View Full Version : פיאט אבארט התקנת חיישני רוורס תואמי מקור (תמונות איכותיות בפנים)
מצרף תמונות של התקנת חישני רוורס תואמי מקור של קוברה. למי שתהה מה ההבדל בין חיישני רוורס זולים לחיישני רוורס איכותיים אז ככה:
חיישני רוורס איכותיים מגיבים בצורה מהירה ומדוייקת יותר כמובן נושא התראות השווא לא קיים. מעבר לזה החיישנים הנ"ל ניתנים לתיכנות והתאמה לרכב לדוגמא: אם יש לנו וו גרירה ניתן להגדיר לו את המרחק של הוו גרירה מהטמבון.כמו כן ניתן להגדיר את המרחק בין כל חיישן וכן את המפתח של העינית.
ההתקנה קצת יותר מורכבת אבל התוצאה שונה לגמרי.
עבודה נקייה ואסטטית, יפה מאוד.
אפשר לשאול כמה עלה כל העסק והיכן התקנת?
פותח השרשור הוא המתקין בעצמו שידוע כאיכותי מאוד וגם עם פתרונות מיוחדים להתקנות מע' מולטימדיה ואביזרים אלקטרוניים ברכב ושמו יוסי ופרטיו כאן:
www.musach.co.il/details.asp?id=723
כאן ניתן לראות כמה התקנות שלו: http://www.musach.co.il/forum/showthread.php?t=3536&highlight=%EE%E9%F0%E9+%E8%E0%E1%EC%E8
בברכה - רפי לין
עילית קאר אודיו, באור יהודה.
לגבי המחיר, אתה יותר ממוזמן להרים טלפון ליוסי, הוא ישמח לעזור לך.
http://www.ecaudio.co.il/
https://www.facebook.com/profile.php?id=100001384515774&fref=ts
גדעון - רק לאחר הקישור בפייסבוק ראיתי שמדובר בכלל ברכב שלך (האמת הייתי צריך לעלות על זה קודם, בגלל הקיט). האם החיישנים כללו צג פנימי? פעמון קטן לצפצוף? ואם כן, איפה הכל הותקן? יש תמונות?
אני שואל בגלל שגם אני מעוניין בהתקנת חיישנים, ליתר דיוק כשהוצאתי את הרכב מהחברה לפני 5 שנים היו אמורים להיות עליו חיישנים, אבל צ'מפיון "שכחו" ומאז זה נשאר כך. ההתקנה הזאת נראית מקצועית. אתה ממליץ על הקוברה? ובכלל, למה החלטת להתקין חיישנים? אם אני לא טועה לפני כמה שנים קראתי הודעה שלך שבה כתבת שאין צורך בחיישנים לרכב סופר מיני (אם אני מתבלבל אני מתנצל מראש).
רפי - בקישור לאתר שלך יש התקנה של מערכת לסקודה פאביה דגם ספורט כמו שלי, עם קונסולה 1DIN. אני רואה שהיא הוחלפה לדאבל דין במקצועיות, מעניין האם זאת בניה או שזה חלק שהזמינו מאיביי או מפירוק? כי אם כן לא ידעתי שאפשר לעשות דבר כזה, חיפשתי בעבר.
בכל אופן הבחור עושה רושם מקצועי, אדבר איתו בקרוב.
יוסי בונה הכל בעצמו, הכל קאסטום מייד (כולל הכלים שאיתם הוא עובד) לפי דרישות הלקוח, ולפי מה שאפשר להתאים ברכב.
תציץ באלבומים שלו בפייסבוק, עבודות ברמה גבוהה מאוד. רק תן לו לפרק ולהרכיב, הוא מאוד אוהב את זה :)
מן הסתם יש באזר, אין צג, לא צריך את זה, לדעתי מיותר. המוח והבאזר מותקנים מאחור. יש לי כמה תמונות מהפלאפון, אני אעלה בקרוב, ואשלח ליוסי גם.
ממליץ בחום, איכותי מאוד. חיישנים שקועים הם תואמי מקור, ונראים ומתפקדים הכי טוב.
למה התקנתי? סתם התחשק לי. זה לא שאני ממש צריך, גם ככה הרכב בקושי בשימוש.
מבחינתי בעקרון חיישני רוורס משלימים את החוויה. בשביל אותם מצבים שאתה רוצה להיצמד לאובייקט מאחור. בכל שאר המצבים, יצרני הרכב מתקינים מראות ברכב.
Abarth 500c s
07-03-14, 16:50
אבארט לא מגיע עם חיישנים מקוריים ?
לא בפונטו, ולא בכל ה500 גם.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.