View Full Version : שקר המע"מ וגיר שבור
היום החלפתי לחבר שלי את הגיר בפיאט פונטו ספייס 2006 גיר ידני שהידית בורחת בהילוך שלישי ורעשים חזקים.
לאחר הורדת הגיר גילנו שבר ליד המהלך הישיר הגיר היה מלא שבבים ושברים של חלקיו הפנימים.
בדקנו כמה אפשרויות להחלפה ובין היתר צילצלנו למאירמן כדי לבדוק עלות להחלפה בגיר משופץ
מאירמן אמר לנו שיש לו גיר מוכן ביקש סכום X כולל מע"מ צילצלנו פעמים לשאול אם זה המחיר הסופי שלא נבוא לחינם מרחובות לפ"ת. נאמר לנו שהמחיר שסיכמנו כולל מע"מ אך כשהגענו אליו שינה את עורו וביקש סכום גבוהה יותר ממה שסוכם תחילה והמחיר החדש היה לפני מע"מ בויכוח איתו דיבר לא יפה, עזבנו אותו והלכנו לקנות גיר מיבוא בשליש מחיר ממה שביקש מאירמן.
הרכבנו ויצא פגז.
עשינו נסיעת מבחן ואין רעשים כלל, ההילוכים ניכנסים כמו חמאה(כמו אצלך עידן)
והכל בזכות davidmzr.
האם מישהוא ניתקל בשבר מסוג זה בגיר?
זה סוג של שיווק לא כל כך יפה... לפתות את הלקוח אליך עם מחיר טוב כדי
שהוא יגיע ואז פתאום להעלות את המחיר.
למרות זאת, ניראה שכמו שאומרים "הכל לטובה" והסתדרתם בסוף
ואפילו חסכתם כסף :) .
צודק, הכל לטובה.
מה שחשוב זה שהתיקון הצליח מעבר למשוער. לא פשוט למכונאי לקנות גיר מיבוא, אומנם יש אחריות מהמוכר,אבל לא על העבודה.
בקשר למאירמן, מוזר למה משפץ גירים מומלץ מתנהג לא בהגינות.
דוד.
דוד עשיתה ממני דוגמנית בית :D
החברה אומרים שאתה פוטוגני. יש לך ד"ש "מחברך" מאירמן. :)
האמת שלא נירגעתי ממה שעשה לנו.
שמעתי שיש לו אתר בשם "ראמפ" ניכנסתי לשם, חשבתי לזרוק שם כמה מילים, אבל אין שום איזכור לשמו ולמס' הטלפון.
מצאת את המשקפיים ?.
דוד.
כן מצאתי אותם ובקשר למאירמן עזוב מה שהיה היה זה בעבר כמו שאתה רשמת בחתימה שלך לכאוס ולעלב זה להעניש את עצמך על טעויות של אחרים
יאיר, החלטתי לשפץ את הגיר של הספייס.
עיניין אותי מה גרם לשבר. ראה כמה ג'לות חסרות במסב הפנימי. אלה הג'ולות שמצאת על הריצפה.
את ההווזינג אחליף מגירים דור ראשון שיש ברשותי.
דוד.
עדכון.
בבדיקה מעמיקה שעשיתי התגלו כשלים נוספים.
צוואר מסב הלחץ של הקלאץ שבור. מחזיר השמן של המהלך הישיר ניפרץ.
גלגלי השיניים לא ניזוקו, אבל בגלל שהמהלך השלישי היה קופץ החוצה, חייבים לפרק את כל הגיר לחלקיו ולבדוק סינכרונים.
זה מה שקורה כאשר לא עוצרים בזמן, וממשיכים לנסוע עם הרעשים.
דוד.
חתיכת פרוייקט לקחת על עצמך, נראה שהיה בלאי שרק הדרדר,
מבסוט שהלכתי לטפל בגיר שלי ומצד שני חבל שזה לקח לי כמה חודשים כדי לעשות את זה (משכתי).
מה אתה מתכוון לעשות? האם אפשרי להחליף את המכסה הזה עם השבר שהיה והבלאי במיקום המיועד למיסב?
