View Full Version : תקלה במנוע בראבו 2009 + עלות תיקון בעייתית
אתמול קרה לי משהוא מוזר. פתאום באמצע הנסיעה נדלקה לי נורת מנוע והרכב התחיל לרעוד , בלי לחשוב יותר מדי ( ובגלל שהרכב נקנה רק לפני חודש) נסעתי למוסך המרכזי בתל אביב. במזכירות של המוסך נאמר לי שרק הבדיקה (חיבור למחשב הרכב ובדיקתו ) תעלה לי 500 שח (נשמע לי קצת מופרז אבל ניכה לא לוקח סיכונים) . לאחר כשעה חיברו את הסורק תקלות ונמצא שאין הצתה בצילינדר 2 ו 4 וכנראה שבטיפול האחרון לא הוחלפו מצתים . ( טיפול אחרון לפני 20k מוסך מורשה באשקלון)הרכב כרגע עם 81k .אחרי שעה של המתנה הבחור התחיל לעבוד על הרכב (עבודה גם עליי כנראה) כשאני כל הזמן מסתכל על עבודתו מהצד . פתאום ניגש אליי המנהל של המוסך ומבקש שאני אתרחק מהרכב ואמתין בחדר ההמתנה , על מנת לא ליצר אי נעימות התרחקתי קצת( למרות ששאלתי את המוסכניק האם אני מפריע לו ונעניתי בשלילה). לאחר שעה וחצי של " עבודה" ( רוב הזמן המוסכניק הסתובב בין רכבים אחרים) הרכב היה גמור. והנה הפלא הוגש לי חשבון על סך 1200 שח .
האם זה מופרז??? מוגזם?? עבודה בעיניים??? ניפוח מחיר??
לעניות דעתי חיבור למחשב תמורת 500 ש"ח זה לכאורה חוצפה גדולה של המוסך, ואני באופן אישי הייתי מתלונן הלאה, בטענה שהמוסך הנ"ל ניצל את המצוקה (הרכב לצורך העניין היה תקוע) כדי לגבות תשלום מנופח. מעבר לזה, נהוג כי החיבור למחשב הוא חינם במידה ותיקנת את התקלה במוסך, וכך עשית.
מחירי העבודה של פירוק והחלפת המצתים בסדר גמור, מחירי הפלגים קצת גבוהים, אם כי איני מכיר את הפלאגים של הבראבו ויכול להיות שהם יקרים בכל מוסך.
ניראה לי כמו קישקוש בלבוש.
היתה לי גם תקלה של רעידה ותקלת מנוע. בסה"כ התנתק
קונקטור מהצילנדר. לא רואה סיבה אחרת אצלך.
שחר
גם אני כאשר טיפלתי במורשה לפחות פעמיים חובר הרכב למחשב, התקלה אותרה וטופלה במוסך.
לא קרה פעם אחת שחויבתי על חיבור למחשב, וזאת בגלל שטיפלתי שם.
מכיוון שאתה במרכז ממליץ לך לטפל במוסך שמשון ביהוד.
ערן
לומדים. המחיר הזה של חיבור לסורק תקלות הוא לא פחות משערוריה, השאר סביר. אבל אחרי ביקור קצר במוסך המרכזי שערכתי לפני כחודש והזעזוע הבלתי נמנע מזעריריותו היחסית למוסך הקודם, צריך אולי לתת לרגש הרחמים לעבוד ולהסתכל על הענין כסוג של גמילות חסדים.
"המחיר הזה של חיבור לסורק תקלות הוא לא פחות משערוריה"
שערוריה ?. אני חושב בשונה ממך שזאת גניבה.
כדי לדעת שאין הצתה בצילינדר 2 ו 4, אין צורך להתחבר למחשב בדיקה.
דוד.
המסקנות שלי אני עשיתי . החוצפה שלהם לא תעבור בשתיקה ממני לכן אני מבקש להעביר את זה הלאה לאחרים שלא יפלו בפח . מוסך אמיר בתל אביב ברחוב דרך שלמה 38 הוא מוסך גנב (מוסך מורשה פיאט ) .
המסקנות שלי אני עשיתי . החוצפה שלהם לא תעבור בשתיקה ממני לכן אני מבקש להעביר את זה הלאה לאחרים שלא יפלו בפח . מוסך אמיר בתל אביב ברחוב דרך שלמה 38 הוא מוסך גנב (מוסך מורשה פיאט ) .
מכיר את המוסך, יותר נכון יצא לי מספר פעמים לעבור לידו. ממש מטרים ספורים ממנו נמצא מוסך אלפא של מיכאל. אני מטפל שם בפונטו HGT שלי. ממליץ לך בחום. :rolleyes:
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.