התחבר

View Full Version : האם כדאי לתבוע את UMI ?.

davidmzr
14-08-13, 10:49
אתמול נסעתי ל-UMI ברחובות לקנות חלק.
בכניסה סמוך/מול משרד הקבלה, היה כנראה שמן על המשטח. החלקתי ונפלתי על הרצפה. קמתי והלכתי למחסן החלקים. לא הרגשתי שום בעיה. אחורי שעתיים כף היד התנפחה לי ולא יכולתי להזיז אותה.
בדיוק הגיע הבן הגדול שלי, וראה שאני מחזיק יד אחת על הבטן. אמר בוא אני אקח אותך דחוף לרופא.
סירבתי. צילצל לעו"ד שלו שאמר שיש מקום לתביעה. אבל צריך ללכת לרופא ולקחת דיאגנוזה.
דיאגנוזה אמרתי ? מה היד שלי מכונית ?.:)
קמתי הבוקר ואני מרגיש שהנפיחות ירדה, אבל עדיין קשה לי לתפקד עם היד.
מה אתם אומרים ?.
דוד.

chesh
14-08-13, 18:49
מישהו היה עד לזה שהחלקת?
תעשה צילום ואם יש חס וחלילה שבר או נקע יש עילה לתביעה.

צביקוש23
14-08-13, 21:19
בכניסה סמוך/מול משרד הקבלה, היה כנראה שמן על המשטח. החלקתי ונפלתי על הרצפה. קמתי והלכתי למחסן החלקים. לא הרגשתי שום בעיה. אחורי שעתיים כף היד התנפחה לי ולא יכולתי להזיז אותה.
בדיוק הגיע הבן הגדול שלי, וראה שאני מחזיק יד אחת על הבטן. אמר בוא אני אקח אותך דחוף לרופא.
סירבתי. צילצל לעו"ד שלו שאמר שיש מקום לתביעה. אבל צריך ללכת לרופא ולקחת דיאגנוזה.
מה אתם אומרים ?.
דוד.

מצד אחד זו רשלנות של המוסך . מצד שני יש אזורים במוסך שהכניסה אליהם עפ״י חוק רק לעובדים מורשים ( עם ציוד מגן הכולל נעלי עבודה מונעות החלקה ) מה שעלול להכשיל את התביעה . רצוי בהחלט להתייעץ עם עורך דין .

laptawp
14-08-13, 23:40
אם הנפיחות ירדה אז רוב הסיכויים שמתחת רצועות וזה יעבור תוך כמה ימים אולי שבוע. כל בנאדם שונה. אין מה לעשות
לגבי התביעה: כל עוד לא קרה משהו רציני. כגון שבר, קטיעה, נכות.
אין טעם אפילו לנסות. הם כל כך ימשכו את התהליך שלך פשוט ימאס כבר.

GreaseDonkey
14-08-13, 23:47
מה אתם אומרים ?.
דוד.

אתה מתכוון למוסך? האם נכנסת לאיזור שטח העבודה?
אתה חייב לגשת לאורטופד כדי לקבל חוו"ד וגם אולי צילום בהתאם להמלצות הרופא.

davidmzr
17-08-13, 10:03
מישהו היה עד לזה שהחלקת?
תעשה צילום ואם יש חס וחלילה שבר או נקע יש עילה לתביעה.
לא בא לי לעשות צילום. כן, המכונאים ראו שנפלתי ואפילו אחד מהם רץ לעזור לי. אבל קמתי לפני שהוא הגיע.

מצד אחד זו רשלנות של המוסך . מצד שני יש אזורים במוסך שהכניסה אליהם עפ״י חוק רק לעובדים מורשים ( עם ציוד מגן הכולל נעלי עבודה מונעות החלקה ) מה שעלול להכשיל את התביעה . רצוי בהחלט להתייעץ עם עורך דין .
אם לא שמת לב, הבן שלי דיבר עם עורך הדין. יש שלט בכניסה למוסך "הכניסה לעובדים בלבד"
אבל כדי לקנות חלק, חייבים להיכנס לשטח המוסך. חכמי חלם.

אם הנפיחות ירדה אז רוב הסיכויים שמתחת רצועות וזה יעבור תוך כמה ימים אולי שבוע. כל בנאדם שונה. אין מה לעשות
לגבי התביעה: כל עוד לא קרה משהו רציני. כגון שבר, קטיעה, נכות.
אין טעם אפילו לנסות. הם כל כך ימשכו את התהליך שלך פשוט ימאס כבר.

צודק, בינתיים היד חזרה לתפקד, אבל נשארו מעט כאבים.

אתה מתכוון למוסך? האם נכנסת לאיזור שטח העבודה?
אתה חייב לגשת לאורטופד כדי לקבל חוו"ד וגם אולי צילום בהתאם להמלצות הרופא.
כן, אני מתכוון למוסך. שם יש מחסן שמוכרים חלקים. שם קניתי גם בעבר. לא הספקתי להיכנס לשטח המוסך בטרם הנפילה. אבל מחסן החלקים הוא בשטח העבודה.

yair791
17-08-13, 11:36
דבר ראשון החלמה מהירה
אם יש לך כוח ללכת עם זה עד הסוף לך על זה אבל קודם כל בשביל זה צריך חו"ד של רופא ואז אפשר להגשת לנושא המישפטי