View Full Version : החלפת קלאץ
אובחן אצלי שהמיסב של הקלאץ הולך למות ,כי בבוקר הוא מרעיש נורא בתנעה קרה ,כמה דקות אחרי זה זה מפסיק ועדיין אם לוחצים קלאץ זה מתחיל להרעיש שוב ,רק אחרי נסיעה של 10 דקות נוספות זה נעלם כמעט לגמרי .
מוזר שקלאץ צרפתי חליפי הולך אחרי 35 אלף ,בן שנה.
אז קניתי מקורי של פיאט ב500 שקל ,ושאלה שלי היא כזאת ?מה מומלץ עוד להחליף אם כבר מורידים את הגיר ?מחזיר שמן ?איך בודקים את מצב התושבות ? עצות יתקבלו בברכה
את מצב התושבות ניתן לראות בעין כאשר הגיר מופרק וגם כאשר מורכב. הכל טלוי בסוג התושבת
לגבי מה אמורים לעשות הוא כזה: מפרקים גיר ומחליפם מיסב לחץ שיושב על המזלג של הגיר את הקלאצ מפרקים מדובר מכמה ברגים שמחזיקים אותו לגלגל התנופה ואחרי זה מפכקים את גלגל התנופה בכדי לרעות את מצבו של מחזיר השמן אם יש נזילה יהיה ניתן לראות זאת כאשר הגיר עדין מורכב כי תיהיה רטיבות של שמן בין המנוע לגיר אם מדובר בפונטו שיש בו פקקי מים באזור החיבור לגיר יש להחליף אם יש סימני רטיבות או רקבון עקב חלודה
פנה לdavidmzr כל הפורום כמעט מתקן אצלו מומלץ זה אחד המקצוענים הכי גדולים פה תימסור לו דש ממני
את מצב התושבות ניתן לראות בעין כאשר הגיר מופרק וגם כאשר מורכב. הכל טלוי בסוג התושבת
לגבי מה אמורים לעשות הוא כזה: מפרקים גיר ומחליפם מיסב לחץ שיושב על המזלג של הגיר את הקלאצ מפרקים מדובר מכמה ברגים שמחזיקים אותו לגלגל התנופה ואחרי זה מפכקים את גלגל התנופה בכדי לרעות את מצבו של מחזיר השמן אם יש נזילה יהיה ניתן לראות זאת כאשר הגיר עדין מורכב כי תיהיה רטיבות של שמן בין המנוע לגיר אם מדובר בפונטו שיש בו פקקי מים באזור החיבור לגיר יש להחליף אם יש סימני רטיבות או רקבון עקב חלודה
פנה לdavidmzr כל הפורום כמעט מתקן אצלו מומלץ זה אחד המקצוענים הכי גדולים פה תימסור לו דש ממני
אנסה ליצור עימו קשר.
קיבלתי את הה"פ שלך.
צור קשר עם yair791 וקבע איתו. הוא מבצע אצלי את העבודות. אני רק שותה קפה ושר שירים. :)
חבל שקנית קלאץ יכולתי לקנות לך מקורי ב- 350 ש"ח.
דוד.
קיבלתי את הה"פ שלך.
צור קשר עם yair791 וקבע איתו. הוא מבצע אצלי את העבודות. אני רק שותה קפה ושר שירים. :)
חבל שקנית קלאץ יכולתי לקנות לך מקורי ב- 350 ש"ח.
דוד.
קיט קלאץ' שלם כיסוי, פלטת לחץ, מצמד ומיסב?
כן אלו המחירים שדוד מקבל אני פנוי ב4 לחודש לעשות לך את העבודה
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.