View Full Version : האם הלך ראש המנוע ?.
החברים מתבקשים להביע את דעתם.
יאיר הנה הסרטון ששלחת לארז. הצלחתי להעלות אותו לפורום.
אומנם המדובר במנוע של סוזוקי בלנו, אבל זה לא משנה התופעה זהה למנועי פיאט.
ארז קפץ על העגלה בלי להתחשב בכך שהמנוע עבר שתי התחממויות קשות.
החברה שלו אמרה שהפסדתי בהתערבות ושאשלם 500 ש"ח. :)
דוד.
https://www.youtube.com/watch?v=75SAd-opE1w
ניראה כמו חדירת לחץ למערכת הקירור. למה אתם לא מבצעים בדיקת לחץ הפוך לאשש סופית את דין ההתערבות?
ההיתערבות היתה לפני שהרכב היתחממם בפעם הראשונה שלא נדבר על פעם שניה במקרה הזה אין צורך לבצע שום בדיקה בשביל לאשש שמדובר בראש כיוון שהסרטון צולם לאחר שהרכב הגיע לטמפ עבודה ולאחר שבוצע ניקוז אוויר למערכת הקירור
כמו שמאור כתב, המנוע מנפח. תשאיר את זה ככה עם מכסה סגור ותוך זמן לא רב יהיה לך בלון באחד הצינורות.
דודה תחלתי לפני שעה לפרק את הראש עבדתי לאט לאט כמובן עם מגבלות מזג האוויר הזה אך לצערי לא סימתי כי חסרה לי בוקסה ספליין (זו עם הכוכב עם הרבה צלעות) ומחר אלך לקנות סט טוב שיהיה לי פה ואסים להוריד את הראש ואלך לחרט שיתן לו טיפול פסיכיאטרי מעמיק:D
זהו הורדתי את הראש ויש קצת קצת קצת סימנים של חדירה של מים לבוכנה מס 2 דבר שמעיד על כך שהמנוע לא העביר קומפרסיה למערכת הקירור להרבה זמן כיוון שרק חלק בגודל של ציפורן נקי וכל השאר מלוכלך
חבר יקר יאיר, אנחנו מבקשים תמונות. :)
שמר, בשפה המקצועית "מנוע מנפח" אינו חדירה של קומפרסיה למערכת הקירור. :)
דוד.
יאיר, לא ברור לי כיצד מסרת את הראש לחרט, בלי לדעת את מחיר השיפוץ.
מקווה שלפחות אמרת לו שיעשה גם בדיקת לחץ.
אם לא מבקשים החרטים לא עושים.
דוד.
זה לא פעם ראשונה שאני עובד איתו כל הראשים שאני עושה אני נותן לו ואפילו לפני שאמר מילה הוא כבר אמר שצריך לבדוק לחץ כי לראשים של בלנו יש מחלה שהם ניסדקים לכיוון סעפת היניקה חבל שלא צילמתי לפני שמסרתי אותו
לצערי אני לא אוכל את הסיפור הזה. :)
מה הבעיה לדעת את מחיר בדיקת הלחץ יישור וגומיות שסתומים.
במקרה של סדק לכיוון הסעפת, לא ניתן לתקן. צריך ראש חדש. מקווה שלא.
הזמנתי לך את הרדיאטור לוולוו. יגיע היום. בשל מזג האוויר לא ידוע מתי.
דוד.
טוב הרגע חזרתי הביתה עם החלקים עלות הטיפול בראש 450 שח
בוצע בדיקת לחץ,ישור והחלפת גומיות שסתומים עכשיו ניגש לנקות את הבלוק קצת ונרכיב עד שיהיה קר מידי לעבוד להיום
איזה מזג אוויר לא נותן מנוח רק הרכבתי את הראש לבלוק מחר אני צריך לעבור דרך החרט שוב כי הוא שכח כמה מובילים של המכסים של גל הזיזים בתקווה שמזג האוויר מחר יתן קצת מנוח והראש יהיה צלול יותר נרכיב את השאר שזה כולל טיימינג כמה צינורות חוטים וטרמוסטט חדש
לא הבנתי על איזה מכסים של גל הזיזים אתה מדבר.
אני מקווה שהחזרת את הכוסיות למקומות בהם היו.
