View Full Version : מנגנון לחלון פונטו.
חברים.. אני מחפש מנגנון שלם לחלון צד הנוסע.
מדובר בפונטו HGT 2001.
מישהו מכיר מקום שאפשר לרכוש ? רצוי באיזור המרכז. אבל יכול להגיע לכול מקום בארץ. בגלל שזה די דחוף. (כול הדלת מפורקת).
גש עם המנגנון הפגום או עם המכונית אל אסי הזגג שכאן: www.musach.co.il/details.asp?id=724 וכבר דיברתי איתו והוא יסייע לך.
עוד אפשרות טובה זה אצל קובי שכאן: www.musach.co.il/details.asp?id=231
בהצלחה ובברכה - רפי לין
גש עם המנגנון הפגום או עם המכונית אל אסי הזגג שכאן: www.musach.co.il/details.asp?id=724 (http://www.musach.co.il/details.asp?id=724) וכבר דיברתי איתו והוא יסייע לך.
עוד אפשרות טובה זה אצל קובי שכאן: www.musach.co.il/details.asp?id=231 (http://www.musach.co.il/details.asp?id=231)
בהצלחה ובברכה - רפי לין
רפי. תודה רבה על תגובתך , ועזרתך המהירה.:D:);)
עוד היום אסע לאסי. יש צור לתאם איתו? עד איזה שעה אסי עובד היום?:confused:
טלפן אליו ישירות ובדוק איתו ותמיד רצוי לתאם עם בעלי מקצוע.
בהצלחה ובברכה - רפי לין
רפי. תודה רבה! החלון תוקן! וכמו חדש!
שירות מקצועי, אמין, ויחס אישי טוב! :D
מעט יקר. :(
ורפי שוב פעם תודה רבה!
אם כבר טרחת לעדכן, אז למה לא לכתוב את המחיר ?. החברה רוצים לדעת. :)
דוד.
דוד אנשים פה אוכלים בפורום אחד את השני בגלל שאחרים שילמו מחיר גבוה על טיפול או תיקון כזה או אחר לא מאשים אותו שהוא רוצה לשמור את המחיר לעצמו השאלה היא מה החליפו או מה נישבר ותוקן
לא הוחלף שום דבר . תוקן המנגון המקורי. שהיה חסר בו ברגים + הגלגלת שיניים נאכלה כולה + סידור המנוע החשמלי . וכמובן הרכבה של המנגנון בדלת + האכבה של הדיפון . קומפלקט. עבודה באמת מקצועית . מהיר מאוד. הגעתי עליו בהתרעה קצרה מאוד . ביקשתי להשאיר את המנגון אצלו שישפץ אותו , ואאסוף אותו למחרת . אמר לי אין צורך , תחכה פה חצי שעה , אתקן לך וארכיב לך שתיסע . לגביי המחיר , שילמתי רק על השיפוץ של המנגנון בלי הרכבה . אבל השיפוץ עצמו , יקר מאוד!
מה פתאום יקר, הסכום לא נראה לי יקר. :)
דוד.
דוד . 400 שקל לתיקון מנגון . זה יקר מאוד . אך לצערי , לא הייתה לי ברירה . שבועיים נסעתי עם קרש תקוע בדלת , על מנת שהחלון יהיה סגור . והדיפון זרוק בסלון . אמנם זה יקר , אבל התוצאה טובה . ואני מרוצה , שאני לא צריך להפעיל מזגן כול נסיעה.
דניס אתה תגיע לשלב בחיים שלך שלא אכפת לך התוספת בתצרוכת הדלק שהמזגן גורם שאגב הוכחה כזניחה כיוון שפתיחת חלון משנה את המבנה האווירו דינאמי של הרכב ויוצר גרר שמעלה את תצרוכת הדלק
נכון אולי בעיר ההשפעה היא גדולה יותר בהפעלת מזגן אך מנסיון שלי לא תמיד
עכישו חזרה למה שאמרתי בהתחלה אתה תגיע לשלב בחיים שימאס לך לשרת את הרכב שלך ותגיד לעצמך "אני עובד קשה והרכב הוא כלי שעומד לשרות שלי ולא אני זה שמשרת אותו " ובסוף אתה תדליק מזגן על עפו ועל חמתו וחמתי:D;) ויהיה מה
יאיר , אתה צודק אבל רוב הנסיעות שלי הן בשעות הבוקר המוקדמות 6-7 שהאוויר נעים. וממש קריר במיוחד עכשיו . שאר הנסיעות אחר הצהריים שגם כן לא מצריך מזגן . אבל עם חלון סגור . חנוק ברכב אז זה הצריך מזגן .
דוד . 400 שקל לתיקון מנגון . זה יקר מאוד .
יאיר לא הגבתי להודעה הראשונה שלך, כי רצתי למשוך את dennis לכתוב מחיר.
תלמד כיצד עושים זאת. :)
דוד.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.