View Full Version : ננעל המנעול של ההגה
שלום,
היום ננעל לי המנעול של ההצתה כך שההגה ננעל ואני לא יכול להתניע את ההרכב.
ניסיתי יותר משעתיים לשחק עם המפתח והמנעול ולהזיז קצת את ההגה אבל ללא הצלחה,
פירקתי את החלק של ההצתה כך שאני יכול להתניע את הרכב אבל ההגה נשאר נעול בכל מקרה.
מישהו יודע איך אני יכול לשחרר את ההגה בדרך אחרת ? אם המנעול נשבר מה אני צריך לעשות ? וכמה יכול לעשלות מנעול חדש ?
תודה רבה על העזרה .
צלם תמונה של ההגה באזור של הסוויץ רק מבט מכיוון הדבשות כלפי מעלה ואנסה לכוון אותך לאיזה ברגים לפתוח
האוטו עומד כרגע במרחק נסיעה מהבית שלי, לצערי אני לא יכול לצלם אותו אבל המנעול שנשאר הוא מתכתי בצורת גליל שוכב, אני יכול לפרק אותו ?
בעיקרון יש דרך לפרק אתה צריך למצוא תא הברגים שמחברים אותו לצינור שבו יוצא המיר של ההיגוי עכשיו יכול להיות והברגים הורכבו ע"י מכונה במפעל והם מעוכים ואין אפשרות לפתוח אותם במקרה כזה תאלץ לקדוח אותם או לחתוך אותם באזור שהם מיתחברים כי המנעול "מחבק" את הצינור בו ניכנס הציר אצלי
בפיאט אונו כשגנבו אותה פשוט נתנו מכה רצינית ושברו את המנעול והחלק החשמלי של הסוויץ יצא והניעו בלי בעיה אני אנסה לצלם מחר ולהעלות את התמונה
בפיאט טיפו/טמפרה נועל ההגה מוציא לשונית שנכנסת לתוך שיניים בגלגל ההגה עצמו לנעילתו, שלא כמו במכוניות אחרות שלשונית הנעילה נכנסת לחריץ בתוך עמוד ההגה.
גוף מתג ההתנעה המכני מתחבר עם 2 ברגים קצוצי ראש (חלקים) שפתיחתם קשה מאוד כי הם נתונים בתוך גוף מפלסטיק.
אני חושב שתצטרך להעזר בשרותי מנעולן רכב ובחיפה אני יודע שיש אחד טוב בשם פיכטנבאום (אבל איני מכירו): http://www.key.co.il/%D7%A9%D7%9B%D7%A4%D7%95%D7%9C_%D7%9E%D7%A4%D7%AA% D7%97%D7%95%D7%AA
בברכה - רפי לין
תודה לכולם הסתדרתי בסוף !
מה קרה שננעל ההגה ואיך הצת להתגבר על הבעייה?.
בברכה - רפי לין
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.