View Full Version : Hgt זהובה למכירה
ה hgt שלי למכירה , בצער רב מדובר ב hgt 2001, צבע זהב . יד 5 . 148 אלף קילומטראז. תוספות ברכב : סאנרוף, הגה אבארט, גאנטים אבארט, ידית הילוכים מומו, כול הריפוד ברכב חדש , צבע באז׳ (גם הדפנות של הדלתות. קסנון + פנסים חדשים מהמורשה . צמיגים r1r בני 3 חודשים. צלחות ברקסים מחוררות , צינורות שזורים כול הרכב (ברקסים). קוילאוברים vmaxx. הרכב מקורי במנוע .. מתחייב על משעשיתי לרכב .. הכולל טיימינג, וואריאטור , חיישן למדה , נוקט הפתחי ניקוז של הסאנרוף .. הרכב בובה .. למי שמחפש מציאות . מחיר 24 . 0526564577 דניס.
Punto Evo Abarth
16-08-13, 13:07
עוד רכב מדהים שבתקווה יעבור ליד הנכונה...
כואב הלב.
שים טווין 3076 ואני מחליף איתך
שבוע הבא עוברת טסט.. אפפ. אקטואלי
וויליאם קרליני
22-08-13, 11:27
רכבב מהממם מי שיקנה בטוח רק ירוויח מהאוטו הזה
שיהיה בהצלחה אח שלי
Up המחיר ירד ל 21 .. בגלל טסט שצריך לעשות חודש בא!
עוד רלוונטי?
כן.. המחיר 21 הוחלפו היום תושבת מנוע + חיישן למדה מקורי !! במורשה! 0526564577 דניס.
כן.. המחיר 21 הוחלפו היום תושבת מנוע + חיישן למדה מקורי !! במורשה! 0526564577 דניס.
רלוונטי עד יום רביעי כי יש בן אדם שרוצה לקחת לבדיקה אותה.. מאמין שייקח
חזר להיות אקטואלי מחיר 18 אלף ! מחיר אחרון בהחלט ! ירדו הקוילאוברים! הרכב מקורי לחלוטין ! טסט לשנה! 0526564577 דניס
אחת היפות והשמורות...איך עוד לא מכרת...
דניאל_חיפה
05-10-13, 21:28
וואו, ציפיתי כבר שתימכר עם כל ההילולה סביב הרכב הזה.
מקורית... ירד הכול. בגלל זה המחיר ככה
עדיין מחכה לקונה המאושר! יש טסט לשנה! הכול עובד! ווריאטור שקט! מקורית לחלוטין! (לא מונמכת, שום דבר).כול הריפוד חדש! יד 4 ! 149 ק'מ אמיתיים! זה כלום לשנתון! סאנרוף! מחיר 17 אלף! צמיגים חדשים R1R מאושרים במידה 190/50.
כמו שציינתי מחיר 17.. גמישש לחבר'ה רציניים! מי שלא יודע איך אני מטפל ברכב שלי מוזמן לשאול חברים שמכירים אותי כמו גם יש קבלות להכול! טיימינג עדיין באחריות! וואריאטור שקט גם בהנעה! :rolleyes:
עדיין מחכה לקונה המאושר! יש טסט לשנה! הכול עובד! ווריאטור שקט! מקורית לחלוטין! (לא מונמכת, שום דבר).כול הריפוד חדש! יד 4 ! 149 ק'מ אמיתיים! זה כלום לשנתון! סאנרוף! מחיר 17 אלף! צמיגים חדשים R1R מאושרים במידה 190/50.
כמו שציינתי מחיר 17.. גמישש לחבר'ה רציניים! מי שלא יודע איך אני מטפל ברכב שלי מוזמן לשאול חברים שמכירים אותי כמו גם יש קבלות להכול! טיימינג עדיין באחריות! וואריאטור שקט גם בהנעה! :rolleyes:
תביא את הטרקטור לעשות עבודות גננות אצלי בבית יש הרבה שיחים להוציא:D
יאיר במקום להפריע לו למכור את האוטו, תמצא לי אוטו דחוף לבת שלי. :)
התקציב עד 20K ש"ח. רכב אוטומט שלא יעבור את 120K ק"מ. לא רכב ספורט.
העניין דחוף.
תודה דוד.
נכון יאיר.. תמצא לו רכב! ;-)
יש איזה דיהטסו סיריון ליד הבית אני ידבר איתם בערב אם הרכב יהיה שם
איך החיים לפעמים מתגלגלים ומצחיקים. :)
לפני שבוע אישה חברת מושב עין יהב השאירה כאן לבן שלי סיטרואן ברלינגו שנת 2010 למכירה, עם K80 ק"מ.
הרכב יד ראשונה מליסינג.. היא חייבת לליסינג K43.5 ₪. ומשלמת כל חודש 1000 ₪.
הבת ובעלת הרכב (שהם חברות מהמושב) הסכימו שהבת תיתן לה K15 ₪, וכל חודש תשלם לה 1000 ₪.
העסקה לכאורה מצוינת, חוץ מזה שלא ניתן להעביר את הבעלות בטרם שמשלמים לליסינג את כל הסכום.
מעט קשה לי לקנות רכב ששנתיים יהיה על שם המוכרת.
מה אתם אומרים ?.
סליחה דני שהתפרצתי לשרשור שלך. :)
דוד
ז מה יחליף את הHGT ?
לא יודע באמת...
דניאל_חיפה
05-11-13, 03:41
נמכרה במקרה לבחור בשם עומר?
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.