View Full Version : אין דבר כזה, שהחג יעבור בלי חידה.
היום בבוקר מסרתי את הראש של הג'פ לשיפוץ.
חרט ברחובות ביקש 700 ש"ח עבור השיפוץ כולל הגומיות.
עשיתי במקום אחר.
הראש נבדק בלחץ, נעשה שלייף לשסתומים, יישור ראש, החלפת גומיות שסתומים כולל הגומיות.
כרגע הבן התחיל להרכיב.
מי שינחש כמה שילמתי, יקבל את אותו המחיר בבוא העת לרכב שלו. :)
אני רוצה לציין שהמחיר לא נשמע הגיוני. ראו הוזהרתם :)
נ.ב. השיפוץ כולל כיוון שסתומים.
דוד.
זה לא חידה זה הימורים.
100 שח.
שחרון
הצחקת אותי. אין חיה כזאת, "100 שקל" לשיפוץ ראש. :)
דוד.
מתן, אתה מזכיר לי את התלמיד ששאלו אותו , כמה זה שלוש ועוד שלוש, ענה שש או שמונה. :)
כדי לקבל פרס צריך לכתוב מס' מדוייק. :)
קבל את התנצלותי שלא עניתי לך בה"פ.
מס' הנייד שלי לא השתנה. ועד כמה שאני יודע אין לי תא קולי.
נסה עכשיו אני ממתין.
דוד.
אני מהמר אז על 300 ש"ח
אתקשר מחר, היום אני בעבודה, תודה :wink:
מתן, תשמור שהרכב שלך לא יתחמם. כי אם יתחמם וילך אטם הראש, תשלם הרבה עבור השיפוץ.
זאת משום שלא קלעת. :)
דוד.
הראש ניבדק בלחץ אצל חרט ואתה שיפצת את הראש בעצמך ככה זה עלה לך הבדיקה 100 שח וחלקים עוד 200 שח מענין איזה ניחוש נכון ??
לא. קיבלתי את הראש מוכן. רק להניח ולסגור.
רמז ראשון, אני חושש מעט לכתוב את המחיר, לבל יחשבו שאני מספר בדותא.
יאיר, תראה מה עושה החברה של ארז. מגישה לו כלים ומקרקרת מסביבו. במקום שיקח אותה לטייל.
שלוש פעמים ניסתי לצלם גם אותה, אבל הצליחה לברוח הצידה, מתביישת אמרה :)
דוד.
200 שח כולל הכל וגם מישהיא שתעשה לך נעים עם happy ending כלול במחיר
יאיר לאן הלכת ? היכן יש שיפוץ ראש ב-200 ש"ח כולל ניקוי בחומר, ישור, שלייף, גומיות, כיוון שסתומים ובנוסף מישהי ? :)
רמז שני. את התשובה ניתן למצוא באשכול, עם יותר הבנה וחיבור בין שתי תגובות. :)
פוחד שהרמז שקוף מידי. :)
דוד.
אני אומר 250-300 :D
מתן.
200 שח כולל הכל וגם מישהיא שתעשה לך נעים עם happy ending כלול במחיר
450 שח רק בלי הבחורה בולי happy ending:D
יאיר, אני לא מציע לך לעולם להיות שדכן. לפי השידוך בין שני הציטוטים בהודעה האחרונה שלך, הזוג יתגרש בערב החתונה. כן, אני מכיר זוג שבאמת התגרשו בערב החתונה. :)
התשובה שלילית.
הבחור עם הבלנו 96 צילצל אלי היום ושאל אם אני מעוניין ברכב. הוא מוכן להיות גמיש. דחיתי.
בינתיים פנה אלי היום שכן עם בלנו 2001 אוטומט אפשר לעשות את ההחלפה על האונו בעיסקה משולשת.
אפשר להוציא אותה במחיר שביקש בעל ה-96. המחיר ההתחלתי שביקש לי 5000 ש"ח.
זה שכן שאנחנו ביחסים טובים איתו, כמו משפחה. המצב רגיש לכן אתה תנהל את העיסקה ותלחץ.
אם מתאים לך צור איתי עוד הערב קשר.
דוד.
