davidmzr
27-01-14, 18:58
הבן הגדול שלי חזר משלשה ימי עיון באזור מצפה רמון, מטעם העבודה.
סיפר שבאחד הסיורים שלהם הגיעו לחקלאי שמגדל סברס ליצוא.
הוזמנו לטעום מהפרי וגם מהעלים. לעלים יש טעם של מלפפון.
מתאים גם לקצץ ולהוסיף לסלט ולאורז.
החקלאי כילף את העלים, ונתן להם לאכול את הלבן שבפנים. החברה עמדו פעורי פה.
אמר שהוא מייצא לארצות הברית גם את העלים. הגילוי תופס תאוצה רצינית שם.
לדבריו במחקר שנעשה לאחרונה, התגלה שלעלים יש ערך תזונתי כמו לשום.
האם מישהו שמע על הסיפור הזה ?.
בהזדמנות אקטוף עלה ואנסה. :)
דוד.
סיפר שבאחד הסיורים שלהם הגיעו לחקלאי שמגדל סברס ליצוא.
הוזמנו לטעום מהפרי וגם מהעלים. לעלים יש טעם של מלפפון.
מתאים גם לקצץ ולהוסיף לסלט ולאורז.
החקלאי כילף את העלים, ונתן להם לאכול את הלבן שבפנים. החברה עמדו פעורי פה.
אמר שהוא מייצא לארצות הברית גם את העלים. הגילוי תופס תאוצה רצינית שם.
לדבריו במחקר שנעשה לאחרונה, התגלה שלעלים יש ערך תזונתי כמו לשום.
האם מישהו שמע על הסיפור הזה ?.
בהזדמנות אקטוף עלה ואנסה. :)
דוד.