View Full Version : עזרה | מנוע מתחמם + נזילת מים
שלום לכולם,
פונטו ספייס 2003, אתמול עמדתי עם הרכב בחניה כשהמנוע עובד,
הטורים התחילו ליפול (המנוע כמעט נכבה), בתחלה נתתי קצת גז (זה התייצב, לא הבנתי מה זה)
ואז הרגשתי בריח שרוף הטורים עוד פעם נפלו, במקרה שמתי לב שהמד חום מעל החצי!!(כמעט 3/4)
דוממתי תמנוע, מהרתי אל מכסה המנוע ומתחת לאוטו הכול היה מים!? תמונה:
http://up404.siz.co.il/up2/hj3jyfzb2enj.jpg (http://www.siz.co.il/)
הייתי מחוץ לעיר, מוסכניק שאני לא מכיר ניקז אוויר ומילא כ 2 ליטר מים!! הוא אמר שיש דליפה ברדיאטור ואם אני רוצה לחזור הביתה " תשאיר ת'פקק חצי פתוח וסע עם מזגן דולק" זה מה שעשיתי, החום היה יציב.
היום במוסך מורשה פיאט, בדקו ביסודיות והתוצאות:
רדיאטור מים - תקין
פקום ראש (מה זה??) - נדרש משטוח(?) + השחזה(?) - 2000 ש"ח
עכשיו מה אני עושה??
קניתי תאוטו לא מזמן, אין לי 2K
מה זה בכלל פקום? הכוונה למנוע ראש?
זה חמור? אפשר להמשיך לנסוע ככה?
ראש מנוע מפירוקיה יעזור?
היום נסעתי למוסך איך לא נשפך כל המים כמו אתמול?
HELP PLEASE
לפי המחיר שביקשו, נראה לי שהמנוע שלך 8 שסתומים.
המחיר כנראה אינו סופי. וגם לא כתבת אם המחיר לפני מע"מ.
מחליפים ראש מנוע מפירוקיה, רק אם הראש שלך סדוק. ברור שאז המחיר עולה.
גם ראש מפירוקיה צריך למסור לחרט לשיפוץ.
דוד.
2K במקרה הטוב
כשיפרקו יגידו לך שכבר על הדרך יחליפו שמן, פלאגים, טיימינג אם צריך כי כבר מורידים ראש.
וזה עוד לפני שמצאו את גורם ההתחממות. למה בכלל התחמם הרכב? טרמוסטט תקוע? מאוורר שלא נכנס למהירות המתאימה?
ישנם שלל סיבות.
2K במקרה הטוב
כשיפרקו יגידו לך שכבר על הדרך יחליפו שמן, פלאגים, טיימינג אם צריך כי כבר מורידים ראש.
וזה עוד לפני שמצאו את גורם ההתחממות. למה בכלל התחמם הרכב? טרמוסטט תקוע? מאוורר שלא נכנס למהירות המתאימה?
ישנם שלל סיבות.
המנוע התחמם בגלל שנזלו כ 2 ליטר מי קירור
הנזילה היא לא מהרדיאטור אלה מפקונג ראש לפי מה שהבנתי
אני מנסה להבין איך יצאו כל כך הרבה מים בעמידה?
ולמה כשנסעתי למוסך זה לא קרה?
עידן שכחת מ. מים ומחזירי שמן.
לפי מה שאמר לו המוסך, "אם אתה רוצה לחזור הביתה, תשאיר ת'פקק חצי פתוח וסע עם מזגן"
הדבר מצביע על בריחת קומפרסיה למערכת המים. ז.א שיפוץ ראש.
כאשר משאירים את הפקק חצי פתוח, זה עוזר לקומפרסיה להתנקז דרכו, ולזרוק פחות מים החוצה. זאת קומבינה ידועה למכונאי מנוסה, לפתרון זמני וקצר.
דוד.
נפל הקרבורטור לתוך הרדיאטור עשה שם סמתוכה מכל הפלאגים ...:D בהחלט נישמע כמו ראש מנוע יש מצב שיהיה צורך בפסיכיאטר :p
gibson9655
21-02-14, 23:31
לפותח השרשור
אם עברת במכון בדיקה לפני הקניה יכול להיות שאתה עדיין באחריות הבדיקה.
לפותח השרשור
אם עברת במכון בדיקה לפני הקניה יכול להיות שאתה עדיין באחריות הבדיקה.
לא, לא עברתי בדיקה
אני מאוד מבולבל, הבריחת קומפרסיה הזאת שיש לי זה משהו שאפשר לחיות איתו או מה?
ואני לא מבין איך 2 ליטר מים נשפכו בעמידה? יכול להיות שסתם שכחתי לסגור תפקק עד הסוף?