אז מה היה לנו
יישור ראש 100 ש"ח
גומיות 50-ש"ח
שלייף לשסתומים עוד 50
והכל במזומן
סה"כ 200 ש"ח זה אם הוא אוהב אותך
אם הוא לא אוהב אותך 300 ש"ח גם במזומן
לא.
רמז שלישי, את חיבור התגובות בשרשור, צריך לעשות בין שני חברי הפורום מרחובות. :)
דוד.
לא.
אם המחיר היה מקובל, לא הייתי מעלה לפורום. :)
מתן, מה נהיה בסוף עם הבעיה ברכב שלך ?
דוד.
עוד לא הייתי בבית של ההורים שלי. וגם לא נסעתי ברכב כבר יומיים.
לא בגלל הבעיה. אלא בגלל שלא אומרים לא לשברולט קרוז עם דלקן :D
אמרת שהמחיר הוא לא הגיוני ולא מקובל. אני מתחיל לחשוב שהוא לא הגיוני ולא מקובל מרוב שהוא גבוה.
את כל כפולות ה50 עד 400 ניסו כבר
לא, המחיר אינו מרוב שהוא גבוה. נראה לך שאשלם מחיר גבוה ?.
"את כל כפולות ה50 עד 400 ניסו כבר" לא ניסו. הטעות במילה "כפולות".
רמז רביעי. המחיר ששילמתי רשום באשכול. אבל לא בצורה ברורה.
הרמזים הם כמו שאמר לי אחד החוואים מכפר ליד רחובות. "אפשר להוביל את הסוס לשוקת, אבל אי אפשר להכריח אותו לשתות". :)
דוד.
אם זה לא בכפולות 50 אז זה כבר ממש טוטו.
ננסה את 270
תגיד מתן, המחיר של 270 ש"ח רשום באשכול ?.
הרי כתבתי שהמחיר רשום באשכול, אבל לא בצורה ברורה. :)
דוד.
אני אומר 250-300 :D
מתן.
חשבתי שהתכוונת לזה..
"חשבתי שהתכוונת לזה.." קל יותר היה לשאול, "כמה שילמת..." :)
רמז חמישי, האם 250-300 ש"ח מצביע על אחד המספרים בודאות ?. :)
דוד.
דוד, אם היית אחראי על הרמזים ב"מירוץ למיליון", לא נראה לי שהיה פרק שני. כולם היו מפסידים :D
צפיתי בתוכנית "המירוץ למיליון" היתה טובה.
מתן אל תהיה בטוח שאם הייתי אחראי על הרמזים, כולם היו מפסידים.
עד הערב אסביר כיצד היה אפשר לפתור, בעזרת הרמזים שכתבתי. אתייחס לכל רמז.
יאיר, אני חייב לשיר לך את השיר של שרית חדד. "אלוהים תן לי רק טיפת מזל".
מכרתי את הבלנו 2001 של השכן לא היה עליו סריטה. עכשיו חזרתי מהדואר מהעברת הבעלות.
במחיר שהאוטו נימכר, שווה היה להעלות חידה חדשה. :)
אני בטוח שלא תאמין, לכן צילמתי את זיכרון הדברים בין הקונה למוכר.
חבל שלא חזרת אלי, רציתי שהאוטו יהיה שלך.
ואם בא לך מעט להשתשע בחג, זרוק מחיר.
דוד.
זהבה בן שרה את רק טיפת מזל:
eFVYLqZMXpc
בברכה - רפי לין
הנה הרמזים כפי שאני מבין אותם. המגיבים מוזמנים להגיב, אם טעיתי.
רמז ראשון, "אני חושש מעט לכתוב את המחיר, לבל יחשבו שאני מספר בדותא."
מכאן אפשר היה להסיק, שהמחיר כל כך נמוך ולא מקובל בשיפוץ ראש.
רמז שני. "את התשובה ניתן למצוא באשכול, עם יותר הבנה וחיבור בין שתי תגובות. ," ML כתב, אני אומר 250-300.
ולאחר מכן כתב, אני מהמר אז על 300 ₪, על כך לא קיבל אישור.
אני עניתי, כדי לקבל פרס צריך לכתוב מס' מדויק.