מה עם הגיר שלי ששוכב אצלך דוד?
אתה צריך לפנות זמן לפתוח גם אותו ולגלות הפתעות :D
יפה יפה איזה נזק חבל על הזמן
דוד שכחתי אצלך את הרשת של הטייח שהורדנו מהטנדר שלי כשנסענו להביא את הגיר אני מקווה שאבא שלי אייל לא לקח אותה בטעות כי אבא שלי יאכל לי את הראש על זה
כן אפשר להחליף, למכסה הזה קוראים הווזינג. כבר עשיתי את זה בעבר.
כל ההווזינגים של הפונטו מתאימים האחד לשני עם שינוי קל. בסה"כ צריך להחליף את הזרוע של הקלאץ' מכבל למשאבה. ראה תמונות.
עוד לא החלטתי איזה מהגירים לפרק כדי להחליף.
יש לי 5 גירים מהם אפשר לקחת את ההווזינג. 2 של דור ראשון 60, שניים של דור ראשון 75, ואחד של קבריולט 1.3 שעברה בזמנו תאונה.
יאיר, אתה אשם בכול הנזק. :)
דוד.
מה עם הגיר שלי ששוכב אצלך דוד?
אתה צריך לפנות זמן לפתוח גם אותו ולגלות הפתעות :D
אם הוא שוכב אצלי, אז הוא כבר לא שלך. :)
אחרי הגיר של הספייס אפתח את זה שהיה שלך. :)
דוד שכחתי אצלך את הרשת של הטייח שהורדנו מהטנדר שלי כשנסענו להביא את הגיר אני מקווה שאבא שלי אייל לא לקח אותה בטעות כי אבא שלי יאכל לי את הראש על זה
אל תדאג אני כאן. דיברתי עם הפועל של אבא של אייל שעובד כרגע כאן, הוא הביא איתו רשת.
דוד.
יאיר, אתה אשם בכול הנזק. :)
דוד.
אם אני אשם בנזק אז אתה אשם בחומוס ותופעות הלואי:lol:
גם אני הצטרפתי למועדון הגירים.
דוד הנה התמונה. הסבר מפורט לשאר חברי הפורום יגיע בהמשך :D
תמתין אני בדיוק מעלה תמונות.
דוד
בתמונה הזרוע של המזלג. בשנייה שני האומים.
נקווה שחסכתי לך גרירה למוסך.
סגור את האום פלסטיק ווהמתכת 4 סיבובים, ועדכן.
איזה כייף, עכשיו אני אקבל גלידה גם בב"ש בקיץ.
דוד
מתן מה הבעיה ? ברחה לך האום מתכת שסוגרת את האום פלסטיק?
אום מתכת לא יכול לברוח לבד. פשוט זילזול של המוסך. הבעיה שלו שלא נכנס שום מהלך.
וכבר רצה לגרור למוסך. :)
דוד.
המוסך לא בדק את שילוב ההילוכים וכיוון את הכבל לאחר נסיעת מבחן
ניראה לי שהאום כן ברחה לו אבל מידי המכונאי ;) זה רק מראה כמה זילזול יש במוסכים לפיאט בודדים המקומות בהם מיתיחסים לרכב מהסוג הזה בכבוד הראוי לו
אני אגיד לך למה במקרה הזה לא מחזירים את האום מתכת.
בורג הכיוון הוא ארוך מאוד צריך לסובב אותו עם מפתח פתוח 10 מ"מ וזה לוקח הרבה זמן.
לא ניתן לסגור עם ראצ'ר אוויר.
מתן לא צריך לקנות פלייר, האום פלסטיק נסגר ביד.
דוד.
אני מסכים איתך אבל אפשר לחשוב מה כבר כזה נורא לא כאילו שהמכונאי עושה איזה 100 כאלה ביום אז אין לו ז.. לזה זה פשוט מראה על תת רמה
קודם כל הסיפור בקצרה:
מהבוקר אני, האישה והפונטו מתרוצצים בהכנות לחתונה. חשבנו לעצור לאכול איפשהו, ובפניה האחרונה לפני ההגעה לאותו מקום, ההילוך הראשון סירב להיכנס. כך גם שאר ההילוכים. אף הילוך לא נכנס.
