View Full Version : החלפת מידת גלגל ופנסים לפונטו 2005
HananPunto
06-11-13, 20:36
שלום,
לפני שבוע לערך קניתי את הפיאט הראשונה שלי,
פונטו ספייס אקטאול 2005 ידנית,
קניתי את הרכב עם גלגלי ברזל וטסות, חשבתי לקנות לרכב ג'נטים חדשים,
ראיתי שמידת הגלגל היא 13"
האם הגדלה ל14" מצריכה אישור משרד התחבורה?
ועוד דבר קטן, הפנסיים מקדימה ממש דהויים, אז לעשות פוליש כבר חשבתי,אבל האור עדיין חלש,
האם מותר להחליף את המנורות לאור לבן, אם כן עד כמה וואט מותר, ואם גם זה מצריך
אישור משרד התחבורה?
תודה רבה.
הנורות שאתה צריך הן OSRAM NIGHT BREAKER UNLIMITED ( פעם קראו להן PLUS)
נורות עם תקן אירופאי , אור לבן יותר וביצועים מפתיעים .
מבדיקה שעשיתי אתה צריך שני סטים H7 לאורות מעבר וH1 לאורות הגבוהים , אתה גם יכול לשים רק H7 אבל קח בחשבון שיהיה הבדל בצבעים בין האור גבוה לנמוך .
לי יש נורות כאלו H4 משולבות אור גבוה ונמוך כבר סביבות ה4 חודשים שהזמנתי ממוכר אנגלי בEBAY ובאור הגבוה זה נראה כמו קסנון ורואים את השלטים והדרך למרחק מרשים ביותר.
ולגבי הגלגלים אתה צריך לזה אישור ממשרד הרישוי תבדוק מה המידה שאתה יכול לשים באוטודטה
אפשר 14 בטוח השאלה איזה רוחב.
HananPunto
07-11-13, 15:46
הנורות שאתה צריך הן OSRAM NIGHT BREAKER UNLIMITED ( פעם קראו להן PLUS)
נורות עם תקן אירופאי , אור לבן יותר וביצועים מפתיעים .
מבדיקה שעשיתי אתה צריך שני סטים H7 לאורות מעבר וH1 לאורות הגבוהים , אתה גם יכול לשים רק H7 אבל קח בחשבון שיהיה הבדל בצבעים בין האור גבוה לנמוך .
לי יש נורות כאלו H4 משולבות אור גבוה ונמוך כבר סביבות ה4 חודשים שהזמנתי ממוכר אנגלי בEBAY ובאור הגבוה זה נראה כמו קסנון ורואים את השלטים והדרך למרחק מרשים ביותר.
ולגבי הגלגלים אתה צריך לזה אישור ממשרד הרישוי תבדוק מה המידה שאתה יכול לשים באוטודטה
אפשר 14 בטוח השאלה איזה רוחב.
ממש תודה על העזרה!
השאלה העיקרית רק אם זה עובר טסט ככה?
כי הבנתי שדבר כזה צריך להיות מציון ברישיון רכב
ממש תודה על העזרה!
השאלה העיקרית רק אם זה עובר טסט ככה?
כי הבנתי שדבר כזה צריך להיות מציון ברישיון רכב
אם אתה מדבר על הנורות אין כל צורך באישור וזה עובר בטסט , כי אלו נורות שעומדות בכל התקנים והן בהספק ובצבע המותר.
אתה אולי מדבר על קסנון שאי אפשר בכלל לאשר אחרי שהאוטו יצא מהיבואן ( אלא אם יש לך קשרים וקומבינות).
HananPunto
08-11-13, 12:22
אם אתה מדבר על הנורות אין כל צורך באישור וזה עובר בטסט , כי אלו נורות שעומדות בכל התקנים והן בהספק ובצבע המותר.
אתה אולי מדבר על קסנון שאי אפשר בכלל לאשר אחרי שהאוטו יצא מהיבואן ( אלא אם יש לך קשרים וקומבינות).
לא לא דיברתי על המנורות osram ממש תודה לך על העזרה אני כבר מזמין
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.