למי שאין עניינים אחרים בראש לחשוב עליהם :), לדעתי היה צריך להבין, שיש משהו בתגובה שלו, אבל לא 300 ₪.
רמז שלישי, "את חיבור התגובות בשרשור, צריך לעשות בין שני חברי הפורום מרחובות."
זה הרמז שמפנה לכיוון של התגובה שלי לתגובה של M.L.
רמז רביעי. "המחיר ששילמתי רשום באשכול. אבל לא בצורה ברורה.
250-300 שכתב ML אינה צורה ברורה וקולעת. היא או זה, או זה, או מה שבינהם."
רמז חמישי, "האם 250-300 ש"ח מצביע על אחד המספרים בודאות ?."
עצם השאלה מרמזת על אחד המספרים כנכון.
בהתחשב בכך שהרמזים בעיני לא היו גרועים, והחידה לא פוצחה, אני מצהיר בפני עם ועדה ששילמתי 250 ₪. :)
אז הבנתי את כל הרמזים עד החמישי.
והלכתי אל תגובתו של M.L.
ברמז הרבעי רשמת שזה כתוב בצורה לא ברורה. דווקא ה-250 שכתב ML נראה ברור מאוד :)
הייתי משוכנע שמדובר בטווח שבין 250-300.
במיוחד שאמרת "הטעות במילה "כפולות"."
נשמור טוב טוב על הראש מנוע.
בוא נדייק, בשום שלב ML לא רשם 250 בניפרד. 250-300 זה לא "ברור מאוד"מצביע על הסכום המדויק.
מה שכן, אולי הייתי צריך לכתוב במקום המילים "בצורה ברורה" מילים אחרות כמו "בצורה ממוקדת" או אחרות שכרגע לא עולות לי. :)
דוד.
חשבתי שבלאנו של השכן שלך עברה תאונה בעבר והיא ממש חטפה מכה רצינית מקדימה או שאני מיתבלבל בשכן או ברכב?
יאיר, הבנתי שאתה רוצה להעיף את האונו 93 כמה שיותר מהר. נכון ?
למכור אותה במחיר שאמרת אין סיכוי. לכן לבקשתך ניסתי לעזור לך בהחלפה על רכב אוטומט. פסלת בצדק את ההחלפה על הבלנו 96 בשל ראש מנוע תקול, בעיות בפחחות צבע וההתעקשות של המוכר על 4000 ש"ח. שמחתי שהצלחתי לשכנע אותך שיש סדר עדיפויות בחיים, הסכמת לעזוב את העבודה בגינה ולבוא לרחובות.
אבל לאחר שבדקתי אותה, החלטנו שלא נלך על זה. וחסכנו את הנסיעה שלך אלי.
הפעם כתבת "חשבתי שהבלאנו של השכן שלך עברה תאונה." חשבת נכון, אבל זאת אינה סיבה לא לצלצל ולהתעניין.
הבלנו מודל 2001 עם שלושה חודשים טסט, קיבלה מכה מקדימה. הוחלף בה מכסה מנוע, כנף ימין טמבון, פנס וצבע הכול חדש.
נכון שהמטומטמים צבעו את האמבטיה בגלגל הקדמי בצבע כסף במקום בשחור. לרכב יש שלושה חודשים טסט ואין עליו סריטה בצבע.
הבחור שקנה אותה, בא עם מכונאי בדק מנוע ואת הגיר בסיבוב ואמר לבחור קח אותה.
נזכרתי שלפני שנה רצית לקנות את הטנדר של יוסי, שהיה אצלי לאחר תאונה קשה יותר , בה החלפתי לו טמבון, גריל מעבה, רדיאטור, כנף מכסה מנוע ופנס. אם אתה זוכר, ראית את הטנדר לפני התיקון ואמרת שאולי קצה השאסי התעקם מעט. (יצא נכון מתחתי מעט, ראה תמונה)בכול זאת רצית לקנות. לא קנית כי הרכב מעוקל. אגב לפני שבועיים הרכב עבר טסט בלי בעיות, נכשל רק על מנורה שרופה בפנס חזית.