במקום התקשרתי לדוד וביקשתי את עזרתו הטלפונית. אמר לי לבדוק אם ניתן לדחוף את הרכב כשהמנוע כבוי ומשולב הילוך עם קלאץ' לחוץ. בדקתי ולא התאפשר.
דוד פסק בצדק שהקלאץ' לא מפריד, וביקש ממני לבדוק עם כשלוחצים על הקלאץ' הכבל מזיז את המזלג, בדקתי והכבל אכן הזיז את המזלג.
דוד אמר לי שצריך להיות על הכבל אום 10 מ"מ שצריך לסובב, ומכשלא ראיתי אום כזה, אמרתי לו שאצלם תמונה ואשלח לו.
ואת ההמשך ראיתם על דפי הפורום :D
כמו שרואים בתמונות, אום המתכת אכן היה חסר, והיה רק אום הפלסטיק.
דוד אמר שאסובב רק את אום הפלסטיק והביעה תסתדר. ושיתכן שאזדקק לפלאייר, אמרתי לו שהאוטו נעצר לי ליד חנות כלי עבודה אז מצבי טוב, ושאקנה אם אצטרך.
בסוף לא השתמשתי בפלאייר, והבעיה נפתרה בהדרכתו הטלפונית של דוד.
אני רוצה להודות לדוד על העזרה והאכפתיות !
וכמובן להזמין אותו לגלידה בקיץ בבאר שבע :D
אני בכלל חושב שצריך לעשות את מפגש הפורום הבא ב"גלידה באר שבע" שבבאר שבע :D
אז אני פטור מגלידה חדרה? :p
תתחילו לקנות לו מניות בשטראוס-גלידות
מאור, קודם אתה צריך לגלות אם הבעיה באמת בדיודה. אולי עוד יש לך סיכוי לחסוך את הגלידה :D
דוד באחת השיחות שלי עם מאור היום, מאור היה מופתע שאמרתי שאני מזיז את המזלג עם היד.
תוכל לשפוך אור על העניין? האם המזלג אמור להיות יחסית רך או קשה?
אני שוב חייב להשחיל בהודעה עוד תודה לדוד שיצא היום ממש תותח באבחון של התקלה ובעזרה בפתרון שלה.
אני כל כך מבסוט שאני מוכן להזמין לגלידה גם בחורף וגם בקיץ, עכשיו רק נשאר לך להגיע :)
אז אני פטור מגלידה חדרה? :p
בינתיים לא, עד שתעדכן.
מאור, קודם אתה צריך לגלות אם הבעיה באמת בדיודה. אולי עוד יש לך סיכוי לחסוך את הגלידה :D
:)
לקחת לי את המילים מהמקלדת.
דוד.
דוד באחת השיחות שלי עם מאור היום, מאור היה מופתע שאמרתי שאני מזיז את המזלג עם היד.
תוכל לשפוך אור על העניין? האם המזלג אמור להיות יחסית רך או קשה?
אני שוב חייב להשחיל בהודעה עוד תודה לדוד שיצא היום ממש תותח באבחון של התקלה ובעזרה בפתרון שלה.
אני כל כך מבסוט שאני מוכן להזמין לגלידה גם בחורף וגם בקיץ, עכשיו רק נשאר לך להגיע :)
בוא נעשה סדר שלא אשכח.
בכיוון הקלאץ' יש כיוון. לא מספיק לסגור את האום כדי שיפריד.
אם סגרת יותר מידי תתכונן להחליף קלאץ' בקרוב, או לנזק חמור.
בלחיצה על הרגלית, המסב נע על צווארו ודוחף את השמש(הפלטה). ברגע זה הוא גם מסתובב. כאשר אתה עוזב את הרגלית, הוא חוזר אחורה ומפסיק להסתובב. אם הכבל מתוח מידי, המסב ימשיך להסתובב גם בנסיעה, ותוך זמן קצר יתפרק ויגרום נזק עד לשבירת הגיר.
