View Full Version : מחפש פיאט פונטו ספייסHGT 2001-2003
אני מחפש HGT שמורה עם היסטורית טיפולים מסודרת כל מי שיכול לעזור לי יבורך
מה התקציב? (או - כמה אתה מוכן לשלם?)
מה התקציב? (או - כמה אתה מוכן לשלם?)
20
שים 21 וקח את האוטו של דניס.
יום שלישי אני נוסע לראות את האוטו שלו
המחירון של האוטו 16500
למה נראה לך שאני ישים 21 אלף
חבוב .. באמת אל תקנה hgt . באמת מכול הלב .. אני לא חושב שהרכב בשבילך .
חבוב .. באמת אל תקנה hgt . באמת מכול הלב .. אני לא חושב שהרכב בשבילך .
אני יקנה במחיר מחירון לא ב21 אלף וגם האוטו שלך היה כל כך הרבה במוסכים שאני לא רוצה לדבר שכל שבוע גילית תקלה חדשה
אני יקנה במחיר מחירון לא ב21 אלף וגם האוטו שלך היה כל כך הרבה במוסכים שאני לא רוצה לדבר שכל שבוע גילית תקלה חדשה
כן ממש רואים שאתה מבין ב HGT. בכול אופן בהצלחה שיהיה לך. אגב אתה מוזמן להגיע למכרז לראות את טופס הבדיקה מהיום. סתם שתבין שלהיות במוסכים, לא אומר בהכרח שהרכב נשבר כול פעם. אלה להפך יש שיפורים הרכב. אתה מוזמן גם להעיף מבט על הרכב.
אגב יש כחלת ביד 2 במחיר מחירון.. ממליץ עליה מאוד. יד 8 משהו כזה. אם תימצא HGT במחיר מחירון שמורה. אני מתחייב שאני קונה אותה .
כן ממש רואים שאתה מבין ב HGT. בכול אופן בהצלחה שיהיה לך. אגב אתה מוזמן להגיע למכרז לראות את טופס הבדיקה מהיום. סתם שתבין שלהיות במוסכים, לא אומר בהכרח שהרכב נשבר כול פעם. אלה להפך יש שיפורים הרכב. אתה מוזמן גם להעיף מבט על הרכב.
אגב יש כחלת ביד 2 במחיר מחירון.. ממליץ עליה מאוד. יד 8 משהו כזה. אם תימצא HGT במחיר מחירון שמורה. אני מתחייב שאני קונה אותה .
אני יקנה אותה לפניך ותראה ביד 2 אחד שמוכר את הרכב ב16500 צהובה
צר לי לבשר לך.. אבל מחירון HGT זה 12800! לפי יצחק לוי. אז את השיעורים שלך עדיין לא עשיתי. כי 16500 זה 4 אלף מעל המחירון?! אם אני לא טועה?!.
ואגב את המחירון של לוי יצחק אפשר לדחוף אתה יודע לאן.!
אבל תקנה תקנה.. כי אתה כנראה מבין יותר ממני ב HGT.
יותר אני לא אגיב לך בשרשור הזה. תרצה חוות דעות יש שרשור שפתחתי למכירת הרכב שלי. לא סתם כולם ממליצים על הרכב שלי. אבל טוב נו, אתה מבין יותר מכולם פה. אתה תקנה בזול אתה תחסוך נכון.
אגב גם אני חסכתי וקניתי בזמנו ממש במחיר של מחירון. שמתי בה קרוב ל15 אלף ליישור קו.
אז תעשה 1+1 .. זהו הרכב ישן וספורטיבי לכן יש הרבה בלאי.. לקנות במחירון.. תקנה מאזדה במחירון.. אבל ממש לא רכב ספורטיבי!
עוד לא אחזקת רכב ספורטיבי אני מבין. ממליץ לך לא להיכנס לזה. אם אתה לא מכונאי או שאין לך חברים או מוסך שיעזרו לך! (בלי תשלום).
*יותר לא אגיב פה.
בהצלחה שיהיה לך!
צר לי לבשר לך.. אבל מחירון HGT זה 12800! לפי יצחק לוי. אז את השיעורים שלך עדיין לא עשיתי. כי 16500 זה 4 אלף מעל המחירון?! אם אני לא טועה?!.
ואגב את המחירון של לוי יצחק אפשר לדחוף אתה יודע לאן.!
אבל תקנה תקנה.. כי אתה כנראה מבין יותר ממני ב HGT.
יותר אני לא אגיב לך בשרשור הזה. תרצה חוות דעות יש שרשור שפתחתי למכירת הרכב שלי. לא סתם כולם ממליצים על הרכב שלי. אבל טוב נו, אתה מבין יותר מכולם פה. אתה תקנה בזול אתה תחסוך נכון.
אגב גם אני חסכתי וקניתי בזמנו ממש במחיר של מחירון. שמתי בה קרוב ל15 אלף ליישור קו.
אז תעשה 1+1 .. זהו הרכב ישן וספורטיבי לכן יש הרבה בלאי.. לקנות במחירון.. תקנה מאזדה במחירון.. אבל ממש לא רכב ספורטיבי!
עוד לא אחזקת רכב ספורטיבי אני מבין. ממליץ לך לא להיכנס לזה. אם אתה לא מכונאי או שאין לך חברים או מוסך שיעזרו לך! (בלי תשלום).
*יותר לא אגיב פה.
בהצלחה שיהיה לך!
אתה שם לב שלא קונים את האוטו שלך במחיר כזה ?
Punto Evo Abarth
02-09-13, 23:35
אני מצטער אבל אולי תסיימו להתווכח, דניס אני ואתה ושאר החבר'ה הטובים יודעים מה הרכב שלך שווה ויודעים להעריך את הרכב הזה.
תן לבן אדם לקנות איך שרוצה (לעשות טעות) גם אני הייתי כמוהו עד שהקשבתי לאנשים שקצת יותר מבינים
ולמויאל אני רק יכול להגיד לך שהיה ברשותי 206GTI שנת 2002 שקניתי וכולם אמרו לי לוותר כי הוא רצה מחירון אני לא הקשבתי וסיימתי אחרי חודש עם מנוע שתלוי על התושבת מנוע השמאלית כאשר התושבות האחרות ותושבות הגיר נשברו הנזק שהיה לי 15 אלף שקל תיקנתי ומכרתי כדי לא להמשיך לסבול עם הרכב הזה. אז מציע להקשיב לאנשים שיש להם קצת יותר ידע או ניסיון...
תקנה מחירון ותשקיע עוד מחירון. בהצלחה.
כל פעם מנצנץ מישהו חדש שחושב שהוא חכם. ואחרי שבוע
מנוע במוסך התלתן. הדרך ידועה.
ב ה צ ל ח ה
שחרון
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.