התחבר

View Full Version : טיפול לפני טסט. צריך?

Shalomaltalef
11-08-13, 01:28
שלום, ברשותי פיאט פונטו 2005 הרכב אמור לעבור טסט השבוע.

השאלה שלי האם צריך להעביר את הרכב טיפול לפני הטסט?
מידי פעם נדלקות ברכב נורות ואולי הוא כן צריך לעבור טיפול.
הנורות נדלקות ונכבות לאחר הדממה של המנוע והפעלתו, אולי יש בעיה במחשב או משהו כזה.

מילאתי גז למזגן לפני כחודשיים ושוב פעם המזגן הלך, איפה אני יכול לתקן את הבעיה הזו (שכנראה זה כבר לא גז)

והאם יש למישהו מוסך מומלץ גם לטסט וגל לטיפול לפני הטסט ולמזגן אני אשמח.

ברדיוס של אריאל.. (ראש העין, פתח תקווה וכו')

תודה רבה ושובע טוב!

Reka
14-08-13, 00:53
שלום, ברשותי פיאט פונטו 2005 הרכב אמור לעבור טסט השבוע.

השאלה שלי האם צריך להעביר את הרכב טיפול לפני הטסט?
מידי פעם נדלקות ברכב נורות ואולי הוא כן צריך לעבור טיפול.
הנורות נדלקות ונכבות לאחר הדממה של המנוע והפעלתו, אולי יש בעיה במחשב או משהו כזה.

מילאתי גז למזגן לפני כחודשיים ושוב פעם המזגן הלך, איפה אני יכול לתקן את הבעיה הזו (שכנראה זה כבר לא גז)

והאם יש למישהו מוסך מומלץ גם לטסט וגל לטיפול לפני הטסט ולמזגן אני אשמח.

ברדיוס של אריאל.. (ראש העין, פתח תקווה וכו')

תודה רבה ושובע טוב!

http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?p=39298#post39298

איזה נורות נדלקות ?
יש נורות שאומרות שהפנסים דפוקים דבר שבטוח ייבדק בטסט ויש נורות בטיחות שאולי צריך לתקן בלי קשר לטסט...
אם כל התאורה של הרכב עובדת, הצמיגים במצב טוב והברקסים טובים (ואם הרכב לא מעשן - ז"א שיוצא עשן מהאגזוז דבר שיכול לגרום לזיהום אוויר) הייתי ניגש לטסט, שם מגלה מה לא טוב במידה ויש דבר כזה ומטבל בהתאם, הכי חשוב זה שתיגש כשאתה חושב שהכל טוב ואין סיבה שהרכב לא יעבור טסט, אם זה המצב - הדברים שיוכלו להכשיל אותך עליהם יהיו קטנים ושוליים ותוכל לסדר אותם ולחזור לעבור את הטסט.
בקשר למזגן - איש מקצוע שמתעסק בזה, קודם תבדוק כמה עולה בדיקה רצינית שתעלה על מקור הבעיה, משם להצעת מחיר מאותו בעל מקצוע - לעוד הצעות מחיר מבעלי מקצוע אחרים - לבדוק איכויות ולא להתפשר וללכת לחאפרים - אם מתקנים את המזגן כמו שצריך פעם אחת הוא יפעל טוב לעוד כמה שנים טובות.

רפי לין
14-08-13, 01:05
קצת באיחור (הייתי בחופש) לכל מה שרצית חיים ב"מוסך פיאט שמשון" שכאן:
www.musach.co.il/details.asp?id=60
בברכה - רפי לין