View Full Version : פונטו 97 לא סוחב
שלום לכולם.
לפי ההודעות האחרונות בפורום נראה שיש מגיפה בסחיבה של הפונטו...
לעניין: פיאט פונטו שנת 97, מניע תמיד מכה שניה (מכה ראשונה לא מניעה ומכה שניה בנגיעה). הרכב לא סוחב ונשמע חנוק. אחרי נסיעה קצרה הוא גם נכבה ומסרב להניע מיד אחרי. נראה שהבעיה היא לא חשמלית, בגלל שאחרי שנותנים לו לנוח הוא מניע בקלות (במכה השניה), אבל נשמע חנוק. להערכתי יש סתימת דלק, אבל אני לא מומחה ורציתי לשמוע מה חושבים פה חברי הפורום.
תודה מראש!
ראשית כל אם אין לך מושג מתי הוחלף פילטר הדלק או שהוחלף ממש מזמן החלף אותו. אם הבעיה לא תיפתר יש לבדוק לחץ דלק אם תקין.
איך אני בודק לחץ דלק?
ועוד שאלה - דיברתי עם מישהו והוא אמר שיש פילטר דלק פנימי ופילטר חיצוני. האם הוא חירטט אותי או שבאמת קיים דבר כזה? פשוט לא שמעתי אף פעם על פילטר פנימי...
בטח התכוון לפילטר דלק שנמצא בתוך המשאבה כמו בפונטו ספייס.
בפונטו דור ראשון יש פילטר מחוץ למשאבה.
אוקי, אז אצלי יש פילטר אחד. מה לגבי לחץ דלק? איך אני בודק את זה?
אין צורך לרוץ ישר לבדוק לחץ דלק, בטח לא לקנות מתאים ושעון במיוחד.
בשלב ראשון פרק פלאגים ובדוק מה מצבם.
המדריכים האלנ יסייעו בידיך: http://ngksparkplugs.com/tech_support/spark_plugs/faqs/faqread.asp
http://www.denso.com.au/Products/Automotive/Spark-Plugs/Diagnosis-of-a-Used-Spark-Plug
ראשית כל אם אין לך מושג מתי הוחלף פילטר הדלק או שהוחלף ממש מזמן החלף אותו. אם הבעיה לא תיפתר יש לבדוק לחץ דלק אם תקין.
מחזק את הודעתו של מאור.
לא נראה שהבעיה בפלגים.
דוד.
לא טענתי לרגע שהבעיה בפלאגים.
עם זאת - התבוננות בפלאגים תספר לך הרבה דברים על מצבו של המנוע ואפילו על מצבו של כל צילינדר, בין אם יש בעיית דלק, התחממות, צריכת שמן ושאר מרעין בישין.
צודק, התבוננות בפלאגים תספר לך הרבה דברים על מצבו של המנוע.
אבל לא זה מה שאנחנו מחפשים, כדי לפתור את התקלה.
דוד.
תודה רבה על המאמר על הפלאגים. הפלאגים נראים בסדר. הוחלפו לא מזמן, במצב תקין והאטימה תקינה. על הדרך הסתכלתי על החוטי הצתה וגם נראים בסדר. מסנן אוויר פתחתי, נראה במצב טוב. הידע שלי מגיע בערך עד כאן (לצערי).
אזמין מוסכניק שיגיע אלי לראות את הרכב. מקווה שלא ישחט אותי... מישהו מכיר מישהו נורמלי ואמין באזור חדרה אור-עקיבא?
תודה
פנה אל קובי שכאן: http://www.musach.co.il/details.asp?id=281
בעברו הוא היה חשמלאי במוסך פיאט המרכזי (מזמן) ונא מסור לו ד"ש ממני.
בהצלחה ובברכה - רפי לין
אוקי, אז אצלי יש פילטר אחד. מה לגבי לחץ דלק? איך אני בודק את זה?
לא הבנתי מדוע אתה מתעלם מבדיקת מסנן הדלק ?.
דוד.
דוד, הסיבה היחידה היא שאני לא יודע איך לבדוק את זה בעצמי לצערי הרב. אשמח מאוד ללמוד אם זה לא מסובך אבל אני יודע שקשה להסביר בהודעה...
אם אתה מעוניין אני מאיזור חדרה..השאר לי בהודעה פרטית טלפון שלך ואני כבר אצור איתך קשר ותקפוץ ואבדוק לך את העניין ונחליף פילטר דלק ואם צריך גם לחץ נבדוק. בחינם כמובן.
טוב, הגיע אלי מוסכניק ואמר שיש לי שסתום שרוף באחד הצילינדרים וצריך להוריד ראש מנוע כדי לבדוק את המצב. אני בטוח שלא שווה לי להשקיע 2000 שח לפחות עכשיו על הרכב אז נראה שהסיפור המשותף שלי עם הפונטו שלי קרוב לסיומו...