הכיוון הנכון הוא, ללחןץ על הרגלית עם היד ולהרגיש חופש של שני ס"מ בערך, עד שמרגישים התנגדות. או להכניס את היד מתחת למצבר, לנענע את זרוע המזלג (ליד בורג הכיוון) ולהרגיש חופש גם של כשני ס"מ.
מסב הקלאץ' לא בנוי להסתובב במשך זמן ארוך. לכן גם אסור לחנות עם מנוע דלוק ןלהניח רגל על הרגלית.
לגבי מה ששאל מאור, לא הבנתי את השאלה.
נ.ב גם בנסיעה אסור להניח רגל על הרגלית.
דוד.
בהתחלה סיבבתי 3-4 סיבובים, וההילוכים עדיין לא נכנסו.
הוספתי עוד סיבוב וחצי או שניים, ורק אז ההילוכים נכנסו.
אז לא נראה לי שסובבתי יותר מידי.
אבל איך יתכן שהייתי צריך לסובב כ"כ הרבה? הרי התופעה קרתה ברגע אחד. ההיגיון אומר שאפילו אם הייתי מסובב חצי סיבוב זה היה אמור להצליח.
מחר נבדוק אם יש חופש של שני ס"מ.
מאור אומר שאמור להיות ממש קשה להזיז את המזלג עם היד.
האם אכן כך הדבר? כי היום זה לא היה כל כך קשה.
הלחץ על אום הפלסטיק גורם לכריכות ההברגה שלו להישחק. לכן אפשר לסובב אותו ביד.
בכול לחיצה על הרגלית הוא נפתח מעט עד שאין הפרדה, או עד שהוא בורח החוצא בשל הברגה הרוסה. מה שמונע מצב כזה, זה האום מתכת שלא נותן לו להילחץ.
כאשר מחליפים קלאץ' חדש קומפלט, לאחר כחודשיים שלושה צריך לבדוק שוב את הכיוון. משום שכאשר הדיסק משתפשף, השמש "הולכת" קדימה יותר והזרועות שלה ניצמדות יותר למסב.
זה בדיוק אותו מצב כמו כבל מתוח מידי.
מה שמאור אומר, זה בדיוק המצב המסוכן עליו כתבתי. את שני הס"מ הראשונים בתנועת המזלג לא אמור להיות ממש קשה להוזיז ביד. אם בכול זאת קשה, זה מצביע על ציר המזלג שלא נע בחופשיות בתוך הבוקסות שלו. מצב זה גורם במשך זמן לקריעת כבלי קלאץ.
דוד.
ממשיכים בעדכון שיפוץ הגיר.
שלוש תמונות, בית ההילוך החמישי, המראה מקדימה לאחר פירוק ההווזינג, הוצאת כל המכלול מהקייס.
כאמור גלגלי השיניים במצב מצויין (ספייס 2006). נותר לבדוק מסבים וסינכרונים ולהחליף את הטעון החלפה.
עדכונים בהמשך.
דוד
הלחץ על אום הפלסטיק גורם לכריכות ההברגה שלו להישחק. לכן אפשר לסובב אותו ביד.
בכול לחיצה על הרגלית הוא נפתח מעט עד שאין הפרדה, או עד שהוא בורח החוצא בשל הברגה הרוסה. מה שמונע מצב כזה, זה האום מתכת שלא נותן לו להילחץ.
כאשר מחליפים קלאץ' חדש קומפלט, לאחר כחודשיים שלושה צריך לבדוק שוב את הכיוון. משום שכאשר הדיסק משתפשף, השמש "הולכת" קדימה יותר והזרועות שלה ניצמדות יותר למסב.
זה בדיוק אותו מצב כמו כבל מתוח מידי.
מה שמאור אומר, זה בדיוק המצב המסוכן עליו כתבתי. את שני הס"מ הראשונים בתנועת המזלג לא אמור להיות ממש קשה להוזיז ביד. אם בכול זאת קשה, זה מצביע על ציר המזלג שלא נע בחופשיות בתוך הבוקסות שלו. מצב זה גורם במשך זמן לקריעת כבלי קלאץ.
