PDA

View Full Version : עט מצלמה לא מעלה תמונות למחשב.

davidmzr
04-08-13, 10:09
בשבוע שעבר קיבלתי בדואר, עט מצלמה שהבן הזמין לי.
הטענתי אותו וצילמתי. כאשר אני מחבר אותו למחשב, עולה חלון "הכנס דיסק לכונן G".
מי יודע מה הבעיה ?.
תודה דוד.

yair791
04-08-13, 10:37
ניסית לחבר לכניסה אחרת אולי יש בעיה בכניסה או בעיה בעט עצמו אני אשאל את אישתי בבוקר עכשיו כמעט חצות כאן בקליפורניה אם לא יסתדר עד אז אולי יש סיכוי שנוכל לעבור דרכך כשנחזור לארץ בסופש

davidmzr
04-08-13, 10:57
לעניות דעתי, אין מצב שהכניסה לא בסדר, משום שהוא מופיע "במחשב שלי" וגם פותח חלון.
מה עשיתי לך רע, שאתה רוצה להביא את אישתך אלי שוב. :)
תודה יאיר, אבל הדבר לא מצריך מאמץ כזה שתבוא במיוחד.
ד"ש חם לאישתך שני, נשאיר אותה להזדמנות יותר חשובה. היא באמת גדולה.
אגב מה קורה בהתחרות ?.
דוד

yair791
04-08-13, 19:24
מקום 9 מתוך 30 לא רע בשביל שנה ראשונה
דש חזרה משני

davidmzr
04-08-13, 20:13
נראה שחסר כרטיס זיכרון.
מה זה, שולחים בלי כרטיס ?.
היכן ניתן לקנות בארץ ?.
דוד.

yair791
04-08-13, 22:17
אם הגיע הוראות עם העט אז אולי רשום סוג הכרטיס ואם לא לא נורא גש לאופיס דיפו או כל חנות של ציוד מחשבים וימכרו לך אחד מתאים

davidmzr
04-08-13, 23:34
כן הגיעו עם העט הוראות. אבל בכתב כל כך קטן שאני לא מצליח לקרוא.
אתה כבר שם. אולי תבקש מהם להפנות אלי לרבע שעה את טלסקופ האבל. :)
דוד.

Reka
07-08-13, 11:34
כן, הגיוני מאוד שהם לא ישלחו עם כרטיס זיכרון :)
פה יש לך 3 כרטיסי זכרון - 2GB, 8GB ו32GB, תבחר מה שאתה חושב שהכי מתאים לך מבחינת מקום שאתה צריך + נוחות לכיס.
http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5285
http://www.ivory.co.il/SanDisk_SD_2GB_SDSDB-2048.html
http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11008

אם עדיין לא יעבוד כשתחבר את הUSB ככל הנראה הבעיה איפשהו בUSB של העט לכן הייתי ממליץ להזמין את זה:
http://www.ebay.com/itm/USB-2-0-MMC-SD-SDHC-Memory-Card-Reader-Writer-Windows-Vista-XP-2000-Mac-OS-9-2-/150930847115?pt=US_Memory_Card_Readers_Adapters&hash=item23242df58b
מצד אחד אתה מכניס את הUSB למחשב מצד שני את הכרטיס, אם הסרטונים של העט באמת נשמרו על הכרטיס אתה תראה אותם במחשב ותוכל להשתמש בהם כרצונך :)

davidmzr
08-08-13, 12:28
תודה לך Reka.
הייתי הבוקר באייבורי. לא ידעו איזה כרטיס מתאים.
ביקשתי כרטיס כמו שהעלית בשורה השנייה. יש להם, אבל לא הסכימו לפתוח את האריזה, כדי לבדוק אם זה מתאים.
זה מה שהעלתי מההוראות.
האם אפשר לדעת איזה כרטיס לבקש ?.
תודה דוד.

matansab
08-08-13, 14:46
אתה צריך כרטיס זיכרון מסוג מיקרו SD. שים לב שהעט תומך עד 32 ג'יגה, אז אל תתפתה לקנות יותר.
אם יש לך בבית פלאפונים ישנים של נוקיה, אולי תגלה שיש לך איזה כרטיס זיכרון של ג'יגה או שני ג'יגה מסתתרים ליד הסוללה. הייתה תקופה שספקיות הסלולר מכרו את המכשירים עם כרטיס זיכרון מתנה.

davidmzr
09-08-13, 14:08
קניתי הבוקר מאייבורי כרטיס 2GB במחיר של 23 ש"ח.
לאחר שהכנסתי אותו, צילמתי והרכבתי למחשב. הופיע לי חלון עם אייקון מצלמה. כאשר נכנסתי הועלה חלון "הכנס דיסק לכונן".
לאחר חצי דקה הנורות כבו, ולא הופיע יותר במחשב. החלפתי כבלים USB, וגם ניסתי להטעין מהפונטו, לא הועיל. לפני, כאשר חיברתי למחשב מס' פעמים הנורות בעט דלקו. ז.א הייתה טעינה.
נראה שהעט דפוק.
מסקנה, לא להתעסק עם דברים שבמילא אתה לא צריך. :)
דוד.

