PDA

View Full Version : מפגש, נו אז מה!?

dennis
25-07-13, 11:24
אהלן חברים. משעוד לא הספיק להכיר אותי, דניס. HGT זהובה...(הכי יפהה ;):D).

נתחיל במשפט פתיחה,:o:).
על ההצלחה של המפגש האחרון אני לא צריך לספר לכם (מפגש מועדון פיאט בקארטינג 2). המפגש הצליח מאוד.

לפי כך הוחלט מפגש כול תקופה קצרה. אני יודע שלחלק מכם הבטחתי מפגש החודש. אבל מכיוון שהיו לא מעט פעילויות כאלו ואחרות של מועדונים אחרים ובכלל, שחלקכם לקח שם חלק. החל מי מפגשי אספנות ועד לאוטומוטור שעדיין מתקיים.

בקיצור. המפגש המיועד יתוכנן לסוף חודש הבא, ככה שתוכלו להיערך בהתאם. הכיוון הוא מפגש סטטי-על האש באיזור חיפה. ייתכן ואם אנשים ירצו אפשר יהיה לארגן גם טיולון ואז לישיבה על האש לאחר מכן.

משזה מצריך מכם זה כמובן, נוכוחות חובה, ובהתאם לקח כול אחד משהו מביא.

נ.ב. חשוב מאוד לא לכתוב כאן מי מגיע ומה מביא. שרשור מסודר יצא בימים הקרובים.!

נוכחות חובה!!!
מפגשים הבאים יש כיוון לעשות מפגש איחוד עם אחד המועדונים האחרים.
ובגלל זה חייבים עוד חבריםםם. כידוע לכם שמועדונים אחרים הם מועדונים גדולים ובעל מגוון רחב של רכב!
אבל אנחנו משפחה!! וזה משחשוב יותר.! רק מה צריך להגדיל אותה ;):)

guysternberg
25-07-13, 12:49
מפגש קודם הייתי אמור להגיע וברגע האחרון דברים השתבשו ולצערי לא הגעתי. למפגש הזה אני יגיע 100 אחוז!

חוצמזה עכשיו אני יכול לבוא עם הפונטו החדשה שלי (מודל 97) כי אני כבר נוסע עליה:)

-אודי-
25-07-13, 13:30
גם אני הייתי אמור להגיע, וצצה בעיה רפואית שמנעה ממני להגיע.
למפגש הבא אני מגיע ב100%.

dennis
25-07-13, 19:12
מעולה..! תמתינו מספר ימים , יצא שרשור מסודר בנושא .. ;)

dennis
27-07-13, 12:42
או היום בערב יהיה שרשור בנושא, או מחר כבר.
בודק מספר מקומות רלוונטים למפגש.:rolleyes:

דניאל_חיפה
27-07-13, 21:01
אם זה קארטינג אז תנסה את זה שבקניון חיפה, דן קארטינג.

אגב, אני אגיע גם.

dennis
28-07-13, 09:43
אם זה קארטינג אז תנסה את זה שבקניון חיפה, דן קארטינג.

אגב, אני אגיע גם.

לא קארטינג, מפגש סטטי (על האש).

-אודי-
28-07-13, 16:24
לחיפה אני לא מגיע בשביל מפגש.

amir22200111
28-07-13, 18:18
לגבי מפגשים

shotdown
28-07-13, 21:11
דניס מה אתה סתום, מה זה חיפה.
תמיד עושים מפגש באזור אמצעי לכולם.

אם זה חיפה אני לא סגור מגיע, נראה לי קצת באסה לנסוע שעתיים בשביל מפגש סטטי

dennis
28-07-13, 23:06
דניס מה אתה סתום, מה זה חיפה.
תמיד עושים מפגש באזור אמצעי לכולם.

אם זה חיפה אני לא סגור מגיע, נראה לי קצת באסה לנסוע שעתיים בשביל מפגש סטטי

עניתי לך בוואטסאפ מה אני חושב על משאמרת ! חבל שאני אכתוב, זה פורום מתורבת!. מפגש סטטי - על האש. ( להזכירך אתמול היית בטבריה, ולא היה קשה לנהוג לשם, נכון)?.. נ.ב. לכול מישחושב שנסיעה של שעה זה קשה לו. שלא יגיב !! ובגלל זה ככה נראה המועדון!! אני מגיע עם חיישן למדה תקול , בצריכה של 1 ל-7. ואין לי בעיה גם לעשות טיול נהיגה באיזור עם חברים ירצו!! :mad:

guysternberg
29-07-13, 00:52
דניס, היוזמות שלך מבורכות. תמשיך ככה!

ובלי קשר לפי דעתי זה הכי נכון לעשות מפגשים בכל הארץ ככה פעם אחת לי זה יהיה קרוב בצפון, אחרי זה למישהו אחר במרכז ואז גם למישהו אחר בדרום, בכל מפגש מישהו אחר יהיה מבסוט כי זה קרוב אליו ובסופו של דבר כולם יהיו מבסטוים מכל המפגשים:cool:

-אודי-
29-07-13, 00:54
אין בעיה עם נסיעה של שעה.
אבל כשזה שעתיים וחצי - שלוש, זה כבר משהו אחר
תעשו מפגש באילת וזהו.

or_22d
29-07-13, 03:23
טוב, לכל המתחכמים למיניהם...
אין מה לעשות תמיד יהיה מפגש שלא יתאים לכולם, אם זה צפון או דרום.