דוד.
בוקר טוב דויד, זה שניתן להזיז ביד את המזלג לאורך החופש הקטן שצריך להיות בו עם זה אין בעיה. אני היתכוונתי שלא ניתן למשוך את המזלג עם היד בזמן הלחיצה של המיסב על טס הלחץ כלומר (מה שהרגל עושה).
הרעיון של החלפת הוזינג מעולה מדור 1 ומעלה תמיד עניין אותי (מבחינת ק"מ)
לכן נשאלת השאלה כמה עלה גיר (אללק מיבוא) ל-2006 ומהיכן נרכש
בוקר טוב דויד, זה שניתן להזיז ביד את המזלג לאורך החופש הקטן שצריך להיות בו עם זה אין בעיה. אני היתכוונתי שלא ניתן למשוך את המזלג עם היד בזמן הלחיצה של המיסב על טס הלחץ כלומר (מה שהרגל עושה).
נכון. עכשיו אתה ברור יותר. :)
הרעיון של החלפת הוזינג מעולה מדור 1 ומעלה תמיד עניין אותי (מבחינת ק"מ)
לכן נשאלת השאלה כמה עלה גיר (אללק מיבוא) ל-2006 ומהיכן נרכש
שלום אורח/בורח.
מבחינת ק"מ אין כל קשר להחלפה הווזינג.
מה זה "אלאק מיבוא" הגיר נרכש מיבוא ולא מפירוק.
מאחר שלא באת הרבה זמן לבקר, לא אגלה לך מהיכן נרכש הגיר. :)
דוד.
שוב ברחת ! :)
יאיר אולי אתה זוכר, כיצד להרכיב שוב את הקפיצים והג'ולות לגלגל החמישי שברחו לי ?. :)
אלה שעל המגנט.
דוד.
יפה אני רואה שאתה עשוק אין אצלך רגע דל אז יש כבר קליאנט לגיר של ספייס?
טוב קראתי שאתה פותח את הגיר לגורמים .מקווה שיהיה לך קל להחזיר את הכל בחזרה ואם אתה מוציא תצלם וגם תשים חלק על חלק במדוייק
את הגולים, אתה מכניס קודם את הקפיצים לוקח מברג טסטר דוחף קצת פנימה את הקפיץ ואז מכניס את הגולה
שים לב את שני גלגלי הילוך הישיר הרכב אותם ביחד ולא לחוד כי הם לא יכנסו טוב בנפרד
אם לא תצליח יש סיבה לבוא
יצאת תותח, נמשיך במבחן. :)
האמת שאת התשובה לשאלה הבאה, אני לא יודע משום שטרם ביצעתי מדידות/השוואה של העברת הכוח.
ז.א קוטר הגלגלים ומס' שיניים. המסבים והצירים אותו הקוטר.
נניח שאקח את כל המכלול של גלגלי השיניים מגיר של דור ראשון 60, ואכניס אותו לקייס של הספייס 60. האם מבחינות סל"ד ומהירות תהיה אותה תוצאה ?.
דוד
לפי התצלום זה נראה אותו גיר כך שלא יהיה שינוי בכוח או סלד
הבדיקה פשוטה האם המיסבים נכנסים בדיוק ללא חופש כמו כן בדוק את הקוטר של כל גלגל שיניים
מה שטחנו אני ועמית בזמנו אתה מחזיר עוד פעם אתה רוצה לשפר ?
בזמנו עמית הרכיב את הגיר של פונטו 55 ואז בהילוך 5 הישיר הטורים היו עולים עד 3 סל"ד
מה שבפונטו 60 היה נוסע על 2600 סל"ד הכוונה בשיוט ולא מתאמץ במהירות 100 קמ"ש
אם אני לא טועה ככל ששני הגלגלי שיניים בהילוך 5 קטנים יותר כך הסל"ד והמהירות תשתנה לטובה יותר בהילוך 5
עכשיו מהיכן תביא גלגלי שיניים שיתאימו לקוטר מוט הקונטרה
או שאתה רוצה לחפור במקלט אצלי יש שם גם גירים וגם חלקי גיר
ובלי קשר אתה יכול לבוא ולקחת את כל החלקים שראיתה אז
המסבים אותו גודל ומתאימים ללא חופש. המהלך הישיר בדיוק אותו דבר,
שני הגלגלים המשתלבים של החמישי זהים, בדור ראשון ובספייס.
