PDA

View Full Version : חיישן הגה כוח

gibson9655
12-02-14, 00:54
טוב במזל טוב אופייני לפונטו הארורה שלי, כמה שבועות אחרי שהחלפתי ממסרים במנוע חשמלי בעקבות תקלה במנוע נדלקה היום נורת הגה כח שוב , נעלמה מיד אחרי כיבוי הרכב.
הגעתי מאד מאוחר מהעבודה אמרתי שלום לאשה וירדתי לאוטו עם הנייד
חיברתי כבל והופה 1005 התקלה הבת כלבה , חיישן מומנט.

מחר בבוקר אבדוק את המצבר, יש עליו כבר שנתיים יותר אבל הוא לא הראה סימני עייפות בכלל ככה שאני סקפטי לצערי בכיוון הזה.

מתחיל להערך להחלפת המכלול מתוך הנחה שהזמן עד תקיעה מוחלטת קצוב.
אופציות :
- מוסך השחר - מישהו יודע כמה הוא לוקח על הסיפור הזה ?
- נויימנים למיניהם - גם כן מישהו יודע מחיר עדכני ?
- להביא בעצמי מפירוק ולבקש שיעשו עבודה באחד המוסכים - גם כן למישהו יש מושג ?
- לעשות הכל בעצמי- נראה לי מורכב מדי ועם סכנת בטיחות ולכן אוותר על התענוג הפעם אלא אם מישהו ניסה בעצמו יכול להעיד שזה בגדר אפשרי למישהו חסר ניסיון אבל עם כושר טכני טוב.

מוזמנים מי שיודע לשפוך מידע , אחרי חיפושים לא מצאתי משהו עדכני לחודשים האחרונים והכל דיי חזר על עצמו (יש כאילו ששילמו 4000 ויותר למוסכים מורשים , 2000+\- אצל נויימן, אף אחד לא עשה בעצמו , אף אחד לא חיפש מפירוק וביקש רק התקנה)

תודה

רפי לין
12-02-14, 01:32
איל נוימן סגר את המעבדה שלו.
הכי טוב מבחינה מקצועית והמחיר זה שתפנה אל עופר קצב שבמושב גנות (במרכז) בטל' 050-5285041 (באנר שלו למעלה) והוא מומחה להגאים החשמליים של פיאט.
בהצלחה ובברכה - רפי לין

gibson9655
12-02-14, 02:01
תודה רפי ,
ניסיוני עם המלצותיך מעולה.

אדבר עם עופר במופע הבא של התקלה.

האמת אחרי כל כך הרבה שנים שהתקלה הזאת מתבשלת בשטח אצל אנשים בעולם והעלות הגבוהה שלה ציפיתי למצוא הרבה יותר מידע וניסיון אישי של אנשים, וגם מדריכים להחלפה למרות שהעניין מורכב והחיישן ממוקם עמוק בתוך המכלול ונדרש פירוקו המלא.
משום מה דיי רדוד לא מצאתי משהו קונקרטי , המצבר היה הגילוי המרעיש ביותר וגם הוא ידוע דיי הרבה זמן.

Nuker
12-02-14, 02:52
http://www.fiatforum.com/punto-ii/257953-punto-inop-eps-codes-c1005-c1006.html#post3142070
אני לא יודע בדיוק למה הוא התכוון כשהוא רשם לבצע ריסט

והוספתי סרטון העשרה מפאפא איטליה.. אני מאמין שזה הביצוע של מי שמשפץ \מטפל בבעיות דומות.

IZykfPlLwTc

gibson9655
12-02-14, 09:59
תודה Nuker :!:
אני אעבור על הסרטון הזה היום בערב