View Full Version : חידוש רשיון רכב - רמת הגימור השתנתה לפתע
שלום לכולם, בבעלותי פונטו ספייס 2001 SX60 שע"פ המדריך "הדביק" לכל דגמי הפונטו דור שני קרויה FUN. ברשיון הרכב הנוכחי שלי מופיעה רמת גימור: SX שע"פ המדריך והאיבזור בתוך הרכב זהו הדגם. אך הפלא ופלא, החודש קיבלתי טופס לביצוע טסט לרכב שכמובן שבעוד פחות מחודש יהפוך גם לרשיון הרכב ב"ה ואילו בו כתוב "רמת גימור: YOUNG" כיצד זה ייתכן???
האם זוהי טעות? האם אני טועה בזיהוי הדגם (לפי האיבזור פנים וחוץ כנראה שלא)?
מה עושים??? למי פונים ???
אשמח לעזרה מכל מי שיכול...
תודה רבה
בדיוק אותו הדבר אצלי !!
אצלי דגם SX משנת 2003, וקיבלתי השבוע חידוש רשיון בו מופיע שרמת הגימור היא young.
כשחיפשתי רכב נתקלתי בלא מעט מקרים הפוכים ברכבי השכרה, שהרכבים היו young ואילו ברשיון היה כתוב SX, מוזר.
נראה לי שאנחנו הולכים לאכול הרבה חצץ בשביל לטפל בנושא הזה
אצלי אותו הדבר... חשבתי שזה מוזר. מעניין לראות שזה אצל עוד ככה.
ב 8/2006 קיבלתי לעשות טסט
יש לי ספייס SX 2002 - ברשיון הופיע YOUNG
כתבתי מכתב בפקס למשרד הרישוי + דיברתי איתם בטלפון וקיבלתי רשיון חדש עם SX
העדפתי שיהיה הדגם הנכון למרות שזה לא נראה לי כל כך משנה
נראה מה יהיה השנה
YOUNG זה S
FUN זה SX
עדיף לטפל בזה לפי הערכתי
לי היה מקרה דומה אך שונה.
משום מה, משרד התחבורה החליט שלרכב שלי יש חלון בגג (סאן רוף) ודאג לציין זאת ברשיון הרכב החדש שלי. אל תשאלו כמה שכנועים ואיזה כאב ראש קיבלתי מלתקן את הטעות ברשיון הרכב שלי.
כדאי לסדר זאת לדעתי.
גדעון הבעיה מוכרת בכל הרשיונות של ה HGT מופיע חלון בגג. הכל בגלל היבואן שהטעה את משרד הרישוי שכל ה HGT בארץ נכנסו עם חלון בגג. לכן היה קשה לשכנע אותם.
בקטנה אורן, הדבר סודר כבר לפני כמה חודשים. לפחות עכשיו רשום ברשיון רכב שיש לי ABS, כמה מעודד :P
לי יש HGT עם סאנרוף מקורי ובזמנו ששלחו לי הזמנה לטסט ברישיון היה רשום לי כטאילו אין לי סאנרוף הרבה טעויות יש להם שימו לב זה חשוב כי על הטעויות שלהם אתם יכולים לשלם
יש לי פונטו 2001, ברישיון הרכב רשום לי Young אך ברכב יש לי חלונות חשמל, פגושים בצבע הרכב וזה רשום בהודעה הדביקה על הפונטו רק על דגמי Fun ו Club, אני די בטוח שיש לי SX כאילוFun (את הרכב קניתי אתמול) יש דרך ודאית לבדוק את זה? לפי מספר רכב או משהו? כי אני לא רוצה לפנות לשנות את זה לפני שאני בודק את זה... אין לי כל כך זמן לזה, אני חייל...
בין SX לבין YOUNG
האם משרד הרישוי תיקן את הטעות?
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.