לא רציתי לכתוב את מחיר המכירה, אבל אכתוב משום שזה באמת הציק לי שלא זכית ברכב, עד כדי שלא נרדמתי. בשעה 2 נכנסתי לפורום וראיתי את מתן מב"ש משוטט בפורום. נכון מתן ?. :)
כדי שתבין במה היה מדובר, לאחר משא ומתן קשה ומייגע, כאשר ידי כבולות בשל היחסים עם השכן,
הקונה שהוא גם חבר שלי שילם למוכר 3250 ₪, בתוספת של 500 ₪, שלך לא היה עולה.
אין לנו אלא להמתין למציאה הבאה.
חג שמח לכולם.
דוד.
מאוד ייתכן דוד,
לפני השעה 2 אני לא נרדם. אני ישן 4-5 שעות בלילה בימי חול, ואת הסופ"ש אני ישן ברצף. :)
יאיר, הבנתי שאתה רוצה להעיף את האונו 93 כמה שיותר מהר. נכון ?
למכור אותה במחיר שאמרת אין סיכוי. לכן לבקשתך ניסתי לעזור לך בהחלפה על רכב אוטומט. פסלת בצדק את ההחלפה על הבלנו 96 בשל ראש מנוע תקול, בעיות בפחחות צבע וההתעקשות של המוכר על 4000 ש"ח. שמחתי שהצלחתי לשכנע אותך שיש סדר עדיפויות בחיים, הסכמת לעזוב את העבודה בגינה ולבוא לרחובות.
אבל לאחר שבדקתי אותה, החלטנו שלא נלך על זה. וחסכנו את הנסיעה שלך אלי.
הפעם כתבת "חשבתי שהבלאנו של השכן שלך עברה תאונה." חשבת נכון, אבל זאת אינה סיבה לא לצלצל ולהתעניין.
הבלנו מודל 2001 עם שלושה חודשים טסט, קיבלה מכה מקדימה. הוחלף בה מכסה מנוע, כנף ימין טמבון, פנס וצבע הכול חדש.
נכון שהמטומטמים צבעו את האמבטיה בגלגל הקדמי בצבע כסף במקום בשחור. לרכב יש שלושה חודשים טסט ואין עליו סריטה בצבע.
הבחור שקנה אותה, בא עם מכונאי בדק מנוע ואת הגיר בסיבוב ואמר לבחור קח אותה.
נזכרתי שלפני שנה רצית לקנות את הטנדר של יוסי, שהיה אצלי לאחר תאונה קשה יותר , בה החלפתי לו טמבון, גריל מעבה, רדיאטור, כנף מכסה מנוע ופנס. אם אתה זוכר, ראית את הטנדר לפני התיקון ואמרת שאולי קצה השאסי התעקם מעט. (יצא נכון מתחתי מעט, ראה תמונה)בכול זאת רצית לקנות. לא קנית כי הרכב מעוקל. אגב לפני שבועיים הרכב עבר טסט בלי בעיות, נכשל רק על מנורה שרופה בפנס חזית.
לא רציתי לכתוב את מחיר המכירה, אבל אכתוב משום שזה באמת הציק לי שלא זכית ברכב, עד כדי שלא נרדמתי. בשעה 2 נכנסתי לפורום וראיתי את מתן מב"ש משוטט בפורום. נכון מתן ?. :)
כדי שתבין במה היה מדובר, לאחר משא ומתן קשה ומייגע, כאשר ידי כבולות בשל היחסים עם השכן,
הקונה שהוא גם חבר שלי שילם למוכר 3250 ₪, בתוספת של 500 ₪, שלך לא היה עולה.
אין לנו אלא להמתין למציאה הבאה.
חג שמח לכולם.
דוד.
לא משנה אחד הלך אחר יבוא במקומו אני פשוט זוכר שהרכב היה ממש מכוסך אחרי התאונה ואני מדבר על הבלנו ככה שלא היתי בטוח אבל מכוסך יותר ממה שאתה תיארתה ביומים האחרונים היתי כל כך עשוק שגם לא היתי מצליח להיתפנות לזה כמו שאמרתי אני בטוח שיבוא אחד אחר אני לחוץ אבל באופן היסטרי אני יעשה עוד נסיון לתקן את האונו ניראה לי שזו בעיה במצוף של הקרבורטור אני אפרק ואבדוק
אין מצב שהאוטו היה מכוסח יותר ממה שתיארתי. כדי לדעת זאת צריך לבדוק.
