View Full Version : בעיית חשמל מוזרה - פונטו ספייס 2002
שלום חברים.
לראשונה אני ניתקל בתופעה שכזו:
כאשר מכבים את הרכב, מוציאים מפתח מהסוויץ אז לאחר מספר דקות נידלקות להם המנורות שלפני הנעה בלוח המכוונים כמו מנורת השמן, מצבר, בלם יד וכדומה. פשוט הזוי שזה קורה שהרכב כבוי לחלוטין. כאשר מניעים הכל רגיל.
אודה לעזרתכם בעניין.
טרם ניתקלתי בתופעה כזאת בספייס.
אבל זה מזכיר לי שניתקלתי לא אחת, בתופעה דומה ברכבים אחרים.
הבעיה היא בדיודה מקוצרת באלטרנטור .
נתק חוטים לאלטרנטור, וראה אם התופעה נעלמה.
אם כן, גלידה בקייץ בחדרה עליך. :)
דוד.
ואם זוהי דיודה ניתן להחליף אותה אני מניח? גם גלידה בחורף תופסת. :)
כבר מזמן שברכבים לא ניתן להחליף רק דיודה בודדת כי המבנה הוא של גשר דיודות יצוק ביחידה אחת שכולל את דיודות יישור הזרם ואת דיודות העזר הקטנות.
ברוב המקרים, ניתן להחליף את גשר הדיודות.
בברכה - רפי לין
תודה רפי. האם גם לדעתך מדובר בדיודה שגורמת לתופעה?
היה בטוח שאם רפי היה חושב אחרת, הוא היה כותב את זה. :)
בטוח שהוא מכיר את הבעיה, הרבה חשמלאים היו מפרקים חצי אוטו.
לגבי הכדאיות להחליף גשר דיודות, זה תלוי אם אתה עושה את העבודה לרכב שלך.
אם זה למישהו אחר, כדאי להחליף אלטרנטור למשופץ, בשל האחריות.
כך לפחות אני נוהג.
דוד.
זה הרכב של גיסתי. יש ברשותי אלטרנטור של פונטו 96 דגם 75 ואני מניח שהבעיה תהיה בחוסר התאמה בתבריגים לתושבת של הספייס. מקסימום הגשר דיודות כן יכול להתאים?
מה אתה בונה את הגג לפני היסוד ?. קודם בדוק אם זה נכון. שלא אפסיד את הגלידה. :)
כן, לדעתי הגשר יתאים.
דוד.
אבדוק זאת דויד. תודה רבה. בנתיים התופעה לפי מה שהיא אומרת קרתה פעם אחת. נמשיך לעקוב.
ואם יקרה לנתק את המינוס של המצבר בלילה. אחרת לא תוכל להניע בבוקר.
דוד.
מדוע הסוויץ' עצמו לא חשוד?
יהיה מעניין לנסות להניע את האוטו בדחיפה בפעם הבאה שמתרחשת התקלה.
אם יניע, אז הסוויץ' הוא הבעייתי.
רפי, האם כוונתך ב"גשר דיודות יצוק ביחידה אחת" היא שיש מעגל מודפס עם הדיודות עליו, כמו במכשירי חשמל ביתיים, או שממש אין גישה לראות את הדיודות?
לא נראה כבעיה בסוויץ'. כי אם הבעיה הייתה בסוויץ', הוא לא יכול היה לדומם את המנוע.
דוד.
לרוב גשרי הדיודות ברכב הם עם בסיס מתכת לקרור וזה לא דומה כלל לכרטיס של מכשירי חשמל.
לא לשכוח שהזרם הכללי העובר דרך הדיודות, באלטרנטור, הנו זרם גבוה, יחסית (עשרות אמפרים).
בברכה - רפי לין
עכשיו קיבלתי טלפון שהתופעה קרתה שוב רק שהפעם המנורה שדלקה היא של בלם היד בלבד. המנורות עושות תורנות. :)
עידכון קצר:
היום פירקתי את כיבלי האלטרנטור בזמן שזה קרה ועדיין המנורות ממשיכות לדלוק.
אני אחדד את התופעה שוב כי הפעם בדקתי זאת בעצמי - כאשר מעבירים את הסוויץ למצב הדלקה לפני הנעה ישנם את כל הנורות שנידלקות בלוח השעונים. שאני מעביר את הסוויץ למצב כבוי חלק מהנורות יישארו דלוקות גם כאשר אסגור את הרכב. באיזה מצב לא מופיעות נורות? רק כאשר מניעים את הרכב ומכבים מה שאומר שאם הדלקתי סוויץ אז אני יהיה חייב להניע כדי לכבות את כל הנורות ואם לא אניע הם יישארו דלוקות גם כאשר מכבה סוויץ והולך.