כמו כן לא הבנתי למה החרט היה צריך לסמן לך את גלגל הקמשפט. אם הייתה מרכיב לפי מה שסימן, בהנעה הראשונה, היה מפגש בוכנה -שסתומים.
הרדיאטור לוולוו שלך שהזמנתי הגיע.
ביקשנו שתעלה תמונות ולא קיבלנו. :)
דוד.
היום הרכבתי את הראש והכל עובד יפה בלי עין הרע הרכב כבר אחרי נסיעת מבחן ניתן לו להיתקרר וניראה את גובה המים
עכשיו חזרתי מנסיע ארוכה מנתניה לתל אביב וחזרה וסמתי לב לאיזה גימגום מציק שיש בהתחלה של הנסיעה ובעמידה בהילוך אך גם קיים בסרק אך פחות ניראה לי שאני צריך לנקות כמה חישנים
זה מזכיר את הגימגום שהיה בסוויפט
לא זוכר מה הייתה הבעיה בסוויפט, ואיך פתרנו אותה תזכיר לי.
הבעיה שלך לא בניקוי כמה חיישנים.
שחזר את מה שאמרנו לך ארז ואני, כאשר הבאת אתמול את הראש המשופץ אלינו לבדיקה. :)
נכון שהחרט לקח לך מחיר זול לשיפוץ, אך שכח להחזיר את הכוסיות לנועלי הקמשפט, ולא עשה השחזת שסתומים וזיצים. במקום זאת סימן לך את גלגל השיניים. זאת הפעם הראשונה שאני שומע שחרט מסמן גלגל שיניים. ראיתי את זה כאשר סובבנו את הקמשפט, כדי לראות אם כל השסתומים נסגרים. לא אמרתי לך כדי לא לייאש אותך. גם כך ראיתי שאתה נמצא בלחץ עצום. :)
תפסיק לדאוג לכול העולם, ותתחיל לדאוג קודם כל ליאיר. :)
דוד.
הסוויפט היתה מגמגמת בהעצה
ניקית את השסתום EGR ואת הצנרת שלו ואת הממיר הקטליטי וזה פתר את הבעיה
החרט לא שכח כמה כוסיות אלה חלק מהמובילים של הכוסיות
תזכיר לי מה אתה וארז אמרתם אתמול מרוב כל הלחץ שהיה אתמול כבר שחכתי איך הרכבתי את הראש :-)
לא מזכיר. :)
כרגע אני לוקח את הכלבים לסיבוב בשדות, יש לך שעה לחשוב. :)
ניקוי שסתום EGR והצנרת שלו, לא פתר את הבעיה בסוויפט, אלא כיבה את נורת הצ'ק.
שטיפת האגזוז/ממיר בחומר מיוחד פתרה את הבעיה.
זאת הייתה גם הבעיה ברכבים שונים שנכתבו בקרספורום, אבל לשאלות הגולשים סירב בעל המכון אייל נויימן (שבינתיים סגר), לגלות מה עשה. הדבר מאוד הרגיז אותי. עשיתי ניסיונות עד שמצאתי מה עושים. המכוניות שפנו אליו נכשלו בטסט על זיהום אוויר, וכול התוספים לא עזרו. הבוחן אמר להם שצריך להחליף ממיר.
אבל כאמור אייל לא החליף.
דוד.
אני לא מאמין שאני אזכר במה שאמרתם אתמול אתה יודע איזה זיכרון דפוק יש לי :confused:
אני יעבור על כל החיבורים שוב לראות שלא שחכתי משהוא או אם יש איזה קונקטור שלא יושב עד הסוף
הדבר מורגש מאוד בעמידה בהילוך אך בסרק רק שומעים את הטורים קופצים מעלה וזה קורה כאשר המנוע חם
זה מזג אוויר נהדר לעשות סיבוב בחוץ אחרי כל הגשם שירד
האם עברת על כל החיישנים שוב ?.
עברת ולא עזר, תקבל את הרמז הראשון. :)
דוד.
כן עברתי לראות שלא פיספסתי לחבר בטועת משהוא יום שני יהיה לי זמן עכשיו בדיוק הגיעו חברים עשיתי הפתעה לשני
כשאתה אומר רמז אתה מיתכוון לרמז לפיתרון התקלה ? או למה שאתה וארז אמרתם?
