View Full Version : בראבו - חלון חשמלי נתקע בסגירה
בפיאט בראבו שלי החלון השמאלי יורד רגיל וכשאני מנסה לעלות אותו הוא עולה טיפה ואז נתקע ומשמיע דפיקות חזקות כמו פטישון(כשהוא עולה קצת אז הוא עולה די מהר ולא זוחל). אני מושך אותו בכח כלפי מעלה בערך ס"מ לוחץ שוב על הלחצן להרים אותו הוא עולה עוד 5 ס"מ בערך ושוב נתקע ועושה רעש ואז שוב אני מרים קצת וחוזר על זה כמה פעמים עד לסגירה מלאה. מה יכולה להיות הבעיה? פירקתי את כיסוי הדלת והכל נראה בפנים משומן. לא הצלחתי לפרק את כל המנגנון, אין גישה...
נמחקו כל ההודעות הלא קשורות. נא להגיב בעניין.
תחליף מנגנון
אם אתה לא יכול לבד- גש לזגג.
אבל אם הכל תקין ובסך הכל חלק השתחרר משהוא או שאיזה פלסטיק נשבר? חבל להחליף הכל.. אולי מישהו נתקל בבעיה כזאת ויודע איך לפתור אותה?
אבל אם הכל תקין ובסך הכל חלק השתחרר משהוא או שאיזה פלסטיק נשבר? חבל להחליף הכל.. אולי מישהו נתקל בבעיה כזאת ויודע איך לפתור אותה?
אביב> זואת בעיה במנגנון ההעלה של החלון בדוק אולי משהו מפריע לעלות לחלון "עם משהו לא מתחכך בשמשה " ואז הוא מתאמץ ואתה שומע טירטורים כאלה טרררר טררר
גם לי זה קורה בפונטו אבל אין שום רעשים
החלון פשוט עולה עד לחצי מתאמץ ואחרי כמה סנטימטרים מעלה שוב מהר !
כמה עולה המנגנון הזה פיאט בראבו??
כמה עולה המנגנון הזה פיאט בראבו??
גילי זה תלוי לפעמים יש מצבים שאפר לשפץ את המנגנון ..... :wink:
תלוי מה נזק במנגנון ... :?:
אביב> זואת בעיה במנגנון ההעלה של החלון בדוק אולי משהו מפריע לעלות לחלון "עם משהו לא מתחכך בשמשה " ואז הוא מתאמץ ואתה שומע טירטורים כאלה טרררר טררר
אין שום קשר למשהו שמפריע.
גג"ש שמסובב על ידי המנוע שבור חלקית , בגלל זה מופיעים הרעשים
ומה אני עושה בקשר לפונטו שאין לי רעשים בכלל ?
והחלון עולה במאמץ שהוא מגיע לחצי ואחרי כמה סנטימטרים חוזר לעצמו ?
מסילה אולי התעוותה
או גומיות
גש לזגג, יפתחו את הריפוד, יסתכלו.
לפי ההיגיון זה באמת נראה לי גלגל שיניים שבור. בגלל זה החלון נתקע באמצע וכשאני מושך אותו קצת למעלה אני בעצם עובר את החלק השבור של הגלגל שיניים ואז החלון ממשיך לעלות...
לפי ההיגיון זה באמת נראה לי גלגל שיניים שבור. בגלל זה החלון נתקע באמצע וכשאני מושך אותו קצת למעלה אני בעצם עובר את החלק השבור של הגלגל שיניים ואז החלון ממשיך לעלות...
אדי אתה צודק לרוב הרעש נובג מ ג"גש אבל אתה לא יכול לדעת עד שאתה לא פותח ורואה בעיניים! :twisted:
פירקתי את המנגנון של החלון חשמלי ובאמת בגלגל שיניים היו 4 שיניים שבורות.ניסיתי לתקן ע"י דבק אפוקסי(פלסטלינה). זה הצליח ועבד יפה אבל כשפתחתי את החלון וסגרתי בערך 20 פעמים לראות שהכל תקין החלון נתקע שוב. חיפשתי גלגל שיניים כזה ולא מוכרים אותו בשום מקום-מוכרים רק את כל המנגנון ב-600 ש"ח...מאיפה אני יכול להשיג גלגל שיניים כזה?
הלכתי לפרוקיה ומצאתי מנגנון כזה. עלה לי 120 ש"ח. הרכבתי אותו והכל תקין.
תודה לכל מי שעזר. ודרך אגב,אדי צדק בהשערה שלו-גלגל שיניים שבור חלקית.תודה אדי...
הלכתי לפרוקיה ומצאתי מנגנון כזה. עלה לי 120 ש"ח. הרכבתי אותו והכל תקין.
תודה לכל מי שעזר. ודרך אגב,אדי צדק בהשערה שלו-גלגל שיניים שבור חלקית.תודה אדי...
כמה עלה לך ההרכבה של המנגנון??
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.