התחבר

View Full Version : בראבו HGT

28-02-07, 15:19
כל כמה זמן צצה אחת מהן משום מקום.. והנה אחת מהקריות..

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=38&SubModelID=341&FromYear=&UntilYear=&Hand=&Auto=0&fromPrice=45000&untilPrice=45000&Info=

לא מכיר את הבעלים, ואין לי קשר אליו.

28-02-07, 16:24
אני מכיר את המכונית(מטוס קטן) הזאת היא של חבר ממש טוב שלי קוראים לו אייל וד"א הוא רשום כאן בפורום קוראים לו gt500, וסתם לידע כללי זה בנאדם שחולה על פיאטים הבראבו שלי עד לפני חצי שנה היתה גם שלו...בקיצור אני ממליץ בחום על ה HGT שלו היא במצב מעולה עם דוד זרימה חופשית כולל כל הצנרת (הדוד מקרבון פייבר) בקיצור אתם מוזמנים לשאול כל דבר על האוטו הזה...

28-02-07, 17:23
אוייי הלוואי ואבא שלי היה מוכן לרדת בשנה :( ולקנות רכב כזה!!!

28-02-07, 19:32
אני הייתי מסתפק דווקא בפונטו ספייס HGT..

אבל.. חלומות לחוד ומציאות לחוד. :o

28-02-07, 19:58
אוייי הלוואי ואבא שלי היה מוכן לרדת בשנה :( ולקנות רכב כזה!!!

לא במקרה אני נאחז בHGT שלי כבר 5 שנים.. יש מכוניות , שהלב לא נותן לך לשחרר.

אפילו בימינו, במחיר המגוחך שלה, לא תמצא מכונית חדשה טובה ממנה במחיר כפול..

אבל ככה התעשייה נראית..

שעמום אחד גרנדיוזי.. :wink:

28-02-07, 20:10

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=38&SubModelID=341&FromYear=&UntilYear=&Hand=&Auto=0&fromPrice=45000&untilPrice=45000&Info=

איזה הגזמה כמעט 20,000 אלף מעל המחירון לא קצת מוגזם??? 8O

28-02-07, 20:16
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח ניר, אהבתי את המשחק מילים של הגרנדיוזי :lol: . או שזה יצא לך בלי להתכוון.
אני יודע את הדבר הזה שאם אני רוצה רכב ספורט אמיתי אני לא אשיג אחד כזה חדש. אבל, אבא שלי נותן את התקציב, במקרה הצורך, והוא זה שמחליט ואין לי דרך לשכנע אותו.
בינתיים אני מסתפק בפונטו שלי שאני מאוד אוהב אותה.

28-02-07, 22:41

איזה הגזמה כמעט 20,000 אלף מעל המחירון לא קצת מוגזם??? 8O

לרכב כזה אין מחירון, נקודה.
ביום שלוי יצחק יבין משהו מהמקצוע שלו, דגים לא רק יעופו, אלא יגיעו גם לירח הרביעי של שבתאי.

28-02-07, 23:19
גדעון צודק. לאוטו כזה אין מחירון. לא משנה כמה תשלם עליו הוא יהיה שווה כל אגורה ואגורה.

01-03-07, 08:00
למען אמת אני מסופק ברכב שלי כרגע בראש שקט ולא צריך כל הבלאגן וחראות של תראו תראו איזה בא רכב יותר טוב משלך.

01-03-07, 08:30
זה לא בלגאן, זהו רכב ספורטיבי.
מה גם שהרכב הספציפי שרואים כאן בתמונה אינו מושך את העין כלל וכלל.

אני מקנא במי שיקנה את הרכב הזה. :wink:

01-03-07, 10:55
מי שיקנה אז שיהיה להבריאות ויהנה מה שמתחשק לו :P

01-03-07, 11:01
כמה דברים..

א. גילי, למען הסדר , לרכב הזה אין מחירון ולכן "20 מעל" לא רלוונטי במקרה הזה. יש הערכת שמאי , ה HGT שלי למשל מוערכת באיזור ה 40 אלף. של יוגב באיזור ה 65.

ב. ולמען ההבהרה - ה HGT איננה מכונית ספורט. או לפחות לא טהורה. סך הכול זה פיאט טיפו תחת המעטה המעניין שלה , תוסיף לזה את המנוע הנפלא שלה וקיבלת סוג של מכונית קומפקט GT שכזו.

מה שהופך אותה לחריגה, הוא אותו X פקטור שתמיד קשה להצביע עליו שכנוהגים במכוניות מענינות.

מי שלא נהג בה , או לפחות שמע אותה חולפת לידו :) , לא יבין על מה המהומה . אבל אני בפרוש יכול לומר לכם, ובייחוד עם הנסיון שצברתי על המון מכוניות מכל הסוגים , שלא משנה מאיזה רכב ירדתי, החזרה ל HGT תמיד מחזירה לך את החיוך המטופש לפנים.

02-03-07, 17:44
כן מי שחשב שהפיאט בראבו שלי היא מכונת נהיגה נפלאה צדק מאוד
נוסף לזה היא גורמת לך להרגיש כמו ששום דבר אחר לא גורם לך להרגיש
והצליל של ה5 צילינדרים שלה הוא משהו לא מהעולם הזה
כמו כן השקעתי גם במערכת הסאונד שלה(אני מתכוון למערכת פליטה בקוטר 2.5 אינץ' ופילטר פתוח כמובן)
מה שגורם לי לא לשים לב שאני שכחתי בבית את הפאנל נשלף של הרדיו דיסק המשובח אבל לא שימושי שלי מבית בלאוקפאנקט
המחיר של האוטו שווה כול שקל הרכב שמור ברמה יוצאת מין הכלל ולפי דעתי הוא יגרום הרבה אושר לי שיזכה להיות בעליו החדשים.
מי שחושב שאני מדבר כאילו אני לא רוצה למכור את הרכב שלי כנראה צודק, אבל לפעמיים בחיים יש אילוצים שיכולים להפריד אותך אפילו מאהבת חייך.. לצערנו הרב.

למי שיש שאלות לגביי הרכב יכול לראות את מודעות המכירה של הרכב באתר YAD2 ומודעה הרבה יותר מפורטת באתר WWW.YAPANI.NET

04-03-07, 09:39

מצאת מה להשוות

אתה מעדיף פונטו על בראבו??? 8O 8O 8O

ok, whatever

07-03-07, 12:17

מצאת מה להשוות

אתה מעדיף פונטו על בראבו??? 8O 8O 8O

ok, whatever

מסתפק בפונטו לא גורר מעדיף פונטו :roll: