View Full Version : שלום, שאלה בקשר למפתח פונטו 2004
punto2004_actual_60
21-07-14, 19:43
קניתי השבוע פונטו2004 וקיבלתי רק מפתח אחד.
הדגם מסוג 60 ACTUAL - לא נראה שמאובזר ולא נראה לי שיש אימבולייזר...
הלכתי סתם לחנות כלי עבודה- והוא אמר לי שיש ציפ וזה 300, אבל הוא נראה אחד שלא מבין ברכבים.
רציתי לדעת אם זה באמת נכון ??
המחיר הגיוני??
יש מקום מומלץ באזור (שפלה/ירושלים)
זה נראה בדיוק כמו המפתח שלי (רק בלי השכפול) , ובאמצע יש נקודה שחורה
http://www.wholesalecarkeys.net/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/k/1/k15202.jpg
מלבד זה נזכרתי שעכשיו כתבתי שהדגם לא מאובזר!! פעם ראשונה שאני רואה רכב בלי מד סל"ד!!!!! זה הרגשה הכי מוזרה שהייתה לי בחיים לנסוע ולא לדעת באיזה סל"ד אני!!
הבנתי כאן בפורום שיש אפשרות ללכת לפירוקיה ולהביא עם מד סלד... אני לא יודע להתעסק אם זה .. יש מישהו שיכול בפירוקיה להרכיב לי גם?? כמה זה עולה??
תודה רבה לכל העוזרים
כמעט בטוח שיש לך אימובילייזר ברכב אז כנראה שיש צ'יפ במפתח.
יותר חשוב ממד סל"ד שיהיה לך שעון חום בכדי לעקוב אם הרכב מתחמם. אם נורת החום תידלק, כבר נגרם נזק ואין לך אינדיקציה לגבי זה.
גש לפירוקיה או דבר עם davidmzr מהפורום, יש לו לוח שעונים כזה עם מד סלד וחום.
המחיר לשכפול מפתח הגיוני. בכל מקרה תוכל לשמוע הצעות מחיר מעוד מקומות.
בקשר למד הסלד, לא מספיק רק להביא לוח שעונים עם מד סלד, צריך גם לגרום לו לפעול, לפונטו דור 1 ראיתי שיש מדריך כזה, אבל לדור 2 לא נתקלתי.
יש מדי סלד חיצוניים עם התקנה פשוטה והם גם יחסית זולים. אבל לדעתי פשוט רד מזה, תוך כמה נסיעות תלמד את הרכב ולא תזדקק למד הסלד.
אצטרך גם לדעתו של עידן, שלדעתי כדאי להוסיף שעון חום.
punto2004_actual_60
21-07-14, 20:28
תודה רבה רבה לכם!
אני כמעט בטוח שכן יש לי שם שעון טמפרטורה, יכול להיות שאני טועה?? אני אלך לבדוק שוב...
לגבי המפתח.. ניסיתי לצרף את התמונה, תוכלו להגיד לי אם אפשר לזהות שיש ציפ או שלא?
לגבי המד סלד - תוכלו להגיד לי בערך מה המחירים של הפרצודרה (כולל החלק וכולל ההרכבה - אם אפשרי להרכיב??) ואני לא רוצה חיצוני.. (לדעתי זה יראה לא טוב..)
לדעתי בכל הדגמים של הדור השני היה אימובילייזר מובנה במפתח.
האם יש נורה בצורת מפתח שנדלקת בסיבוב המפתח ונכבית לאחר שניה?
punto2004_actual_60
21-07-14, 20:55
וזה לא שעון טמפרטורה????
עד איפה מותר שיגיע ?? עד האמצע??
punto2004_actual_60
21-07-14, 20:56
תודה ***, אכן יש נורה כזאת.. אני לא יודע אם זה האימבולייזר... אבל כנראה שכן.. פשוט הדגם לא מאובזר בכלל!!!
יש במכוניתך אימובילייזר מקורי כך שהמפתח הנו עם צ'יפ ופנה אל מנעולני הרכב המקצועיים
"פאר המנעולים" שכאן: www.musach.co.il/details.asp?id=146
בהצלחה ובברכה - רפי לין
punto2004_actual_60
22-07-14, 00:59
תודה רבה !!
תוכל לתת לי הצעת מחיר או אפילו טווח מחירים של שכפול מפתח כזה - כדי שיהיה לי מושג אם שווה השקעה לקבל מפתח רזרבי?
בנוסף קראתי פוסט שאתה מוזכר בו כמי שמסביר על תהליך לקיחת לוח השעונים מפירוק וחיבור החוט הכחול ממחשב הרכב לטובת מד הסל"ד . מכיוון ואני לא מבין במכונאות, האם תוכל לתת לי הצעת מחיר הכוללת את החלק ואת ההרכבה (ואם לא הצעת מחיר אז את טווח המחירים שלדעתך אמור לעלות כל התהליך
:)
חשוב מאוד שיהיה מפתח נוסף לרכב, כי אם תאבד מפתח יחידי אז תיאלץ לשחזר מפתח חדש וזה כבר יקר יותר משיכפול מפתח.
לגבי מחיר ברר ישירות אצל "פאר המנעולים".
ההסבר שכתבתי לגבי לוח השעונים הנו לפונטו דור 1 (עד שנת 1999) ואינו מתאים לפונטו ספייס
(משנת 2001 ומעלה) ששם כל הפעלת לוח השעונים הנה ממוחשבת ממחשב הרכב המרכזי (BODY COMPUTER).
בברכה - רפי לין
באזור התעשייה הישן בראשון לציון אדם (לא יודע מה שמו) שנמצא ליד איציק מצברים, *** שכפל אצלו מפתח לפונטו ספייס ב300 ש"ח.
punto2004_actual_60
30-07-14, 22:32
היי
תודה רבה .
לאור המחירים שהספקתי לשמוע , 300 ש"ח נשמע סביר.
יש לך טלפון שלו?, כתובת יותר מדוייקת?
קשה לי לנסוע ל"ראשון לציון" בלי לדעת שהבן אדם קיים בכלל והוא באמת לוקח 300..
ובכללי מישהו הצליח לשכפל מפתח של פונטו ספייס מדור 2 , בסכום הנמוך מ300 ש"ח ???
אני שיכפלתי לפני כשנה וקצת אצל פאר בפתח תקווה
נדמה לי שעלה 340 שח
ב"פאר המנעולים (http://www.musach.co.il/details.asp?id=146)" שבפ"ת, בקש את יוסי או שוקי ותגיד להם שביקשתי הנהחת מחיר עבורך.
בברכה - רפי לין
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.