התחבר

View Full Version : קוסמטיקה לאונו 93 (ערוך)

22-03-07, 21:12
שלום לכולם קניתי פיאט אונו 70 S שנת 1993 עם 130000 ק"מ
האוטו שמור "ובתול" מעונין קצת בקוסמטיקה לוח שעונים וכ"ו אשמח לקבל קצת המלצות

23-03-07, 20:55
שום דבר, תשאיר מקורי.

תעשה פוליש ווקס, תשים כיסוי הגה וריפודים בלבד.

24-03-07, 07:55
אמןןןןן

24-03-07, 13:50
אמןןןןן

:mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:

עוד ערסוואת עם אונו טיונינג :twisted:

24-03-07, 18:37
למה להרוג רעיונות אני בעד מודיפיקציות וככל האפשר.. אז הרעיון הוא .
1) להחליף ללוח שעונים של טורבו .
2) הגה משופר
3) פילטר אוויר פתוח
4) תאורה פנימית מיוחדת (ראה פרויקט שיפוץ אונו 87)
5) קורות חיזוק קידמי אחורי
וזה החלק הפשוט ....

אני המטורף באתר הזה אז אל תקשיב לי .......

24-03-07, 18:52
לדעתי האונו היא יפה איך שהיא ללא כל תוספות במראה החיצוני או הפנימי !!
זה רכב קלאסי לאנשים שאוהבים לנהוג לאט ובשקט אם מוזיקה של כוורת או יהודית רביץ ברקע !! [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] ולא איזה שירי דיכאון עם באס שמפיל לוחיות רישוי !

24-03-07, 19:55
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]חח יגאל הרגת אותי [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]חח "זה רכב קלאסי לאנשים שאוהבים לנהוג לאט ובשקט אם מוזיקה של כוורת או יהודית רביץ ברקע !! [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] ולא איזה שירי דיכאון עם באס שמפיל לוחיות רישוי !"

אני לא ערס כמו שאתה רומז על אלא עם המערכת המטורפת עם הסאב הענק, אני בעל אונו חמודה מאוד, שמורה, אוהב לשמוע בווליום כמובן שלא דיכאון... אני שומע את ההאוסים, טראנסים ואלה לאא עיבריי וכדומה...

לדעתי מה שאפשר לעשות מבחינה קוסמטית זה לצבוע את הטמבונים... להשאיר את החלק העליון בשחור ואת החלק התחתון בצבע הרכב זה הכי יפה לאונו... שלא נדבר על הפנסי ערפל שמאווווווד מוסיפים... ריפודים יפים וזזזזזזזזזזזהו (כמובן שלדעתי בלבד!!!)
חוץ מיזה כל המוסיף גורע...

שיפורי מנוע סתם הורסים לדעתי... קח זאת לתשומת ליבך...תשמע את התותחים באתר... רפי לין...

בברכה אלי :)

24-03-07, 20:19
בכסף של הצביעת טמבונים והתקנת פנסי ערפל, עדיף שתעשה טיפול 10 לאוטו/ צמיגים/ טימיינג וכ', לדעתי יותר עדיף.

25-03-07, 20:12
ואללה [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] צודק...