View Full Version : דפיקות בעת סיבוב ההגה שמאלה
אז אני מבין שהלכה הציריה...
מישהו יכול להמליץ על מוסך טוב לתיקון הציריה שכולל גם כיוון פרונט?
תודה לעונים.
מהיכן אתה בדיוק?, הצפון הוא גדול.
בברכה - רפי לין
קריות-יקנעם.
יש לך סדר גודל של מחירים?
פנה אל אבי שכאן: http://musach.co.il/details.asp?id=706
כמובן שקודם צריך שהוא יבדוק אם זה באמת ציריה או משהוא אחר.
לגבי מחירים, לצערי הרב, אין לי מושג.
בברכה - רפי לין
תודה.
אבל ראיתי שהוא מתמחה ברכבים אחרים.
לא בפיאט.
מדוע דווקא המלצת עליו?
בהחלפת ציריה אין צורך בהתמחות מעמיקה בדגם רכב כלשהוא והם עוסקים בכל דגמי המכוניות.
אני לא מכיר באזור הצפון מוסך פרטי, שאינו מורשה היבואן, שמתמחה במכוניות פיאט וכאלו אני
מכיר רק במרכז.
כאן המלצת בעל פונטו ספייס עליהם: http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?p=117039&highlight=%F9%F0%E9+%F9%F8%E5%FA%E9+%F8%EB%E1#post 117039
נא עדכן ממצאים ותוצאות, לכשיהיו ומעניין אם זאת אכן בעיית ציריה.
בברכה - רפי לין
אין צורך לבצע כיוון פרונט לאחר החלפת פעמון צירייה. מבחינת מחירים - פעמון עם גומייה כולל עבודה יכול להגיע לסביבות ה 350 ש"ח במוסך במיקרה הטוב. אם אתה קונה את החלקים ומבצע את העבודה לבד אתה תחסוך בערך 200 ש"ח.
ואם יש לך קרוב משפחה/חבר/ידיד שהוא חנות חלפים/יבואן חלפים אז גם הציריה לא תעלה לך דבר והכל יהיה בחינם.
מאור30, האם המחירים שציינת כוללים מע"מ או לא?.
בברכה - רפי לין
ואם יש לך קרוב משפחה/חבר/ידיד שהוא חנות חלפים/יבואן חלפים אז גם הציריה לא תעלה לך דבר והכל יהיה בחינם.
מאור30, האם המחירים שציינת כוללים מע"מ או לא?.
בברכה - רפי לין
פעמון צירייה עולה בערך 120 ש"ח. גומייה עוד 20 ש"ח.
החלפת פעמון ציריה לפונטו דור 1 לקחו לי במוסך 300 שקל.
http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?p=116954#post116954
תודה על התשובות. אני צריך גם לעשות טיפול בקרוב (החלפת שמן מנוע ופילטר וגם נוזל קירור עם חשד לטרמוסטט תקול)...
אולי כדאי לעשות את כל אלו במורשה (חלילה... ?)
טיפול מהסוג הזה אני ממליץ לעשות איפה שזול. אפילו לשקול לעשות לבד.
החלפת ציריה הוא דבר יחסית פשוט אך דורש הגבהה של הרכב ופתיחת אום הציריה ביד סרן ביצוע טיפול שוטף הוא מאוד פשוט אם כי גם דורש הגבהה של הרכב לצורך החלפת שמן ומסנן השמן
בעיה של הטרמוסטט כלומר החלפה שלו היא גם פשוטה הכל טלוי אם יש לך את הידע הכלים והנסיון הדרוש אם לא אז עדיף שתיגש למוסך כדי שלא יגרם נזק בנסיון
לגבי איזה מוסך אז כמו שקודמי אמרו כל מוסך יהיה טוב אך הבעיה היחידה היא שמדובר בפיאט וזה רכב שמוסכים לרב נוטים לזלז בו בעיקר בתקלות של היתחממות או בעיות טרמוסטט(הם פשוט מבטלים אותו זה לא כזה בריא)
אז גש למוסך שאתה יכול לסמוך עליו ואם אין ברירה אז למורשה
את הידע יש לי. את הידיים יש לי.
אין לי נסיון, וזמינות הרכב חשובה לי.
כנראה שאלך למוסך המומלץ בקרית אתא.
השאלה היא מה יקרה אם יצתרך חלקים כמו טרמוסטט, או אם יש לו מספיק ידע בניקוז אויר במערכת הפונטו...
טרמוסטט תחליפי תוכל למצוא בכל חנות חלפים. קניתי לפני שנה ב60 שקל.
ניקוז אוויר ממש לא מדע טילים. רק תסתכל אם המוסכניך מנקז משתי הנקודות ולא רק מאחת- הרבה מוסכניקים נוטים לזלזל בזה. ולא תשים לב לזה עד שמערכת הקירור תכשל תוך כדי מאמץ.
את הידע יש לי. את הידיים יש לי.
אין לי נסיון, וזמינות הרכב חשובה לי.
השאלה היא מה יקרה אם יצתרך חלקים כמו טרמוסטט, או אם יש לו מספיק ידע בניקוז אויר במערכת הפונטו...
אין לך ממה לחשוש מבחינת זמינות חלקים הפונטו זה רכב מאוד נפוץ והמוסך ידאג לכל הצרים האלה
אם זה המוסך שאני חושב שזה אז במסגרת העבודה שעשיתי אצלו (החלפת מיסבים בגיר + קלאץ)
הוא ביצע לי גם ניקוז ומילוי מחדש של נוזל קירור יזום
בערך חודשיים מאז שהייתי אצלו והכל בסדר,
רק שלא ידוע לי איזה נוזל קירור הוא שם ,שאלתי אם הוא שם פאראפלו והוא אמר: לא, שמתי איזה נוזל קירור כחול.. :rolleyes:
בגדול אני מרוצה וגם המחיר היה טוב.
נוזל קירור אדום פראפלו מקורי יש לי בבית. אביא איתי במידת הצורך.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.