rom300
26-12-13, 20:33
אני רוצה לספר איך תקנתי פיאט שלי במוסך פיאט בירושלים.הכנתי רכבי למוסך לתיזמון רצועת טיימינג.הרכב נכנס למוסך בנסיעה. לאחר שבוצע טיפול ה"טיימינג" נאמר לי כי המנוע נתפס.כאשר הסירו את ראש מנוע מצאו בתוך הצילינדר בורג! לאחר שיפוץ ראש מנוע ,הרכב לא הניע.נאמר לי כי יש בעיה ב חיישן קראנק.לאחר שהחליפו גמ את חיישן קראנק מצבו של רכב נאשר כשהיה ולא הצליחו להניע אותו.הטענה הבאה הייתה כי הלטרנטור נשרף.גמ הלטרנטור הוחלף והמצב נשאר כשהיה. בשלב הזה נמצא כי הכבל המחבר את קבל המתח הגבוה קרוע והלחימו אותו.לאחר כ 15 דקות נסיע מהמוסך כבה המנוע.חזרתי למוסך. עכשיו נאמר לי ש בעחה בסליל ההצתה ו במחשב.לאחר החלפת סליל ההצתה ו במחשב שוב כבה הרכב בנסיעה.החליטו להחליף שוב מחשב (דבר שנעשה עוד 3 פעמים) ואת משאבת הדלק. שום דבר מכל זה לא עזר!!! לאחר כחודש שהרכב היה במוסך נאמר לי כי נמצאה הבעיה והיא קצר בחוטי החשמל של מע' ההנעה. הייתי צריך לשלם את כל מה שתיאר.בערך
8000 ש''ח.כאשר ביקשתי לקבל החזר של הסכום אותו שילמתי עבור כל אותם רכיבים שהוחלפו ללא צורך נאמר לי שהמכונית הוא ישנה וזה בלאי.לסיום לא ממליץ לפנות למוסך " אוטודי פיאט" ב ירושלים
8000 ש''ח.כאשר ביקשתי לקבל החזר של הסכום אותו שילמתי עבור כל אותם רכיבים שהוחלפו ללא צורך נאמר לי שהמכונית הוא ישנה וזה בלאי.לסיום לא ממליץ לפנות למוסך " אוטודי פיאט" ב ירושלים