Reka
09-08-13, 14:46
קניתי הבוקר מאייבורי כרטיס 2GB במחיר של 23 ש"ח.
לאחר שהכנסתי אותו, צילמתי והרכבתי למחשב. הופיע לי חלון עם אייקון מצלמה. כאשר נכנסתי הועלה חלון "הכנס דיסק לכונן".
לאחר חצי דקה הנורות כבו, ולא הופיע יותר במחשב. החלפתי כבלים USB, וגם ניסתי להטעין מהפונטו, לא הועיל. לפני, כאשר חיברתי למחשב מס' פעמים הנורות בעט דלקו. ז.א הייתה טעינה.
נראה שהעט דפוק.
מסקנה, לא להתעסק עם דברים שבמילא אתה לא צריך. :)
דוד.

הבעיה היא בהעברת נתונים ?
אם כן הייתי ממליץ לקנות את המתאם הזה של USB למחשב מצד אחד וכרטיס הזכרון מצד שני, אם אין בעיה של העברת נתונים מעט לכרטיס אין סיבה שהכרטיס לא ייפתח ותוכל להעביר את הסרטונים.
תזמין לך כרטיס מתאים מאיביי שיגיע אליך עד תיבת הדואר, אם גם זה לא עובד - אז הלך דולר.

davidmzr
09-08-13, 18:45
לא יאומן מה שקורה.
Reka עכשיו לאחר שקראתי את התגובה שלך, החלטתי לפני שאזרוק אותו, להכניס פעם אחרונה את הכבל USB למחשב. לתדהמתי נורת הטעינה נדלקה, והוא שוב מופיע במחשב. אבל לא מראה תמונה. בהוראות כתוב שיש להטעינו 3 שעות, עד שהנורה האדומה תהפוך לכחולה. קודם לא עשיתי זאת.
כאמור לפני כ-5 שעות, כל הניסיונות שלי להטעין אותו מהמחשב וברכב לא הדליקו נורה.
לא מבין מה קרה.
אחכה לכחול ואעדכן שוב.
ולשאלך, הבעיה לא הייתה בהעברת נתונים. המחשב כתב שווינדוס לא מזהה אותו. והוא לא הופיע "במחשב שלי".
נראה שהבעיה בסוללה ריקה. אבל למה קודם לא הדליק מנורה ולא הטעין ?.
דוד.

.

davidmzr
10-08-13, 10:02
עדכון.
לאחר שהטענתי אותו שלוש שעות, כאשר הזיכרון בפנים, לא נדלקה נורה כחולה.
לחצתי על כפתור הצילום ושוב העט מת. אין שום נורה דולקת, והוא לא מופיע במחשב.
עכשיו הוצאתי את הכרטיס ואני מטעין בלעדיו. נראה לי שהכרטיס מרוקן את הסוללה או לא נותן לה להטען.
אתה שם בקליפורניה, יאיר. קנה לי כרטיס מתאים. :)
אני חייב לדעת מה קורה כאן.
דוד.

yair791
10-08-13, 10:26
איפו אני ואיפו קליפורניה:p אתמול בערב חזרנו לארץ אחרי שבועים וחצי
קראתי את ההוראות רשום שהכרטיס שצירך הוא מסוג micro sd והקיבולת המקסימלית שניתן להישתמש בעט הוא עד 32 G
הכרטיס שקניתה מתאים ובעל קיבולת עד 2 G
כשהכנסת את הכרטיס לחצתה אותו עד הסוף ? לפעמים הדברים האלה אמורים להינעל בפנים כלומר לוחצים עד ששומעים קליק או משהוא דומה
תנסה ותעדכן

davidmzr
11-08-13, 12:01
צודק, הכרטיס שקניתי מתאים.
ממעט הזמן שהיה לי, שיחקתי עם העט והצלחתי לצלם ולהעלות למחשב סרט קצר עם הקלטת קןל.
אבל אני לא מצליח לצלם פעם תמונה ופעם סרט.
עדיין לא הצלחתי למקד את העדשה לחפץ אותו ברצוני לצלם.
יאיר בהזדמנות תקפוץ אלי. זה לא דחוף. אני זקוק לעוד מעט הדרכה. :)
דוד.