PDA

View Full Version : המלצה למוסך בעלי רכב פיאט ('פיאטון')

יש רמ
02-09-14, 02:59
שלום וברכה.
שמי ישראל ובבעלותי פיאט פנדה רובוטית שנת 2005,
לפני תקופה הגיר הרובוטי נתקע לי וסירב להחליף הילוכים, ניסיתי לברר היכן ניתן לתקן חלק זה באחריות מלאה ובמחיר שפוי, לאחר ראיתי שבמוסכי היבואן המחירים היו יקרים לי מידי וכן הם לא הסכימו לקחת אחריות כוללת על פיתרון הבעיה אלא רק להחליף לחלק חדש.
פניתי למוסף שכביכול מבין בגירים רובוטים ושילמתי לו כסף רב עבור שיפוץ הגיר, אך לצערי הטיפול לא עזר מאומה ונגרמה לי עוגמת נפש רבה מאוד יחד עם כספי שהלך לטמיון.
לאחמ"כ שמעתי על מוסך 'פיאטון' מת"א המתמחה ברכבי פיאט עם ניסיון רב מאוד, ואכן פניתי אליו (נסעתי מירושלים לת"א לצורך כך) שם קבלני בעל המוסך בשם שלמה (כמדומני) והבין את מצוקתי והסבל שעברתי, הוא קודם כל עודד אותי שהרכב יהיה בסדר ושאני לא ידאג, ובנוסף אחר לי שהוא יפתור לי את הבעיה והוא לוקח על עצמו אחריות כללית על כל הגיר כולל הרובוט שלו כולל המחשב, ובקיצור הבנאדם נתן לי הרגשת ביטחון על הרכב שאני ידע בוודאות שהבעיה תיפתר בצור הטובה ביותר שיכולה להיות, ואכן השארתי לו את הרכב לתיקון, ומאז הרכז אצלי כבר כמה חודשים ולשמחתי הבעיה נפתרה באופן מוחלט.
לכן היה חשוב לי לעדכן את שאר בעלי הרכבים, אם אתם רוצים תיקון בטוח במחיר שפוי (ובנוסף עם הרגשה טובה שיש מי שבאמת לוקח אחריות, שזה חשוב מאוד!!) לדעתי המקום הטוב ביותר הוא מוסך 'פיאטון' בתל אביב.
אשמח לדעת אם באמת הועלתי...
בברכה
ישראל.

רפי לין
02-09-14, 09:14
אני זוכר את תלאותיך שהתחילו מנסיון של מוסך בחולון לתקן את הגיר שלא הצליח כלל למרות אזהרתי אליך שמוסך זה אינו מתמחה כלל במכוניות פיאט.
בשיחתנו הטלפונית סיפרתי לך על שלמה ומוסך פיאטון (http://www.musach.co.il/details.asp?id=709) והסברתי לך את יתרונותיו ואני שמח שאכן המלצתי הייתה במקום ובוצע תיקון כראוי על ידו.
דרך אגב, מה קרה לבסוף עם הכסף ששילמת למוסך בחולון?.
בברכה - רפי לין

יש רמ
30-09-14, 11:42
תודה לך רפי על כל העזרה :)
לצערי הכסף מהמוסך בחולון לא חזר......
אני חושב שצריך לשקול שנית לפני שהולכים למוסך בחולון!

בברכה.
ישראל.