יש כיוון לבעיה?
ואיייייי, שנפסיד את הגלידה ?. :)
כשהנורות דולקות בסוויץ' מכובה, קח מברג אחוז אותו הפוך ודפוק קלות על הממסרים.
אם באחד מהם התופעה נעלמה, החליף ממסר.
דוד.
ואיייייי, שנפסיד את הגלידה ?. :)
כשהנורות דולקות בסוויץ' מכובה, קח מברג אחוז אותו הפוך ודפוק קלות על הממסרים.
אם באחד מהם התופעה נעלמה, החליף ממסר.
דוד.
אני אוהב את ההיתעקשות שלך על הגלידה! :) בטוח שאתה תקלע לפיתרון בזכות זה. אנסה זאת ואעדכן ביום ראשון. תודה!
עידכון:
עניין הממסרים לא עבד והמצב החמיר עכשיו קצת יותר שזה אומר שגם האורות החיצוניים של הרכב מתחילים לעשות מה שהם רוצים - האיתותים לצד שמאל עובדים מהר וכל המנורות ברכב תקינות ולא שרופה אף מנורה. כאשר מדליקים אורות דרך האיתות בצד שמאל מאחורה פשוט דולק במצב קבוע (לא בצורת איתות) שלוחצים על דוושת הברקס הסימון של מנורה שרופה בלוח השעונים עובד ונישאר דלוק גם כאשר מכבים את הרכב לגמרי. האור הפנימי של הרכב בגג לפעמים לא מוכן להיכבות ונישאר דלוק אלא אם מכבים אותו ידנית לגמרי....בקיצור תוהו ובוהו!! האם יש פיתרון לכל הסיפור הזה?
gibson9655
23-01-14, 19:50
מאור , שכנעת אותי.
פיאט באמת אגדה.
זה לא במקרה החיפושית השובבה מהכבלים הפיראטים של שנות השמונים ? היתה לה בדיוק אותה תופעה רק שהדלתות נפתחו ונסגרו כולל המכסה מנוע כשהיא היתה מתעצבנת.
צוחק :D , אני גם מחפש אחרי פתרון ברשת. מעניין.
נראה לי שהתקלה נובעת או ממחשב המרכב (המחשב המרכזי ברכב, או מתיבת הנתיכים שיש בה קצר פנימי.
במחשב המרכב נמצא גם קוד האימובילייזר כך שניתן לבדוק ע"י מחשב מרכב אחר אם זאת הבעיה, אך ללא שהמנוע יתניע.
למרות זאת נראה לי שקודם כל צריך לבדוק היטב את הארקות הרכב, החל מהארקת הגוף שמתחת למצבר, הארקת המנוע/תיבת הילוכים, הארקות פנסים אחוריים, הארקות מחשב המרכב (כמדומני שבצד ימין מתחת לדשבורד).
אם בבדיקות רגילות לא תאותר הבעייה ותיפתר, נראה לי שאין מנוס אלא רק במוסך מורשה היבואן (טוב ומקצועי) שיש לו גם את כל שרטוטי מע' החשמל עם מיקומים של הארקות, מחברים וכו' ביחד עם ידע וכושר איבחון.
התקלה הזאת מעניינת מאוד ולכן נא עדכן ממצאים ותוצאות, לכשיהיו.
בהצלחה ובברכה - רפי לין
לפי מה שאתה אומר רפי זה הולך להיות פרוייקט שלא ניגמר ואני כבר מתחיל לחשוש!!
gibson9655
23-01-14, 23:28
הפעם זה באמת הזמן להמליץ על חיים ממוסך שמשון שתקלות חשמליות סבוכות וקצרים חבויים הוא באמת מאתר בכשרון אישי רב ופותר. תקלה תפורה בשבילו.
אני לא בן אדם של מוסכים בכלל ועושה בדר"כ הכל בעצמי אבל תודה על ההמלצה.
תגיד רפי - אתה יכול לומר לי בבקשה היכן כל הארקות ברכב הזה בדיוק שאוכל לעבור עליהם?
חוץ ממה שכבר כתבתי, איני יודע היכן כל הארקות הרכב ועליך לחפשן.
דרך אגב, אצל חיים במוסך שמשון יש מחשב מרכב מוכן לצורכי בדיקה.
בהצלחה ובברכה - רפי לין
אוקיי רפי..תודה רבה. אעדכן בהמשך.
תעקוב אחרי הכבל של המינוס מהמצבר הוא הולך לאיזה נק היסתעפות ומשם לעוד כמה מקומות כניראה
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.