הקרונה פיניום אותו דבר.
כתבת, "אם אני לא טועה ככל ששני הגלגלי שיניים בהילוך 5 קטנים יותר כך הסל"ד והמהירות תשתנה לטובה יותר בהילוך 5." לא מדויק.
העיקרון הוא, כאשר גלגל קטן מניע גלגל גדול, יש יותר כוח ופחות מהירות וההפך.
יותר מהירות ופחות סל"ד יש, כאשר ההפרש בין המניע למונע גדול יותר. כמובן שבחמישי
המניע הוא הגדול.
נראה שהגיר של דור ראשון מתאים בכול חלקיו לספייס. מלבד הקייס. בספייס הוא עם 3 חורים בשל זרוע תושבת גיר שונה, וזרוע מזלג שמתאים למשאבת הקלאץ', אותה כבר החלפתי. בכול זאת אשווה בין שאר ההילוכים, שלא יהיו ספקות.
תודה רבה יאיר אשמח לקחת את כל החלקים שיש לך במקלט. נהיה בקשר, ארז ישמח מאוד.
דוד.
אז עכשיו אפשר לדעת כמה ואיך ומדוע או זה סוד צבאי
אז עכשיו אפשר לדעת כמה ואיך ומדוע או זה סוד צבאי
זה מידע שאתה יודע ואני ודוד צריכים לגולות:D
עכשיו אני יכול לקבוע בודאות, שהתוכן של גיר דור ראשון מתאים לספייס.
מלבד שיפור קטן ולא חשוב שיש לטובת הספייס בגלגל החמישי. במקום גליליות וקפיצים בדור הראשון, יש בספייס חלק קטן שבו מובנה קפיץ וג'לה.
השיפור רק כדי שיהיה קל יותר בהרכבה, ושלא יעופו הקפיצים בפירוק לכול עבר.
מידע כזה לא ניתן למצוא בשום מקום.
כבר הגיעו המסבים החדשים, כוס קפה ומתחילים להרכיב.
דוד.
דוד האם המיסבים האלה נמצאים רק בתחילת ובסוף המוט (בתחילת גלגלי השיניים של ההילוכים ובסופם) כלומר שניים במספר?
כן, נמצאים רק בתחילת ובסוף הצירים. 4 בתוך הגיר ועוד שניים בקרונה פיניום.
סיימתי את השיפוץ.
יאיר, ראה כמה השקעתי בניקיון. כדי שלא תתלונן שאתה מלכלך את הידיים. :)
עידן שים לב איך מנקים גירבזמן שיפוץ. לא כמו שניקו לך.
דוד.
איזה יופי בטח לקח לך המון שעות לנקות את הגיר בטוח יותר ממה שלקח לך לתקן אותו ;)
עכשיו שאני אגיע להרכיב אותו לא יתלכלכו לי הידים :D
נכון, לקח יותר זמן לנקות את הגיר, ממה שלקח לי לתקן אותו.
הניקוי התבצע בשלושה שלבים. התזת חומר מיוחד, שטיפה בג'רניק, יבוש באוויר וניקוי חול.
לא ניתן לבצע ניקוי חול כאשר יש שומנים על הגיר.
דוד
ז'ונגלר !, תודה על השיתוף השכלנו!:idea:
יצא כל כך יפה אולי חבל שלא תיקנו לו את הגיר
דוד הבחור עם הברלינגו דיזל היתקשר אלי נתתי לו את השם של המקום ששיפץ לי את האינג'קטורים של המיצובישי שלי
ניראה לי בעיה גדולה מה שיש לו שם כשהרכב עומד הוא מוציא ענני סולר מאחור אבל בנסיעה הכל בסדר וזה אינג'קטור חשמלי הוא טוען בקיצור יש הרבה מה לבדוק לפני שמפרקים יכול להיות בעיה שגורמת לזמן הזרקה ארוך מידי
יאיר, לא הייתה לי/לנו בעיה לשפץ את הגיר שלו.
