התחבר

View Full Version : HGT 2003 לקנות התייצעות !!

icemas
13-03-14, 00:06
אז ככה ביד 2 פה: יש HGT אבראט 2003 http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=38&SubModelID=1404&FromYear=2000&UntilYear=2003&Auto=-1&fromPrice=&untilPrice=&Info=
צהובה 160.000 בלי שיפורים אז ככה האוטו נראה במצב טוב בתמונות נסעתי לראות את האוטו דבר ראשון מבחינים שטמובן מקדימה הפלסטיק השחור שבור כמו זה גם מאחורה יש לעשות צבע גם בגג פנס אחורי שבור טיפה מקדימה כול הטמבון מקדימה נופל טיפה צריך חיזוק קיצר לא כמו בתמונות מבפנים שמור בסדר כזה אין ממש מה לעשות הגיר משני לשלישי חרוק הוא אומר לי על זה יש חיישן למבדה פועל
ספוילר אחורי שבור מחובר בחזרה רואים את שברים צריך צביעה קיצור קוסמטיקה מבחוץ יש די הרבה השאלה עם הטמבון מקדימה איפה שפלסטיק השחור אפשר להתקין הוא צריך חדש ?
קיצר רוצה מחירון 21:000 סגרנו 19000 שווה או לא ? אשמח להצעות הבחור אומר שקנה את האוטו לפני 4 שנים ממישהו מפורום

גיא .ב
13-03-14, 00:20
אני רואה שיש הבדלי צבע בין דלת הנהג לשאר המשטחים (כנף שמאלית קדמית, מכסה מנוע..) בדוק האם הוחלפה דלת, או שהוחלפו חלקי מרכב אחרים.
ועוד דבר, יש לרכב פגוש קדמי של HGT ולא של אבארת', זה אומר שהפגוש הוחלף עקב סיבה כלשהי - נסה לברר מדוע. אולי תאונה?

icemas
13-03-14, 00:22
אני רואה שיש הבדלי צבע בין דלת הנהג לשאר המשטחים (כנף שמאלית קדמית, מכסה מנוע..) בדוק האם הוחלפה דלת, או שהוחלפו חלקי מרכב אחרים.
ועוד דבר, זה פגוש קדמי של HGT ולא של אבארת', זה אומר שהפגוש הוחלף עקב סיבה כלשהי - נסה לברר זאת.

כן ראיתי שבאתי לראות את האוטו הוא אומר שזה מקורי וזה לא הוחלף רואים אבל שנצבע פעם הטמבון מאחורה ומקדימה

Caveman
13-03-14, 11:29
מכסה המנוע עבר צביעה (כי הסמל הקדמי הוסר).
הפגוש הקדמי לא של רמת גימור אבארט', האם שאר הרכב הוא באמת אבארט'? או שמה רק הוחלפו החישוקים והפגוש האחורי?

מה לגבי המצב המכאני של הרכב?

icemas
13-03-14, 12:58
מכסה המנוע עבר צביעה (כי הסמל הקדמי הוסר).
הפגוש הקדמי לא של רמת גימור אבארט', האם שאר הרכב הוא באמת אבארט'? או שמה רק הוחלפו החישוקים והפגוש האחורי?

מה לגבי המצב המכאני של הרכב?

קיצר מצאתי את האשכול שהוא פותח שהוא קנה את הרכב לפני 4 שנים ככה האוטו הגיע לפני התמונות
ובעלים שמוכרים העכשיו אין שום קשר לזה
העכשיו השאלה עם לקנות אומרים שלפני 4 שנים עברה תאונה והחליפו את הפגוש הקדמי ויישורו את המכסה מנוע מישהו יודע לעמוק את הסיפור הזה ? עם השלדה נדפקה ?