PDA

View Full Version : רכב נכבה בפניה שמאלה

yair791
21-01-14, 22:16
חבר שלי שואל אותי מה יכול להיות כאן התקלה
כאשר אני נוסע הכל טוב ויפה ברגע שאני מתחיל לפנות שמאלה הרכב מתחיל לאבד כח ולגמגם כאילו חותך..וכשפונים ימינה הכל תקין ומצויין יש לצין שזה קורה גם בניוטראל המיכל דלק מלא
מדובר בפיאט אונו 92 1.4 70S קרבורטור

התופעה קורת גם כשהמנוע קר

רפי לין
22-01-14, 09:56
יש הבדל במע' הקרבורטור באונו 1.4 אם זה רכב עם מזגן מקןרי או עם מזגן ישראלי.
אם חברך הוא מנתניה, אז מומלץ לו לתאם ולגשת אל צביקה קרבורטור שבודאי יוכל לאתר ולפתור לו הבעייה.
בברכה - רפי לין

davidmzr
22-01-14, 10:30
נכון, צביקה הוא הגדול מכולם במה שקשור לקרבורטור.
יאיר, בצע בדיקה חזותית למערכת ההגה, יש מצב בפניה שמאלה אחד הזרועות נוגע בחוט ומקצר. או לוחץ על צינור הדלק. כבר ניתקלתי בדבר כזה ברכבים ישנים.
לא צריך לזרז אותי בה"פ להגיב. :)
דוד.

yair791
22-01-14, 15:20
תודה הוא מירושלים ומה שאתם רשמתם גם חשבתי אבל בכל זאת רציתי עוד דעות
דוד שלחתי לך הודעה פרטית עם קישור לשירשור הזה כי כל פעם שאני פותח איזה שרשור עם בעיה טכנית הפורום מיתעורר לחיים וזה נידחף אל מעבר לדף אני יעדכן אם יהיו היתפתחויות

yair791
22-01-14, 21:41
עדכון הוא רשם לי
בדקתי בעמידה סובבתי את ההגה ונתתי לאוטו הטיה עם ג'ק של המוסך וכלום.. בנוסף בזמן בלימה או רברס כאשר הבולימים הקדמיים מקובצים הרכב נכבה.. אותו בעיה בדרך נוספת זה לא קורה כאשר מנערים את הרכב מקדימה

אני חושד שאולי מדובר במשאבת דלק או בעיה של סתימה איפו שהוא בו
דוד יש רעיון?

צביקה קרבורטור
23-01-14, 11:00
יאיר שלום רב !
אם הבעייה אצל חברך קיימת בפניה שמאלה בלבד, אין לה קשר למשאבת הדלק, משום שאם קיימת בעיית הספקת דלק לקויה ממשאבת הדלק, הבעייה תתרחש, גם בפניה ימינה, וגם בנסיעה ישרה בעיקר בעומס ובמהירות גבוהה.
כמובן שרצוי וחובה לבדוק את הרכב על ידי בעל מקצוע, פיזית בנסיעה.
הוספת כעת פרט חשוב, שחברך ציין, שקיימת בעיית כבוי מנוע, בעת בלימה, מה שגורם לחשד, בצנרת לחץ למגבר בלם וברוורס, מומלץ לבדוק חשד, בשסתום חד כווני למגבר בלם, צנור לחץ למגבר בלם קרוע או סתום חלקית, וגורם ליניקת אוויר, או דיאפרגמה לבוסטר/ מגבר בלם קרוע.
בנוסף אין כמו מראה עינים, וניתן לספק כוון, אך לא לפתור את הבעייה, דרך מסך המחשב.
מסור לחברך, את מספר הטלפון הנייד שלי לחברך, ללא שום התחייבות מצידו.
מספר הנייד שלי הוא: 054-4861318.
בברכה
צביקה