היה יוצא יקר יותר ולוקח הרבה יותר זמן. הבחור עצמאי ורצה את הרכב מהר.
העיקר שהגיר מיבוא יצא מצויין. מה יותר קצר מאשר לפרק את הגיר, לנסוע למאירמן פ"ת ואחר כך לעצור במסעדה ולאכול חומוס עם פול וכדורי פלפל. משם ליבואן, לחזור ולסיים את העבודה באותו היום.
בפעם הבאה שתזמין אותי לאכול, לא אוותר לך תזמין צלעות כבש. :)
רק היום נודע לי שהחבר של ארז עם הברלינגו, היה ב-5 מוסכים (כן 5 מוסכים), ההצעה שקיבל 4000 ש"ח עבור שיפוץ/ניקוי המזרקים, ו-8000 ש"ח עבור חדשים, במידה שהם פסולים.
לפני חודש הלך ועשה טרייאין על הפונטו שהייתה לו. 75 עם חודש טסט מודל 98. החשיבו לו אותה ב-700 ש"ח. לא שמע לעצה של ארז שלא יעשה את זה.
שלחתי אותו אליך רציתי לסבך אותך, אבל לא הצלחתי. :)
דוד.
יאיר, לא הייתה לי/לנו בעיה לשפץ את הגיר שלו.
היה יוצא יקר יותר ולוקח הרבה יותר זמן. הבחור עצמאי ורצה את הרכב מהר.
העיקר שהגיר מיבוא יצא מצויין. מה יותר קצר מאשר לפרק את הגיר, לנסוע למאירמן פ"ת ואחר כך לעצור במסעדה ולאכול חומוס עם פול וכדורי פלפל. משם ליבואן, לחזור ולסיים את העבודה באותו היום.
בפעם הבאה שתזמין אותי לאכול, לא אוותר לך תזמין צלעות כבש. :)
רק היום נודע לי שהחבר של ארז עם הברלינגו, היה ב-5 מוסכים (כן 5 מוסכים), ההצעה שקיבל 4000 ש"ח עבור שיפוץ/ניקוי המזרקים, ו-8000 ש"ח עבור חדשים, במידה שהם פסולים.
לפני חודש הלך ועשה טרייאין על הפונטו שהייתה לו. 75 עם חודש טסט מודל 98. החשיבו לו אותה ב-700 ש"ח. לא שמע לעצה של ארז שלא יעשה את זה.
שלחתי אותו אליך רציתי לסבך אותך, אבל לא הצלחתי. :)
דוד.
ממש יותר מהר באופן יחסי כל הסיבוב שעשינו מרחובות לפ"ת בשביל לגלות איזה רמאי המאיר מן הזה ומשם לחומוס שליד היבואן ומשם ליבואן וחזרה חזרנו רק לקראת שעה 1 אחרי הצוהורים אם לא יותר מאוחר
אין בעיה אתה בלה ארז וחברה שלו מוזמנים לערב קרניבורים אצלי בנתניה וצלעות כבש זה רק הסיפתח
הבחור דיבר איתי היום שמע יש לו בלאגן שלם עם המערכת סולר אמר לי שבעצירה זה מתחיל להוציע לו ענני סולר מאחור ובהמשך הנסיעה זה מסתדר בעני יש צורך לבדוק כמה דברים לפני פרוק המזרקים כי הוא טוען שמדובר במזרקים חשמלים אז יש כמה גורמים שמשפיעים על שמן הזרקה
יש עוד סיבה טכנית, בגללה הרכב מוציא ענני סולר מהאגזוז בזמן עצירה.
משאבת הדלק בטיימינג לא מכווונת נכון.
תודה על ההזמנה. רשמתי לפני. :)
דוד.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.