View Full Version : האם השמן מתאים .?
http://www.valvoline.co.il/%E2%80%AASynPowerXL-III5W-30
בעל פיאט פונטו 2002 16V .עברה 200K .עברתי סוגי שמנים בטיפולים האחרונים .מ10W40 ל5W40 .בטיפול האחרון שמתי את ה5W30 .אבל בשבוע האחרון המנוע מרעיש בהתנעה קרה בצלילי שריקות מעצבנים ,מתגבר בלחיצת גז והדלקת מזגן . זה בהחלט תקלה בעיני ואז עד שהוא לא מתחמם הרעש לא מפסיק .
מה רצוי לעשות ?
זה כניראה בגלל השמן שהכנסת הוא לא מתאים תחזור ל10W40 ותעדכן
זה כניראה בגלל השמן שהכנסת הוא לא מתאים תחזור ל10W40 ותעדכן
תוכל לפרט על כך למה אתה חושב ככה ?הספר הרכב כן מאשר שימוש ב5W30 למרות שמציין שזה מומלץ להתנעות -20 מעלות .
תוכל לפרט על כך למה אתה חושב ככה ?הספר הרכב כן מאשר שימוש ב5W30 למרות שמציין שזה מומלץ להתנעות -20 מעלות .
אז לפי מה שרשמת השמן האחרון שהכנסת כן מתאים אז מה שרשמתי לא נכון
יכול להיות אם כך שמדובר במשאבת מים לא תקינה כלומר מיסב של המשאבה דפוק ושורק והוא מישתתק במקצת אחרי שהוא מיתחמם
או שמדובר באיזה מותחן או ברצועה
בכל מקרה רעשים קשה לאבחן מבעד למסך המחשב ככה שיכול להיות לפי התאור שלך אני מבין משהוא אחד כאשר הבעיה היא במשהוא אחר לחלוטין כל אחד מתאר רעש קצת אחרת
בכל מקרה רעשים קשה לאבחן מבעד למסך המחשב ככה שיכול להיות לפי התאור שלך אני מבין משהוא אחד כאשר הבעיה היא במשהוא אחר לחלוטין כל אחד מתאר רעש קצת אחרת
באמת נשמע לי כמו מיסב .כי האוטו נוסע מעולה ,אבל אני לא מצליח לקלוט מאיפה .
המשאבת מים הוחלפה לפני חצי שנה עם הטיימינג ,קלאץ בן שנה .האוטו ברשותי שנה ועבר אצלי 35 אלף קילומטר .
העניין כשאני כבר בא למוסך הרעש לא מרעיש ,צריך להשאיר את האוטו ללילה שם בשביל זה .לא מתאים לי .
שלום!
ברשותי פונטו 2001 ידני הרכב עבר 165000 ק"מ.
בשנים האחרונות שהרכב ברשותי היה כתם שמן קבוע מסביב לראש מנוע כתוצעה מנזילה בין מכסה שסתומים לראש.
שבוע שעבר קניתי אטם חדש והחלפתי, פעולה קצרה ולא מסובכת.
לצערי עדיין יש נזילה. המוכר בחנות חלקי חילוף "ים חלקי חילוף" אמר לי לא למרוח RTV מסביב לפני האטם.
יש למשהו רעיון ?????:confused:
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.