PDA

View Full Version : מה אתם חושבים על צמיגי Federal??

11-03-07, 22:01
כי לי יש דיעה משלי בואו נשמע אותכם לראות שהבעיה לא אצלי...
:)

11-03-07, 22:46
זבל של צמיגים

11-03-07, 23:29
תודה אדי... קיבלתי אותם עם הרכב.. פשוט בושה לקרוא להם צמיגים
זה פשוט זבללללל של צמיגים.. כל פניה שומע חארקות...

11-03-07, 23:33
דברים כאלה נקבעים גם לפי גיל הצמיג, לא רק לפי איכותו.
בני כמה הם?

11-03-07, 23:42
האמת שלא בדקתי אבל אני יעשה את זה מחר.
אני חושב שאני אמשוך איתם עוד קצת ואולי החליף אותם לקראת סוף הקיץ..

מה שכן בינתיים אני סובל מהם.. הם פשוט חרא של צמיגים

11-03-07, 23:47
אתה סובל מהם, הם חורקים, כנראה זקנים, ואתה מתכוון "למשוך איתם" עד לאחר הקיץ?
אתה משחק עם החיים שלך ידידי.
הצמיגים הם הקשר היחיד שיש לרכב שלך עם הכביש. שטח של דף A4 פחות או יותר עבור כל ארבעת הצמיגים.
אתה עוד מתקרב לחודשים בהם מזג האויר חם מאוד, אני גם מנחש שהרכב יעמוד בשמש, וכמובן יסע על הכבישים הלוהטים. אם החיים שלך יקרים לך, אני מציע לך להחליפם בהקדם...

11-03-07, 23:49
וגם במצב המיתלים, כיוון הפרונט וכו' :)

12-03-07, 06:34
חברה מוכרת יחסית, אך לא מהטובות שבנמצא.

12-03-07, 14:04
כשהעמדתי את הבראבו אצל ההורים, חיפשתי צמיג ביניים עד שאני אדע מתי אחזור אליה. בסוף לקחתי סט 4 של פדרל כי הוא היה זול מאוד. שהייתי עושה איתה סיבוב פה ושם הייתי בטוח שמרחו שמן על כל פיסת מטר בכביש. צמיגים מחורבנים מאין כמוהם.

12-03-07, 16:07
וואו א[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] שלי... הגזמת אני מודע למצב הצמיגים שלי.. ולא הם לא גמורים..
הם אפילו דיי חדשים.. אבל בגלל שהצמיגים האלו ברמה כל כך נמוכה הם פשוט גועל נפש..
זה ניראה כאילו אני נוסע על קרח..

בכל מקרה.. לסכן את החיים שלי זה בטוח אני לא יעשה ותאמין לי יש לי ערך רב לנושא הזה אני בא מתחום האופנועים ומי כמוני יכול לדעת את חשיבות כל צמיג וצמיג

אני בדרך כלל לא מתפשר בצמיגים.. אבל וזה אבל גדול.. בהיותי עכשיו סטודנט שרק קנה את הרכב .. ועוד חודש וקצת טסט.. אני חושב שהכיסים שלי טיפה נפולים..

לכן.. אני אסבול עם הצמיגים עד סוף הקיץ כניראה ואחרי זה בטח אחליף.. עד אז הם כבר ישחקו.. עכשיו הם דיי חדשים..

12-03-07, 17:24
סע לאט :)