View Full Version : שאלה בקשר למאורר קירור רדיאטור בפונטו ספייס
היי חברים...
ברשותי פונטו ספייס 2002 ELX
לאחרונה שמתי לב שהמאורר ניכנס לפעולה בתדירות גבוהה...המנוע עובד בטמפ עבודה והמחוג אף פעם לא עובר את החצי ואפילו קו או שניים מתחת...שימו לב אנחנו כביכול בתקופת חורף דיי קריר בחוץ...
המאורר ניכנס במהירות הכי גבוהה לאזור ה 2 דקות ואחרי זה יש רגיעה של דקה בערך ואז שוב איזה 2 דקות בפול ספיד...שוב המנוע לא עובר את החצי...זה מאוד מוזר לי כאני דיי בטוח שבשיא הקיץ הוא לא היה עובד בכזאת תדירות...
נוזל קירור בפנים פארפלו ורדיאטור הוחלף כמעט לפני שנה לחדש מקורי.
אין נזילות גם.
מה יכולה להיות הבעיה?
המזגן עבד במקרה בזמן שהסתכלת?
בקיצור מחשיד....היום בצהריים גם נסעתי ובהחלט כל דקה נדלק המאורר פול ספיד השהייה ל חצי דקה ואז שוב םול ספיד....כאילו אין מהירות בניים...מה כן גם הפעלתי את ה OBD2 והסתכלתי על טמפ לפעמים היה מדליק מאורר ב 95C על פול לפעמים ב 98C אבל לא יותר מזה....מחוג אף פעם לא עבר חצי.
יש רעיונות?
כנראה שהמהירות הראשונה של מאורר הרדיאטור אינה פועלת ולרוב זה בגלל נגד שרוף או מחבר חוט אל הנגד שרוף (או שניהם).
במקרה כזה המנוע יתחמם קצת יותר ואז יפעל המאורר במהירות השנייה שהיא מהירה יותר.
בברכה - רפי לין
קרה לי דבר כזה באונו. הבעיה היתה נגד שרוף, המאוורר לא נכנס במהירות הראשונה (האיטית), אלא רק מהירה.
אז חשמלאי רכב הפיתרון שלי?
אני הכנסתי את הרכב לחשמלאי, הוא לא ידע להתעסק עם זה (באונו הספציפית היה מזגן מקורי, אז המאוורר עבד בשתי מהירויות, וזה לא היה נפוץ). אז לקחתי את הרכב למוסך מורשה הכוכב בחיפה, תיקנו את זה תוך זמן קצר.
הייתי מעדיף כבר להזמין את הנגד מ EBAY ולהחליף לבד...יש לי תחושה שירצו על כזאת עבודה הרבה כסף...
מצאתי ב 20 פאונד את הנגד נראה כאילו הוא אמור להתאים:
http://www.ebay.co.uk/itm/Brand-new-genuine-Fiat-heater-resistor-500-Punto-Seicento-Panda-etc-46723713-/271287069538
זה זה?
פונטו ספייס זה בעצם MK2 באירופה לא?
אכן כן, זה הנגד ופיאט פונטו ספייס זה MK2 שגם נקרא פונטו 188.
בברכה - רפי לין
אכן כן, זה הנגד ופיאט פונטו ספייס זה MK2 שגם נקרא פונטו 188.
בברכה - רפי לין
רפי עוד שאלה קטנה אם עוד לא נרדמתה...יש לך במקרה שירטוט או איור איפה זה ממוקם במאורר?
תוכל לסמן לי איכשהו..אין לי שמץ של מושג איפה הנגד הזה יושב.
הנגד מחובר עם 2 ברגים אל גוף כונס האויר של מאורר הרדיאטור (הבית שאליו מתחבר המאורר), למטה ומתחברים אליו 2 חוטים.
בברכה - רפי לין
חברים עידכון:
היום נסעתי בבוקר עם OBD2 ברקע בערך ב 85C התחיל הרעש החזק ולמשך יותר מ 10 דקות!
חניתי בצד פתחתי מכסה מנוע ומה אני מגלה המאורר ביכלל לא עובד!
והרעש מגיע ממקום אחר (נשמע כמו שואב אבק עובד חזק, בול אותו רעש) אחרי זה ראיתי שהמאורר ניכנס במהירות נמוכה וסבירה ב95C(נגד תקין?)
רפי מאיפה מגיע הרעש כאילו יש עוד מאורר באוטו....
לצערי הרב אני לא שומע את הרעש.
אני מקווה שבדקת ולא חסר נוזל קרור/מיים ברדיאטור.
בברכה - רפי לין
יש נוזל קירור..לא חסר...מאוד מוזר..ממש רעש של שואב אבק..
טוב אני יקפיץ את האוטו למוסך מחר בבוקר ניתן להם לשמוע נראה מה יהיה.
הייתי מעדיף כבר להזמין את הנגד מ EBAY ולהחליף לבד...יש לי תחושה שירצו על כזאת עבודה הרבה כסף...
מצאתי ב 20 פאונד את הנגד נראה כאילו הוא אמור להתאים:
http://www.ebay.co.uk/itm/Brand-new-genuine-Fiat-heater-resistor-500-Punto-Seicento-Panda-etc-46723713-/271287069538
זה זה?
פונטו ספייס זה בעצם MK2 באירופה לא?
זה נגד מהירויות מאוורר מזגן(מפוח), לא מנוע.
יש עידכון:
הייתי במוסך נתתי להם לשמוע ומתברר שיש עוד מאורר שממוקם מצד ימין(מול פנס נהג ) נדמה לי רדיאטור(קטן כזה) ואם אני לא טועה מקרר את הגיר??...אז המאורר הזה עושה את כל הרעש...השאלה שלי למה הוא נדלק בתדירות כולכך גבוהה?זה פשוט בילתי נסבל...2 דקות רעש חצי דקה מנוחה ושוב ככה...מה מתחמם שם מעבר ? הגיר?
בשנתיים שהאוטו אצלי זה לא היה עובד ככה...אולי במהירות חלשה יותר בגלל זה לא שמעתי עד היום...אבל עכשיו זה מוגזם מרוב הסיבובים הוא נותן לי ויברציות בדוושות.
מה עושים?
זה נמצא באזור שסימנתי (תמונה רנדומלית)
מישהו יודע על מה אני מדבר?
חושב בשישי לקחת למוסך פיאט אולי הם יסבירו לי
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.