View Full Version : בעיה במצת ברכב
קודם כל שלום לכולם אני אופיר, קניתי פיאט פונטו 2001 MK2 לפני כ5 חודשים
(רכב ראשון).
אפשר להגיד שלרכב יש היסטוריה והוא עבר הרבה אבל בכל זאת אני ממש אוהב אותו והוא פשוט ונוח ובדיוק מה שאני צריך בשלב הזה.
הבית מצת שלי הלך וכל מה שאני מוצא בEBAY נראה שונה
לי יש חיבר פשוט שמתחבר עם סוג של קליפס (שמחבר גם את התאורה מסביב וגם את המצת) ובכל האתרים יש חיבור שונה לתאורה שמסביב ולמצת
http://www.ebay.com/itm/Cigarette-lighter-cigar-PLUG-SOCKET-FOR-FIAT-BRAVO-BRAVA-GRANDE-PUNTO-FIORINO-/151334006046?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item233c35ad1e
השאלה זה איך לעשות את השינוי או אם מישהו יודע לקנות מצת כמו שאני מדבר עליו?
תודה לעוזרים =)
punto2004_actual_60
15-12-14, 18:53
מי אמר לך שהבית מצת הלך ? אולי רק נשרף הפיוז? (אם בדקת את פיוז המצת תמשיך לקרוא את ההודעה)
בעיקרון אם תפתח את כל הברגים של הפלסטיקה מקדימה (ויש המון ברגים של הלן שמתחבאים בהרבה מקומות) תזהר לא להתעצבן ולהוציא בכוח את הפלסטיק עם הברגים ולשבור הכל..
כל בית מצת יתאים לך (במקור יש 3 חוטים ) במה שאתה רוצה לקנות יש רק 2 (+ , - ) שמספיקים לפעילות המצת.
בכל התעסקות עם המצת תוודא שאין בו זרם (המפתח לא בתוך הסוויץ כלל, כדי לא לשרוף את הפיוז)
מבחינת הגודל זה לא ישב לך בדיוק כמו המקורי, תצטרך לאלתר. או לחילופין לקנות מצת מפירוקיה שהיה שייך פעם לפיאט
הנה המצת שמתאים לפיאט. בעל שלושה חוטים.
פלוס , מינוס ותאורה.
דוד.
מי אמר לך שהבית מצת הלך ? אולי רק נשרף הפיוז? (אם בדקת את פיוז המצת תמשיך לקרוא את ההודעה)
בעיקרון אם תפתח את כל הברגים של הפלסטיקה מקדימה (ויש המון ברגים של הלן שמתחבאים בהרבה מקומות) תזהר לא להתעצבן ולהוציא בכוח את הפלסטיק עם הברגים ולשבור הכל..
כל בית מצת יתאים לך (במקור יש 3 חוטים ) במה שאתה רוצה לקנות יש רק 2 (+ , - ) שמספיקים לפעילות המצת.
בכל התעסקות עם המצת תוודא שאין בו זרם (המפתח לא בתוך הסוויץ כלל, כדי לא לשרוף את הפיוז)
מבחינת הגודל זה לא ישב לך בדיוק כמו המקורי, תצטרך לאלתר. או לחילופין לקנות מצת מפירוקיה שהיה שייך פעם לפיאט
בדקתי וזה לא הפיוז...
המצת קצי שבור והחלק שאחראי על התאורה עושה ניצוצות בגלל מגע דפוק
דוד איפה אני משיג כזה?
יש סיכוי לאחד חדש או רק מפירוק?
"החלק שאחראי על התאורה עושה ניצוצות בגלל מגע דפוק". שלילי.
החלק שאחראי על התאורה עושה ניצוצות בגלל קצר בין הפלוס למינוס.
את החלק אתה יכול להשיג אצלי. אבל לא כדאי לך לבוא מנהריה.
נסה בפירוקיה, למרות שקשה לי להאמין שהם יודעים לפרק את החלק מהקונסולה. ודי קשה לשלוף אותו שלם.
דוד.
punto2004_actual_60
17-12-14, 10:49
סתם ככה - למה לא לנתק את החוט שאחראי לתאורת המצת ולבדוק אם זה פותר את הבעיה... ??
מצת לא צריך תאורה על מנת לפעול כראוי...
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.