PDA

View Full Version : בעיה במערכת החשמל בבראבו ועוד...

אבישי1985
19-09-13, 18:56
שלום,
יש לי בעיה בבראבו 2009 שלי.
לפני כמה ימים נסעתי והפעלתי את המערכת דיבור של האוטו שאני יכול לדבר איתה ולהגיד לה מספר טלפון והיא מחייגת לי אותו וכל מיני כאלה. באמצע השימוש המערכת שמע עשתה קול פיצוץ מהרמקולים, כל החשמל נכבה לרגע ונדלק. מאז כל הזמן המערכת שמע שלי קופצת ברדיו, עוברת ממדיה לרדיו לדיסק, נכבה כל החשמל ונדלק מעצמו באמצע נהיגה- דבר שגם גרם לכיבוי המנוע בזמן נהיגה.

דבר נוסף שקרה לי זה שבזמן שנסעתי בעיר האוטו פתאום נכנס לניוטרל ונתן מעצמו פול גז. האטתי אותו ועצרתי, הוא לא שילב חזרה להילוך בכלל...כיביתי אותו והדלקתי שוב והכל היה בסדר.

לא יודע אם זה המקום לשאול את השאלות האלה אבל אני מנסה...

בנוסף, האם ידוע למישהו איפה אני יכול להשיג חלפים לאוטו? כל מיני דברים קטנים כמו מגן השמש שנהרס לי וגומיה שחסרה לי בפנס הקדמי

תודה מראש.

רפי לין
19-09-13, 19:37
הרדיו הנו מקורי במכוניתך (עם מע' BLUE & ME) ותיבת הילוכים רובוטית ולכן אני מציע לך לגשת לבדיקת התקלות במוסך מורשה היבואן שלהם יש את מחשב האיבחון של פיאט עם יכולות בדיקה נרחבות והכרות עם המכונית.
דבר ראשון הייתי מבקש שיבדקו גם את המצבר, את טעינת האלטרנטור וחיבורי חשמל שונים (הארקות וזרם ראשי בנקודות שונות).
בברכה - רפי לין

אבישי1985
21-09-13, 22:12
תודה על העזרה.

האם אתה מכיר מוסך איטליה בפ"ת? מתעסק עם פיאט\לנצ'יה. האם שווה ללכת למוסך שמכיר את הסוג רכב הזה או ללכת על בטוח במרכזי? המרכזי פשוט, לדעתי, לוקחים סכומים מופרזים קצת אך אכן הטיפול אצלם הוא הכי טוב שיש...

the1wave
21-09-13, 22:28
יהוד זה לא רחוק מפתח תקוה .יש לא מעט המלצות בפורום הזה על מוסך שמשון ביהוד שהוא מורשה פיאט .
המרכזי לא בהכרח יטפל בך טוב יותר ממוסך מורשה .
האמת שאני לא מכיר אף אחד מהם ,לא את איטליה ,לא שמשון ולא את המרכזי אבל שוב , מחיפוש כאן בפורום ,שמשון בולט בפידבק החיובי שהוא מקבל .
אולי שווה לך "להרחיק" ליהוד

רפי לין
22-09-13, 01:12
מוסך אוטו איטליה מתמחה במכוניות אלפא ולנצ'יה.
אכן, "מוסך פיאט שמשון (http://www.musach.co.il/details.asp?id=60)" יתאים לך ופנה שם לחיים: www.musach.co.il/details.asp?id=60
בהצלחה ובברכה - רפי לין

אבישי1985
22-09-13, 20:05
תודה רבה על עזרתכם, אני יעזר בה!