אם למישהו יש רעיון מה לעשות עם רכב במצב כזה אשמח לשמוע.
תודה בכל מקרה!
אל תמהר לקחת את קביעת המוסך כתורה מסיני.
גש לקבל חוות דעת במוסך אחר.
זה לא פתאומי. כבר הרבה זמן הרגשתי שזה קרוב לסוף. אולי באמת אחפש חוות דעת נוספת אבל אני די פסימי.
אם למישהו יש רעיון מה לעשות עם רכב במצב כזה אשמח לשמוע.
תודה בכל מקרה!
כן, יש לי רעיון מעולה למה לעשות עם הרכב במצב הזה. :)
א. למכור לברזל תמורת 500 ש"ח.
ב, למכור לפירוקיה תמורת כ- 700 ש"ח.
ג. למכור לי, לשיקום. אבל רק במידה שיש טסט לפחות חצי שנה, והפחחות והצבע סבירים.
אם כן, צור קשר וציין אם יש לך ביטח גרר.
דוד.
מאור, מאחר שלא הצלחתי לשלוח לך את התמונה בה"פ אעלה כאן.
אמרת לי שערכת את כול הבדיקות ברכב הנ"ל, כולל החלפת חיישן קרנק, משאבת דלק ומזרק(שלקחת ממני), בדיקת קומפרסיה והחלפת קוייל והבעיה לא נפטרה. לא נותר לי אלא לקבוע:
א. בדוק את הקייל בגלג"ש התחתון של הטיימיניג. למרות שלא הסכמת איתי.
ב. אם הקייל שלם, יש לעבור לבדיקת לחץ הפוך, למרות שהקומפרסיה לדבריך תקינה.
ג. במידה ששני הבדיקות הנ"ל תקינות, יש להוריד את הראש ולשפצו. אחד או יותר משסתומי היניקה ניצבטים בשל קפיצים עייפים או מובילי שסתומים שחוקים.
במידה שהבעיה בגלגל הטיימינג, לא לשכוח להרכיב את החדש ולקלוב אותו עם פלייר פטנט שרשרת, בטרם חיזוק הבורג. דבר נוסף שיש לשים לב אליו הוא, לקנות גלגל עם אותו עובי השיניים. יש הבדל בין פונטו 75 ל- 60.
בהצלחה דוד.
http://i57.tinypic.com/spvr5x.jpg
שכחתי להכניס את התמונה של עובי השיניים.
דוד.
http://i58.tinypic.com/2rqewlg.jpg
תודה רבה דויד....בהחלט אבדוק את עניין הקייל בגלגלת. הלוואי ושם הבעיה. מה שמדהים שאם הרכב עומד לילה אז הוא מניע ועובד יפה ומדויק כולל שאני מעלה טורים וברגע האלעת הטורים לגבוהים פיתאום מתחילים בק פיירים מהמיצערת עצמה ואז בהנמכת הטורים מתחיל הגימגום וכיבוי לאחר מספר שניות. אחר כך צריך שוב לחכות כמה שעות טובות עד שיתחיל את הסאגה הזו מחדש. בגלל ההיתרחשות המוזרה הזו הייתה לי היתלבטות בהסכמה איתך...אבל ללא ספק שווה בדיקה. לחץ הפוך בדקתי לאחר בדיקת קומפרסיה כדי להיות בטוח ובלחץ הפוך יצא תקין ביותר.
אני לא יודע אם בדקת נכון לחץ הפוך. לא חשובה נפילת הלחץ באחוזים.
חשוב להקשיב עם האוזן בבית המצערת אם יש דליפת אוויר.
דוד.
נבדק דויד..אין יציאה מבית מצערת.
מקווה שנבדקו ארבעת הצילינדרים.
פרק את הגלגל שיניים והעלה תמונה ברורה של הקייל.
דוד.
אני מבטיח לך שכל צילינדר קיבל יחס חם ואוהב מהבדיקת לחץ.
בוקר טוב ..עידכון:
דויד , קלעת בומבה!!! השגם בגלגלת הקראנק היה גזור לחלוטין והגלגלת קיבלה זוית של 40 מעלות בערך מהכיוון הנכון. 229 שח לגלגלת חדשה והפונטו חזרה לקרוע את הכביש. תודה לדויד על הייעוץ הנכון. כמו שאומר הפיתגם הסיני העתיק אין חכם כבעל ניסיון!
אני מבטיח לך שכל צילינדר קיבל יחס חם ואוהב מהבדיקת לחץ.
