View Full Version : רכישת רכב חדש והעברת תשלום
אני מעוניין לרכוש רכב חדש, כאשר הייתי בסוכנות רכב ונתתי להם מקדמה (בגלל המרחק מהסוכנות) נאמר לי כי כאשר אני אגייס את הסכום הנדרש אני יוכל לעשות העברה בנקאית לחשבון של הסוכנות בלי להיות נוכח, ואז הם יתחילו בהכנה של המכונית לרישוי ואני רק אצטרך להגיע לסוכנות לקחת את הרכב.
האם זהו מהלך הנהוג בזמן רכישת רכב חדש , אין שום סכנה בכך?
תודה
טכנית, ניתן לעשות זאת. כאשר אתה ניגש לבנק ומבצע העברה בנקאית, אתה גם מקבל אישור לאיזה חשבון העברת את הכסף.
מעשית, אני לא הייתי עושה זאת. אני הייתי ניגש לסוכנות, ומשלם במזומן (בתמורה להנחה ממחיר הרכב) או בהמחאה - ואקבל כמובן מהם קבלה באופן מיידי.
וסתם בשביל הסקרנות, איזה רכב אתה רוכש?
טכנית, ניתן לעשות זאת. כאשר אתה ניגש לבנק ומבצע העברה בנקאית, אתה גם מקבל אישור לאיזה חשבון העברת את הכסף.
מעשית, אני לא הייתי עושה זאת. אני הייתי ניגש לסוכנות, ומשלם במזומן (בתמורה להנחה ממחיר הרכב) או בהמחאה - ואקבל כמובן מהם קבלה באופן מיידי.
וסתם בשביל הסקרנות, איזה רכב אתה רוכש?
פיאסטה
איזו הנחה ניתן להשיג ומזומן זה בשטרות ?
קודם כל הפיאסטה הוא רכב מצוין, בחירה טובה.
אם אתה מביא מזומן (הכוונה בשטרות), היבואנים בד"כ, לא כולם, נותנים הנחה של אלף עד כמה אלפי שקלים, תלוי כמה הרכב עולה כחדש (ככל שמחיר הרכב גבוה יותר, מן הסתם ההנחה תהייה גבוהה יותר).
אצל יבואן כמו דלק מוטורס, צריך לברר טוב טוב האם משתלם לשלם במזומן. בכל מקרה, לגבי הנחה באופן כללי תבדוק איתם, בסקודה בזמנו הצלחתי להוציא כמה אלפים סתם כך, כי הייתי עם הרגל בחוץ לגשת לראות את המאזדה 2.
לרכבי פורד יש ייבוא מקביל, בדוק גם אצל איילון מוטורס.
קודם כל הפיאסטה הוא רכב מצוין, בחירה טובה.
אם אתה מביא מזומן (הכוונה בשטרות), היבואנים בד"כ, לא כולם, נותנים הנחה של אלף עד כמה אלפי שקלים, תלוי כמה הרכב עולה כחדש (ככל שמחיר הרכב גבוה יותר, מן הסתם ההנחה תהייה גבוהה יותר).
אצל יבואן כמו דלק מוטורס, צריך לברר טוב טוב האם משתלם לשלם במזומן. בכל מקרה, לגבי הנחה באופן כללי תבדוק איתם, בסקודה בזמנו הצלחתי להוציא כמה אלפים סתם כך, כי הייתי עם הרגל בחוץ לגשת לראות את המאזדה 2.
לרכבי פורד יש ייבוא מקביל, בדוק גם אצל איילון מוטורס.
בררתי בטלפון עם דלק מוטורס והם לא נותנים הנחה.
באיילון הם מוכרים דגם יותר מפואר כמעט באותו מחיר כמו שדלק מוכרים את הדגם הבסיסי לכן אין מצב גם להנחה.
גם לא נראה שהם ירצו לקבל 80 אלף בשטרות בסוכנות, אלא מעדיפים העברה בנקאית.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.