בשורה התחתונה:
האוטו מושבת?
gibson9655
22-02-14, 19:41
כן אם זו באמת בריחת קומפרסיה (בדקו לחץ הפוך או איך בדקו ?) ואתה אחרי אירוע התחממות - אם לא תטפל אתה בהקדם גם תרתיח את המנוע ותגרם נזק הרבה יותר גדול מ 3K.
מים נשפכו בעמידה כי אוויר מתהליך הבערה חודר למערכת הקירור מנפח את המים ובונה לחץ גדול מדי שמשתחרר דרך הפקק (הפקק בנוי לנקז מים מעל לחץ של 1 באר כדי למנוע נזק למערכת)
אי אפשר לנסוע ככה.
אתה יכול להתחיל לקרוא ברשת יש מידע בנושא יותר מאשר על שרה נתניהו.
אני מקווה בשבילך ששילמת לפחות הרבה פחות ממחירון ותכין כסף אין לך הרבה אפשרויות
לקנות פיאט ישנה בלי שבעל מקצוע או מישהו שמבין עניין יעבר בדיקה זריזה זה משחק מפסיד כמעט בוודאות.
תודה רבה לכולם, עזרתם לי מאוד..
כאשר משאירים את הפקק חצי פתוח, זה עוזר לקומפרסיה להתנקז דרכו, ולזרוק פחות מים החוצה. זאת קומבינה ידועה למכונאי מנוסה, לפתרון זמני וקצר.
דוד.
ועוד טיפ קטן לחברי הפורום.
כאשר הרכב נכבה, לא מניע, אין סטרטר/ מנוע תפוס, כתוצאה של חדירת מים לצילינדר ויש סימני מים באגזוז.
כדי להגיע למוסך או לבית, ואין ביטוח גרירה. צריך לפרק את הפלגים לתת סטרטר ולראות איזה צילינדר מעיף מים. באותו צילינדר לא מחזירים את הפלג, ונוסעים על שלוש פלגים.
ושוב אלה דברים שלומדים מהניסיון ולא כתובים באף מקום.
068יאיר, אל תדאג, אני מגלה רק חלק מהסודות. :)
לא גילתי מה עושים כאשר יוצאים לפיקניק, ובסיום מגלים שנוזל מים מאחד הפקקים של הראש או המנוע. מוכן לשמוע הצעות. :)
דוד.
gibson9655
24-02-14, 00:00
ועוד טיפ קטן לחברי הפורום.
כאשר הרכב נכבה, לא מניע, אין סטרטר/ מנוע תפוס, כתוצאה של חדירת מים לצילינדר ויש סימני מים באגזוז.
כדי להגיע למוסך או לבית, ואין ביטוח גרירה. צריך לפרק את הפלגים לתת סטרטר ולראות איזה צילינדר מעיף מים. באותו צילינדר לא מחזירים את הפלג, ונוסעים על שלוש פלגים.
ושוב אלה דברים שלומדים מהניסיון ולא כתובים באף מקום.
068יאיר, אל תדאג, אני מגלה רק חלק מהסודות. :)
לא גילתי מה עושים כאשר יוצאים לפיקניק, ובסיום מגלים שנוזל מים מאחד הפקקים של הראש או המנוע. מוכן לשמוע הצעות. :)
דוד.
אני מהמר -
אם יש ארגז כלים בשלף (ממנו הוצאת בוקסה מאריך וידית לפרק את הפלאגים) אז יכול להיות שיש גם פרופוקסי בתוכו.
מרוקן את המים , מנקה את הפקק וסביבו עוטף אותו בשכבה דקה של פרופוקסי שם עוד סטייק על האש ומניח לפרופוקסי להתייבש.
ממלא מים מנקז אויר ונוסע למוסך..
יש כלים ואפילו סכין, אבל אין פרופוקסי. גיבסון חשבת שאם העניין היה לסתום עם פרופוקסי, הייתי מעלה את זה כטיפ ?. :)
דוד.
למה הוספת סכין לכלים אני חושד שכאן "טמון הכלב":D
יאיר אתה משתפר מיום ליום, כמו יין ישן נושן. :)
נכון שכאן טמון הכלב, אני לא בטוח שאתה יודע על איזה "כלב מדובר".
Matansab, ציפור קטנה לחשה לי שאתה בוגד.:)
למה ? לא דיברת איתי מילה על הפג'ו 206 של החבר שלך. אם עדיין אקטואלי צור איתי קשר.
תודה רבה על העזרה שהגשת לי הבוקר, בהזמנת הסקנר.
דוד.
gibson9655
24-02-14, 14:39
זהו מצאתי.