תודה רבה דויד....בהחלט אבדוק את עניין הקייל בגלגלת. הלוואי ושם הבעיה. מה שמדהים שאם הרכב עומד לילה אז הוא מניע ועובד יפה ומדויק כולל שאני מעלה טורים וברגע האלעת הטורים לגבוהים פיתאום מתחילים בק פיירים מהמיצערת עצמה ואז בהנמכת הטורים מתחיל הגימגום וכיבוי לאחר מספר שניות. אחר כך צריך שוב לחכות כמה שעות טובות עד שיתחיל את הסאגה הזו מחדש. בגלל ההיתרחשות המוזרה הזו הייתה לי היתלבטות בהסכמה איתך...אבל ללא ספק שווה בדיקה. לחץ הפוך בדקתי לאחר בדיקת קומפרסיה כדי להיות בטוח ובלחץ הפוך יצא תקין ביותר.
מאור איך זה שבדיקת הקומפרסיה יצאה תקינה עם הגלגלים של הטיימינג לא היו במקום שלהם כמו שאמרת הגלגל של הקראנק היה בסטיה של 40 מעלות מהמיקום שלו לא רק שהדבר משפיע על הקומפרסיה הוא גם ישפיע על בדיקת לחץ הפוך רק אם פירקת מכסה שסתומים לצורך קביעת מיקום מדויק של כל שסתום ושסתום לצורך הבאה לנק' מתה עליונה בכל בוכנה שאתה רצית לבדוק
אז זהו שאת הבדיקת לחץ ביצעתי לפי המיקום של גל הזיזים מול השסתומים ולא לפי בוכנות בנקודות עליונות ולכן הבדיקה יצאה תקינה כלומר הורדתי מיכסה שסתומים ולפי העיין על הפיקות שלא נוגעות בשסתומים נעשתה הבדיקה.
שלום לכולם.
אני רוצה לציין את הערכתי הרבה למאור. אפילו אחרי שאני כמעט נשברתי הוא לא הרים ידיים ובזכותו (ובזכות דויד ונסיונו הרב) הרכב שלי נוסע על הכביש ולא עומד בפירוקיה.
אין מילים שיכולות לתאר כמה אני אסיר תודה, ומה שהכי הכי חשוב בכל הסיפור הזה, מעבר לעובדה שהרכב שלי חזר לחיים, הוא שיש באמת אנשים פשוט טובים. כן כן, נשארו כאלה למרות הכל.
אז תודה רבה במיוחד למאור וגם לדויד וגם לפורום הנפלא הזה שבלעדיו הרכב שמסתובב איתי כבר 15 שנה היה כנראה עכשיו מפורק לגורמים באיזה מגרסה ובמקום זה הוא חי ובועט!
תודה תודה תודה!!!
שמח שהצלחנו למנוע מעוד פונטו להגיע לפירוק. :D
דוד.
נו אתה בא לחגוג את ההצלחה אצלי ;)
אין סיבה למסיבה. :)
גם בספייס של mike12 הייתה את אותה הבעיה. אלא ששם תפסתי את זה לפני שהלך ראש המנוע.
יאיר תודה על ההזמנה.
דוד.
למה שילך המנוע גם אם לא היית תופס בזמן דויד?
זה הדגם בעל 8 שסתומים...אין שם מיפגש שסתום בוכנה כזכור לי.
נכון בדגם 8 שסתומים אין מפגש שסתום בוכנה.
האמת ש-mike12 לא בא אלי בשל בעיה בגלגל. אלא מצאתי את זה על הדרך. לא זוכר איזה דגם יש לו. זכור לי שהייתה נזילת שמן מהטיימינג וזיוף במנוע.
אחת התמונות שהעלתי היא מהרכב שלו.
mike אתה מוזמן לכתוב, מה הייתה הבעיה.
גם אם הרכב שלו 8 שסתומים, מנענו ממנו להיתקע בימים גשומים אלה.
דוד.
בוקר טוב
אכן ברשותי ספייס 8 שסתומים , הייתה נזילת שמן שלא היה ברור מהיכן מגיעה .
זיוף במנוע לא היה ( ועדיין אין - למזלי ! :) )
הנזילה שמספר בעלי מקצוע לא איתרו הגיעה מחיבור הקרטר למנוע- מוסכניק נוסף שהתעקש להרים את הרכב על הליפט למרות שאני כבר הייתי מיואש קבע שהנזילה מהקרטר , הותקן במקום סיליקון חדש ייעודי ועד עכשיו יבש שם כמו הנגב ...
גלגל השיניים המדובר אכן אותר על הדרך על ידי דוד והוחלף לאחר כבוד .
מפגש שסתום בוכנה
יאיר תמשיך לשבת בבית, במקום לבוא אליי. :)
תראה מה הפסדת. הגיע היום משלוח טרי טרי מעין יהב. נקטף היום בבוקר. המלפפונים מתאימים לאכילה ולהחמצה.
עידן יקבל במקומך, כי הוא אמור להגיע אליי היום. :)
דוד.
http://i62.tinypic.com/2ym62kp.jpg
יפה יפה אולי אני אבוא מחר ים רכב לתיקון אני עוד צריך לבדוק
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.