התחבר

View Full Version : ה"פ שקיבלתי היום.

davidmzr
21-09-14, 10:19
שלום דוד!

שמי XXX, סטודנט מהקריות (לומד בחיפה).
מספר חודשים שאני עוקב אחרי הפורום הזה ו carsforum, בחיפושים אחר רכב. לפני שבוע קניתי פונטו ספייס SX 2001 ידנית (רכב ראשון בבעלותי, מאז הוצאת הרשיון נהגתי על אוטומט של ההורים).
הספקתי כבר לנקות מבפנים ולעשות הברקת פנסים בעצמי.
אני מחפש מכונאי\מוסך שאוכל לבוא אליו עם חלפים מקוריים ושיתקין לי. עדיפות לכך שאוכל לצפות בעבודה. ואולי אפילו לקבל הסברים טכניים על הנעשה. (אולי בעתיד אבצע בעצמי)
ראיתי הודעות שלך מספר פעמים והבנתי שאתה מכונאי ומטפל ברכבים בעצמך? יש לך מוסך או שזה בבית?
הבנתי שאתה במרכז.. אתה לפעמים מגיע לצפון?
אולי אתה מכיר מכונאי\מוסך שיענה על הדרישות שלי?
תודה רבה מראש!!

כדי לא להכעיס את את דור ומארק, לא אכתוב הפעם את שם המשתמש של השולח. :)
כאשר המנהל אריאלו ביקר אצלי בקשר לכמה בעיות במכוניתו שוחחנו על הנושא המדובר.
אמר שאין שום בעיה להעלות ה"פ בפורום, בלי לבקש רשות מהשולח. זאת בתנאי שהנושא הוא על בעיות טכניות ברכב.
אז שיהיה לכם חג שמח.
שולח ההודעה תמתין לתגובה של רפי. אני לא מגיע לצפון ולא מכיר מוסך שיבצע עם חלקים שלך.
דוד.

רפי לין
21-09-14, 11:34
כבר הפניתיו, בה"פ, למוסך בקריות שאני מקווה שיסכים לבצע העבודה עם חלפים שהוא מביא
(רק בודדים יסכימו לכך).
בברכה - רפי לין

yair068
21-09-14, 15:52
דוד אתה רוצה שאני אוכיח לך שאתה תיסע גם מעבר לחיפה
איך נסראאלה אמר בעד בעד אל חיפה

m1011409
21-09-14, 16:13
חלילה, דוד, אתה ממש לא מרגיז אף אחד בזה. רק ציינתי כיצד אני רואה לנכון ואיך אני הייתי נוהג.
אגב, אם כבר להעלות בפורמט הזה, אולי כדאי לרשום בכותרת על מה איזו תקלה/סוגיה השרשור מדבר?
על יד כך יהיה יותר נוח וקל לנווט בין ההודעות, וגם מי שיחפש פתרון לאותה תקלה/סוגיה (דרך גוגל למשל) יגיע לשרשור הרבה יותר בקלות.
לדוג', בשרשור זה: "ה"פ שהתקבלה: חיפוש אחר מכונאי בצפון שמוכן שאביא חלפים בעצמי"
או משהו בסגנון :-D .

נצל"ש: אגב, לשמחתי התקלה אצלי לא חוזרת בינתיים, בתקווה שנפתרתי ממנה. אני נזהר מלקבוע חד
משמעית מכיוון שכבר היינו בסיפור הזה בעבר.
בסוף לאל הגבת בשרשור כיצד לטענתך יש לפתור התקלה.

dor_k
22-09-14, 00:04
דוד חס וחלילה להכעיס אותי ולא טענתי לרגע שלםרסם הודעה פרטית זה מעבר על חוקי הפורום, הכל ברוח שמחת החג. שיהיה חג שמח אחים!