bennyye1
21-07-14, 18:45
שלום,
ברשותי פונטו ספייס 2005 אוטומתית.
יש לי תקלה שחוזרת על עצמה כבר מספר חודשים.
חום הרכב במצב נסיעה רגילה הוא במצב תקין, ככה באמצע..
ברגע שנעמדים איתו בערך דקה, החום מתחיל לעלות משמעותית לכיוון הפס האדום, והמאווררים עושים רעש ממש חזק. ממשיכים בנסיעה והחום יורד למצב הרגיל והמאוורר מספיק גם, הכל נראה תקין. עוצרים שוב וחוזר חלילה..
הייתי במוסך כבר כמה פעמים לגבי זה, בפעם הראשונה החליפו לי טרמוסטט, זה סידר את זה לשבועיים בערך. בפעם השניה בדקו וראו שיש איזה אויר ברדיאטור, הוציאו אותו וזה הסתדר שוב לשבועיים.
בפעם האחרונה שהייתי במוסך הוא שוב לא ראה בעיה, הוסיף קצת מים וזה הסתדר שוב לשבועיים.
כל פעם שזה קורה אני מוסיף קצת מים וזה מסתדר לתקופה קצרה..
במוסך בדקו ואין נזילה.
זה התחיל עוד בחורף אז אל תגידו שחם בחוץ..(גם את זה כבר שמעתי....)
לא יודע אם זה קשור, אבל עוד מידע שעלול לעזור, כאשר המצב לא תקין, המזגן חימום לא מוציא חום וכשהוא כן תקין הוא מוציא חום.
אני ממש מיואש מהסיפור הזה, מה עוד יכול לגרום לזה?
ברשותי פונטו ספייס 2005 אוטומתית.
יש לי תקלה שחוזרת על עצמה כבר מספר חודשים.
חום הרכב במצב נסיעה רגילה הוא במצב תקין, ככה באמצע..
ברגע שנעמדים איתו בערך דקה, החום מתחיל לעלות משמעותית לכיוון הפס האדום, והמאווררים עושים רעש ממש חזק. ממשיכים בנסיעה והחום יורד למצב הרגיל והמאוורר מספיק גם, הכל נראה תקין. עוצרים שוב וחוזר חלילה..
הייתי במוסך כבר כמה פעמים לגבי זה, בפעם הראשונה החליפו לי טרמוסטט, זה סידר את זה לשבועיים בערך. בפעם השניה בדקו וראו שיש איזה אויר ברדיאטור, הוציאו אותו וזה הסתדר שוב לשבועיים.
בפעם האחרונה שהייתי במוסך הוא שוב לא ראה בעיה, הוסיף קצת מים וזה הסתדר שוב לשבועיים.
כל פעם שזה קורה אני מוסיף קצת מים וזה מסתדר לתקופה קצרה..
במוסך בדקו ואין נזילה.
זה התחיל עוד בחורף אז אל תגידו שחם בחוץ..(גם את זה כבר שמעתי....)
לא יודע אם זה קשור, אבל עוד מידע שעלול לעזור, כאשר המצב לא תקין, המזגן חימום לא מוציא חום וכשהוא כן תקין הוא מוציא חום.
אני ממש מיואש מהסיפור הזה, מה עוד יכול לגרום לזה?