עם רפי אך גם יכול להיות כשל במנוע הכי טוב שתיפנה לdavidmzr יש לו חלקים לכל הרכב שלך והוא מרחובות ככה שזה קרוב וקל
אני מסכים עם רפי אך גם יכול להיות כשל במנוע הכי טוב שתיפנה לdavidmzr יש לו חלקים לכל הרכב שלך והוא מרחובות ככה שזה קרוב וקל
תודה רבה על התשובות אני במוסך יעדכן יותר מאוחר על הבעיה הגיוני שזה פלאגים או משהו בדלק?
בכל אפשרי אם מדובר בסופו של דבר בבעיה במנוע עצמו/תיקון שעלותו גבוהה מאוד כך הצעת מחיר ותיפנה לdavidmzr ותיראה מה הוא יכול לעשות בנושא
בכל אפשרי אם מדובר בסופו של דבר בבעיה במנוע עצמו/תיקון שעלותו גבוהה מאוד כך הצעת מחיר ותיפנה לdavidmzr ותיראה מה הוא יכול לעשות בנושא
תודה. לאחר בדיקת פלאגים וקומפרסיה מצאו כי אכן או צילינדר אחד לא עובד או שהאטם של הראש מנוע לא טוב או שצריך לעשות ראש מנוע. מישהו אולי יודע מחירים של התיקונים שציינתי פחות או יותר?
המחיר של פתיחת ראש הוא לא קטן מדובר ב3000 מינימום כאשר מפרקים ראש מכל סיבה שהיא צריך למסור אותו לחרט שיבדוק אותו תחת לחץ ינקה וחליף גומיות שסתומים ימלא ויישר את המשטח עליו הוא מיתחבר לבלוק וזה רק על קצה המזלג
עלות החלקים היא עד 800 שח :סט שלייף פילטר שמן שמן מצתים טיימינג אם לא עשו הרבה זמן אז עדיף על הדרך משאבת מים צינור ברזל גם אם צריך יש מצב שפיספסתי משהוא ברשימה
ושי את העלות של המכונאי עצמו ושל החרט סכום לא קטן בסופו של דבר
יתכן שחוסר בקומפרסיה יכול להיות כתוצעה משסתום שרוף דבר שמצריך לפורק ראש
האם המכונאי בדדק שהבוכנה באותו צילינדר שלא נותן ניצוץ עולה ויורדת ? תמיד יש סיכוי שנישבר טלטל דבר זה אינו סביר אך אם זה קרה עדיף להחליף מנוע כי העלות היא עוד יותר גבוהה ממה שצינתי עד כה
המחיר של פתיחת ראש הוא לא קטן מדובר ב3000 מינימום כאשר מפרקים ראש מכל סיבה שהיא צריך למסור אותו לחרט שיבדוק אותו תחת לחץ ינקה וחליף גומיות שסתומים ימלא ויישר את המשטח עליו הוא מיתחבר לבלוק וזה רק על קצה המזלג
עלות החלקים היא עד 800 שח :סט שלייף פילטר שמן שמן מצתים טיימינג אם לא עשו הרבה זמן אז עדיף על הדרך משאבת מים צינור ברזל גם אם צריך יש מצב שפיספסתי משהוא ברשימה
ושי את העלות של המכונאי עצמו ושל החרט סכום לא קטן בסופו של דבר
יתכן שחוסר בקומפרסיה יכול להיות כתוצעה משסתום שרוף דבר שמצריך לפורק ראש
האם המכונאי בדדק שהבוכנה באותו צילינדר שלא נותן ניצוץ עולה ויורדת ? תמיד יש סיכוי שנישבר טלטל דבר זה אינו סביר אך אם זה קרה עדיף להחליף מנוע כי העלות היא עוד יותר גבוהה ממה שצינתי עד כה
תודה על התשובה המפורטת הסתבר שזה אטם ראש מנוע כמה יעלה פחות או יותר הסיפור?
