התחבר

View Full Version : תקלה מתפתחת בדובלו 08

אשר
28-04-14, 08:34
אתמול אחה"צ המנוע נכבה בנסיעה פעמים רבות. היום רק הניע וכבה מייד.
עכשיו כבר לא מניע אלא מוציא אירוסול של דלק מחניק מהאקזוז. כלומר משאבת הדלק עובדת אבל המחשב לא רוצה שאסע לעבודה.
מישהו יכול להבין מתוך הסיפור מה מפריע לו?

רפי לין
28-04-14, 09:26
אם אתה מפעיל את מתג ההצתה למצב ON ונורת המפתח נדלקת לכמה שניות וכבית, אז מע' האימובילייזר המקורית תקינה והתקלה נמצאת במקום אחר.
יתכנו הרבה סיבות לכך כמסנן סולר סתום, חיישן פגום, מזרקי סולר ועוד ועוד.
אין מנוס אלא לגרור המכונית למוסך.
נא עדכן ממצאים ותוצאות, לכשיהיו.
בברכה - רפי לין

אשר
04-06-14, 11:37
גררתי את הרכב למוסך שגולשות נתנו עליו חוות דעת נלהבת מאד. סיכמתי איתו מראש בטלפון שאהיה נוכח בבידקה/תיקון.
בפועל דרש שאשב במשרד וכשעמדתי על הסיכום המוקדם בטלפון אמר לי שאני יכול לקחת את הרכב. גיבור גדול, יודע שהרכב לא מניע והגעתי בגרירה.
מחוסר ברירה ישבתי במשרד מאזין בעל כורחי לשלמה מציע לי לשכוח כל מה שאני יודע על מוסכים כי אצלו הכל שקוף ואמין...תוך 2 דקות שמעתי את העובד שלו מניע את הרכב. העובד נכנס למשרד להודיע מה הבעיה אך שלמה קטע אותו: " 1200 שקל" לפני שהצליח לומר שתי מילים.
שלמה שישב איתי לא היה יכול לדעת מה התיקון אך לתקוע מחיר ולמנוע אינפורמציה מהלקוח ידע.
לאחר מו"מ שילמתי לו 300 ש"ח+מע"מ על "הבדיקה" ונסעתי לדרכי למרות אזהרתם שאני צפוי להיתקע כל רגע.
אכן למחרת נתקעתי שוב. אלדר ממוסך איטליה בבני ברק זיהה את הפגיעה בבידוד של הצמה כתוצאה מהשתפשפות בבלוק המנוע מאחור, פתח את הצמה ובודד מחדש. שילמתי 500 ש"ח למוסכניק ישר במקום עוד 900 ש"ח למוסכניק נוכל.

m1011409
04-06-14, 12:16
לא הבנתי, מאיזה מוסך ממנו לא היית מרוצה?

אשר
05-06-14, 07:00
מוסך פיאטון

davidmzr
07-06-14, 10:18
אשר כתבת, "גררתי את הרכב למוסך שגולשות נתנו עליו חוות דעת נלהבת מאד."
חשבתי שאתה יודע, מה קורה כאשר בחורות נכנסות למוסך לתקן. :)
ובכלל המלצות זה לא דבר שתמיד כדאי לסמוך עליהם, כבר הד"מ.
דוד.