אכן הסכין זה המפתח לפתרון -
1. מתקשר למנכ"ל פיאט העולמית מסדר לו טיסה עם אלאיטליה לארץ.
2. כנראה שהמזוודה תיעלם בדרך הם אלופים בלאבד מזוודות.
3. מסדר לו מונית פיאט (אין חיה כזו זה כמו להגיד מטוס בלי כנפיים או פיאט עמידה) ישר לפיקניק.
4. מזמין אותו לסטייק כשר וול דאן (סוליה מהגהינום)
5. הגיע שלב הסכין - מגייר אותו מהיסוד.
6. מוציא את הפקק מהמנוע - ואוטם היטב עם שאריות הגיור (יש פה הנחה סמויה ומחמאה גדולה אבל נזרום)
7. נוסע למוסך , נפטר מהמנכ"ל בדרך אצל סמל"ת. משאיר לו שמן מנוע שיהיה לו מה לשתות שלא יתייבש.
8. למוסכניק שיטפל יהיו שתי ידיות אחיזה לשלוף את הפקק הזמני , אם עושים עבודה שיהיה כמו שצריך.
דוד , הסכין הפילה אותך היית צריך להתאפק. עכשיו כל סודות המקצוע נפרצו.
דוד זרוק איזה עצם ל"כלב הטמון";)
עצם ?. הפעם עבה כדי לא למשוך יותר מידי זמן.
הפתרון הוא בדומה לשיר של הפרברים, "בסכין בלאט גילפתי נבל משנהב..."
הם גילפו משנהב, ואנחנו ממה נגלף ?. :)
דוד.
זהו מצאתי.
אכן הסכין זה המפתח לפתרון -
1. מתקשר למנכ"ל פיאט העולמית מסדר לו טיסה עם אלאיטליה לארץ.
2. כנראה שהמזוודה תיעלם בדרך הם אלופים בלאבד מזוודות.
3. מסדר לו מונית פיאט (אין חיה כזו זה כמו להגיד מטוס בלי כנפיים או פיאט עמידה) ישר לפיקניק.
4. מזמין אותו לסטייק כשר וול דאן (סוליה מהגהינום)
5. הגיע שלב הסכין - מגייר אותו מהיסוד.
6. מוציא את הפקק מהמנוע - ואוטם היטב עם שאריות הגיור (יש פה הנחה סמויה ומחמאה גדולה אבל נזרום)
7. נוסע למוסך , נפטר מהמנכ"ל בדרך אצל סמל"ת. משאיר לו שמן מנוע שיהיה לו מה לשתות שלא יתייבש.
8. למוסכניק שיטפל יהיו שתי ידיות אחיזה לשלוף את הפקק הזמני , אם עושים עבודה שיהיה כמו שצריך.
דוד , הסכין הפילה אותך היית צריך להתאפק. עכשיו כל סודות המקצוע נפרצו.
עצם ?. הפעם עבה כדי לא למשוך יותר מידי זמן.
הפתרון הוא בדומה לשיר של הפרברים, "בסכין בלאט גילפתי נבל משנהב..."
הם גילפו משנהב, ואנחנו ממה נגלף ?. :)
דוד.
ניראה לי שגיפסון עלה עליך רק במקרה הזה הוא גילף משהוא לסגור את הפקק עם המשהוא של מנכ"ל פיאט :shock::shock:
gibson9655
25-02-14, 01:22
אם מנכ"ל פיאט הנקניק לא עונה בטלפון כי הוא מבלה עם הישראלית הדוגמנית
אז נגלף דבק מהעץ ונדביק סביב הפקק !
גיבסון עכשיו ברצינות. הרעיון שלך עם הדבק קרוב מאוד למה שהתכוונתי, והוא שווה בדיקה לכשעצמו.
בעבר ניתקעתי עם התקלה המדוברת באמצע פיקניק, ביער בן שמן עם האישה ושלושה ילדים.
שלפתי את הפקק בעזרת מברג ואבן (פטיש לא היה לי) גילפתי/ ניסרתי בעזרת סכין ענף של עץ יבש, בקוטר של הפקק ובאורך של כשלושה ס"מ. דחפתי אותו לתוך החור. מילאתי מים. בהתחלה דלף מים
עד שהעץ ספג מים והתנפח. נסעתי כך עוד שלושה ימים לאחר הפיקניק, משום שלא היה זמן להחליף.
החור נאטם לחלוטין. חשוב לנסר עץ יבש, או רגל של כיסא מעץ.
דוד.
gibson9655
25-02-14, 09:23
יפה! למדתי.
טכנית הייתי יותר קרוב ברעיון הראשון :razz:
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.