תודה. לאחר בדיקת פלאגים וקומפרסיה מצאו כי אכן או צילינדר אחד לא עובד או שהאטם של הראש מנוע לא טוב או שצריך לעשות ראש מנוע. מישהו אולי יודע מחירים של התיקונים שציינתי פחות או יותר?
לא נראה לי לי שבדקו כמו שצריך. באיזה מוסך בדקת ?.
מה זה "או שהאטם של הראש מנוע לא טוב או שצריך לעשות ראש מנוע" ?.
בשני המקרים צריך לעשות ראש מנוע.
דרך בדיקת קומפרסיה ופלגים, לא ניתן לקבוע מהיא בדיוק התקלה.
צריך להזרים מעט שמן לצילינדר ולבדוק. אם הקומפרסיה עלתה הבעיה בבוכנה או רינגים.
לא עלתה שסתום שרוף. גם בבדיקת לחץ הפוך ניתן להגיע לאותה קביעה.
ואז למעשה חוסכים את מחיר הורדת הראש ומחליפים מנוע.
לטובת חברי הפורום, כתוב בבקשה מה מחיר התיקון שאמרו לך במוסך וכמה שילמת על הבדיקה.
דוד.
לא נראה לי לי שבדקו כמו שצריך. באיזה מוסך בדקת ?.
מה זה "או שהאטם של הראש מנוע לא טוב או שצריך לעשות ראש מנוע" ?.
בשני המקרים צריך לעשות ראש מנוע.
דרך בדיקת קומפרסיה ופלגים, לא ניתן לקבוע מהיא בדיוק התקלה.
צריך להזרים מעט שמן לצילינדר ולבדוק. אם הקומפרסיה עלתה הבעיה בבוכנה או רינגים.
לא עלתה שסתום שרוף. גם בבדיקת לחץ הפוך ניתן להגיע לאותה קביעה.
ואז למעשה חוסכים את מחיר הורדת הראש ומחליפים מנוע.
לטובת חברי הפורום, כתוב בבקשה מה מחיר התיקון שאמרו לך במוסך וכמה שילמת על הבדיקה.
דוד.
את האמת זה בן אדם שאני סומך עליו אם אתה מאזור רחובות אולי תכיר א קרן בבית אלעזרי. בכל מקרה יחליפו לי אטם ראש מנוע ומקווה הכל יהיה בסדר אעדכן בהמשך פרטים.
את האמת זה בן אדם שאני סומך עליו אם אתה מאזור רחובות אולי תכיר א קרן בבית אלעזרי. בכל מקרה יחליפו לי אטם ראש מנוע ומקווה הכל יהיה בסדר אעדכן בהמשך פרטים.
אני לא ממש מכיר את מוסך א קרן. אבל שמעתי מהחבר של הבן שלי שעבד שם שהם בסדר.
דוד.
דוד יש לך מצבר ישן תקין לפונטו ?
כמה יעלה לך?
לא יודע עוד מחר אעדכן.
דוד יש לך מצבר ישן תקין לפונטו ?
כן יש לי, אך אני משתמש בו לגיבוי ולתיקוני דרך.
אתה יכול לקבל אותו בהשאלה לכמה ימים.
דוד.
כמה יעלה לך?
יצא לי 1100 שקל שזה כולל החלפת אטם ראש מנוע שמן מנוע פילטר שמן פילטר אוויר
אם זה כולל חריטה של הראש עצמו המחיר ממש חינם!
נכון.
ובנוסף גומיות שסתומים וטיימינג.
דוד
אם זה כולל חריטה של הראש עצמו המחיר ממש חינם!
הראש מנוע היה חדש כנראה לא סגרו כמו שצריך או שהאטם היה פגום. בכל מקרה הוא נוסע מעולה עכשיו נקווה שלא נצטרך להשקיע עוד (כבר השקעתי 3000 שקל שכלל צמיגים גומייה לצירייה טסט ואחרי שנכשלתי ברקסים ועוד גומייה ואחרי זה עוד האטם) דרך אגב כמה קשה לעשות חלונות שחורים לבד ראיתי שעולה 50 שקל לגליל באוטו דיפו.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.