אומנם אני לא בדקתי בשל המצב הרגיש, אבל כאמור הרכב נבדק ע"י מכונאי שעובד במוסך "ישראל טורס בע"מ" ברחובות. את הבדיקה ביצע כעבודה נוספת. לא במסגרת המוסך.
טוב, נעזוב את זה.
מה בדיוק הבעיה באונו ?.
דוד.
נכבת כל הזמן לפעמים מניע מיד אחרי ולפעמים צריך לחקות כמה דקות זה בעיה של דלק. פתחתי את הקרבורטור והיה חופש במצוף והחלפתי אותו לאחד חדש שאין בו חופש ניראה מה יהיה
חדש חדש או חדש באוטו ?
לדעתי אין קשר בין חופש במצוף לבעיה המתוארת. אפילו אם בזמן הקרוב תרגיש שכאילו הבעיה נפתרה.
דוד.
יאיר פתח עכשיו את הטלויזיה בערוץ 24. תוכנית מעניינת איך להחליף רכב במגרשי מכוניות.
דוד.
הנה התןכנית למי שפספס. :)
http://www.youtube.com/watch?v=-vN-XKRaepc
בהחלט מבדר, :D:D
דוד תציע לאבי ביטר איזה עסקה משולשת :D
קטונתי מלהתעסק עם אבי ביטר. :)
דוד.
אני שמח שלפחות נדודי השינה שלך חלפו.
הייתי מחובר בשעה 4 לפנות בוקר ולא ראיתי אותך פה :)
איזה בול יצא שראיתי במקרה את התוכנית עם ביטר.
זה עשה לי גם וגם. :)
הגם הראשון קשור להחליף ליאיר את האונו.
הגם השני הזכיר לי להטעין את מכשיר ההנעה שקיבלתי.
המכשיר בטעינה כבר שעתיים, שכחתי אותו בצד 4 חודשים.נראה מה יקרה.
דוד.
האמת עוד כשראיתי את התגובה המתחכמת שלך הבנתי שזה אחד מהמספרים שהוא זרק, כשאתה פסלת את ה300 שלו הבנתי שזה ה250, מתברר שנכנסתי לאשכול מאוחר מידי...
יש פרס ניחומים ? :rolleyes:
אם אתה עומד על זה שמגיע לך פרס ניחומים, תקבל את הגוייבות שבתמונה. את חפיסת הסיגריות שמתי, כדי לקבל מושג איזה גודל הם. קטפתי אותם היום. :)
דוד.
אם אתה עומד על זה שמגיע לך פרס ניחומים, תקבל את הגוייבות שבתמונה. את חפיסת הסיגריות שמתי, כדי לקבל מושג איזה גודל הם. קטפתי אותם היום. :)
דוד.
איזה גוייבות ענקיות כדאי לך ללכת כבר מחר לכל המאוחר לאסוף כי זה פרי שמיתקלקל מאוד מהר לאחר שהוא יורד מעץ
דוד היום שתלתי שלושה עצים אצלי בגינה סוף סוף ושנה הבא בעזרת ה' יהיה לי מנגו ,גויאבה תותית ותפוזים אני מיתכוון לבוא בקרוב בשביל שתילי הפפאיה שהבתחטת
יש כמה זנים של גוייבות איזה שתלת ?.
תקבל גם שתילים של גוייבה, שסק, ובננות.
matansab, נכנסתי לפורום מוקדם מהרגיל, כדי לאותת לך שקמתי ופתחתי את הנייד.
ייאלה תתחיל לצאת, אני ממתין לך.
דוד.
תודה דוד על הנדיבות
שתלתי גויאבה תותית
גוייבה תותית היא בטעם של גויאבה ותות שדה. העץ בעל פרי קטן.
עקרונית אני לא אוהב לאכול פרי שעבר הכלאה. אוהב לטעום טעם אמיתי/מקורי של הפרי.
כמו כן אני לא אוהב לדהור על פרד, שהוא בן-כלאיים של זיווג חמור עם סוסה :)
דוד.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.