רמז לפתרון התקלה. חשבתי להפוך את פתרון הבעיה לחידה עם רמזים. אך מאחר ששני זקוקה לרכב כדי לנסוע לעבודה, אעצור כאן.
כדי לדעת בוודאות שמה שאומר אכן יפתור את הבעיה, אני מבקש ממך לבדוק ולעדכן, האם תצרוכת הדלק עלתה ?.
אגב, אתמול הנעתי את הסוויפט כדי להוזיז אותו מעט, ההגה נהיה קשה כאילו אין הגה כוח.
דוד.
יאיר, נפתרה הבעיה בסוויפט. רצועת משאבת ההגה הייתה משוחררת. מעניין שהיא לא הרעישה.
החלפתי לרצועה חדשה.
20 דקות עבודה, אז כמה אני צריך לשלם לעצמי ?. :)
דוד.
פעם אחת שניתקיתי בלי כלים ועם רצועה כמעט גמורה בפיאט שלי בקשו ממני 200 שח על החלפה של הרצועה למזלי היתי ליד מוסך שאני מכיר את בעליו והוא נתן לי כלים זה היה בבני ברק עוד בתקופה שגרתי בב"ש הוא הציע לי עבודה אבל בגלל מקום המגורים זה לא היסתדר
אם כך, אני אעביר 200 ש"ח מכיס ימין לכיס שמאל. :)
דוד.
בדקתי קומפרסיה היום והיא תקינה בכל הבוכנות 185 180 175 180
לא יצא לי להיתעשק יותר מידי או לעשות נסיעה לדתלק עדין עקב משלוח שגיע בין 11-16 ובין השקיע לזריחה :D אך אני עוד מעט אצה לתדלק
נו אז מה זה אומר ביחס ללחץ בצינורות מים ?.
האם בדקת קומפרסיה על מנוע חם או קר ?.
דוד.
דוד לא תאמין כשיצאתי ממך התחיל גמגום בעמידה בהתחלה זה היה גמגום קל בהמשך כשהגעתי להוד השרון הגמגום נעשה כבר בלתי נסבל ומשפיע מאוד על מהלך הנסיעה ופוגע מאוד בהעצה של הרכב פשוט לא יאמן אחרי כל מה שעברנו ביומים האחרונים עם הרכב בגלל החרט הראשון (וזו פעם אחרונה שאני יעבוד איתו)
אין לחץ בצינורות ואין מחסור במים
נשמע רעש יותר חזק מכיוון השסתומים י
יתכן ובשעת ערב מאוחרת זו אני כבר מתחיל לשמוע קולות בראש שלי ;)
אני אגיע מחר מוקדם יותר האישה תיקח אוטובוס לעבודה ואני אגיע עם הרכב
אם כבר מדברים על קולות איזה משחק כדורגל בלה מעלצת אותך לראות ? כי פה שומעים את האוהדים צועקים "צהוב עולה..."
באמת קשה להאמין.
לאחר שסיימנו להרכיב את הראש, פסקו כל הנזילות, הלחץ בצינורות פסק, המנוע עבד כמו שעון שוויצרי.
ובנסיעת מבחן שביצענו לא הייתה שום בעיה.
הבעיה שבסקנר שיש לנו אין מתאם לרכב שלך. נצטרך לבדוק את כל החיישנים ידנית, או להיכנס לחבר שלי למוסך, לבצע בדיקת מחשב. אבל קודם צריך להעיף מבט.
קמתי הבוקר צלול, ויש לי הרושם שאחד הברגים בנדנדים השתחרר.
דוד.
עכשיו הגעתי לדוד ואפילו מבלי "להעיף מבט" התקלה כבר אותרה
המנוע עבד על 3 צילינדרים
כל זה מבלי לפתוח מכסה מנוע
נימצא כבל הצתה דפוק. הכבל הוחלף והמנוע עובד כמו שעון שוויצרי שוב.
לא נכון שרק הכבל הדפוק הוחלף. אומנם הכבל הוחלף למשומש רק בכדי לבדוק אם נפתרה הבעיה ולאחר מכן החלפנו את כל הסט לחדש.
דוד.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.