וואלה מפגש האחרון היה בראש העין, וכמו גדול הגעתי מכרמיאל, ועוד חבר הגיע מנהריה שזה יותר רחוק.
וסתם ככה לידע הכללי שלכם, היו יותר חברים מהצפון מאשר מהמרכז.

אז לבוא ולבכות כל פעם זה מיותר.
מי שרוצה? יותר ממוזמן להגיע, להצטרף למשפחה להכיר אנשים חדשים ולהנות מעל האש, רכבים, העברת ידע וכו.

אני למפגש הזה מגיע בכל הכח ! לא מגיע למפגש בשביל לראות מכוניות, מגיע בשביל אנשים טובים שאנחנו בקשר על בסיס יומי ! שזה מה שנוצר ממפגשים שלא מכירים אפחד. לאט לאט נוצרה משפחה קטנה, אבל איכותית, מי שרוצה להגיע להכיר ולהכנס למשפחה מוזמן.

במידה והיו הרבה חברה באיזור הדרום, היה נערך גם שם מפגש. רוב האנשים הם בצפון\מרכז. ושם יערכו המפגשים.

laptawp
29-07-13, 05:01
אור אם היה פה כפתור "לייק" בכיף היתי לוחץ. דניס אתה גם צודק.
חברה... תזכרו בעצמכם איך אתם "בוכים" שהמועדון הזה מת, אין מפגשים, אין אטרקציות.
ברור שלא יהיה כלום. כי אתם הכי יבשים בעולם. למפגש ולעל האש אתם מתבאסים להגיע.
מה נסגר איתכם בחייאת? לא יודע מה איתכם. אבל מפגש האחרון WAZE הראה לי 154 ק''מ מהבית. עד לקארטינג איפה שאנחנו ישבנו. להגיד לכם אם אני יתבאסתי שהגעתי? ממש לא. היה סבבה, המון צחוקים, ובאמת נהנתי לשבת איתכם. קיים כאן מקבץ אנשים איכותיים. שאפשר בכיף לשבת איתכם.

דניס: באמת כל הכבוד לך על היוזמה אבל תמיד יהיו כאלה שיעשו קונצים ולא יגיעו.

דרור: זה לא שעתיים וחצי ***. ממש לא. אני שנסעתי לעשות טיפול בתלתן. שזה לפי 166 ק''מ מהבית. לפי GPS. פחות משעתיים היתי אצל אבי במוסך.

אודי:

לחיפה אני לא מגיע בשביל מפגש.

זכור לי שלמפגש אודיו דווקה הגעתה.. שזה היה לפני שנה בערך. עם סאבים ששוברים דיסקים.

אין בעיה עם נסיעה של שעה.
אבל כשזה שעתיים וחצי - שלוש, זה כבר משהו אחר
תעשו מפגש באילת וזהו.

שעתיים וחצי זה לא. עד שעתיים אתה בחיפה ***. וזה בדוק. שלא נדבר על צריכת דלק של הרכב שלך בכביש...

שורה תחתונה תעשו מה שאתם רוצים. אני כבר התעייפתי מלשמוע בכיינות של אנשים כל אחד פתאום חולה, אחד יש לו עבודה פתאום (אגב תאריך קובעים מראש, שלא יהיו תאונות כאלה ואחרות).
כואב הראש, דלקת בכרום החשק...

תגיעו. לא תתצטערו..

y0jik
29-07-13, 13:10
גם אני גר בקריות והגעתי למפגש האחרון בקארטינג.
לא מצטער על זה בכלל, עם הזמן המפגשים יהיו יותר ויותר מעניינים, קודם כל צריך להתגבש בתור קהילה קטנה.

מי שלא רוצה להגיע בגלל המרחק זאת זכותו ושיקוליו האישיים.
לא כולם מסכימים להוציא ~200 שקל דלק ״סתם״ וזה בסדר, אבל לא צריך לרשום תגובות חסרות טעם כמו ״אם זה פה ופה אני לא מגיע״..
אם לא היה מתאים לי להגיע למרכז בגלל המרחק פשוט לא הייתי רושם כלום ולא מתסיס סתם..

אין מה לעשות, פעם זה במרכז ופעם בצפון.. תתבגרו.

ozio
29-07-13, 13:32
בקיצור, תנו תאריך מקום שעה ומטף כיבוי אש לכבות את האוטו שלי שיידלק בדרך ואני שם. מצידי גם במטולה

guysternberg
29-07-13, 13:51
מטולה זה שלוש דקות נסיעה ממני:D

dennis
29-07-13, 16:33
ראית את התגובות של כולכם. אני שמח שהרבה חברים דווקא כן רוצים , ויגיעו . בקשר למפגש. אכן יהיה בסוף חודש . אבל בנתיים לא אוכל לפרסם תאריך ומקום. בעקבות מפגש אחר של מנהלי המועדון כאן , שאמור לצאת , אני לא אתן פרטים עוד . מכיוון שזה לא מפגש שאני תכננתי או מתכנן. אבל קיבלתי בקשה שלא לפרסם את המפגש שלי מספר ימים , בגלל המפגש שתיכננו עוד לפניי . עד סוף השבוע, כבר יהיה מיקום ותאריך המפגש שאני מתכנן . אז לא לדאוג . שווה לחכות :-)

or_22d
29-07-13, 20:51
דניס, אתה אומר פה משהו הזוי.
יש מנהלי פורום, הם עושים מפגש?
למה הוא מתנהל בנפרד?
למה לא לאחד את המפגשים?!

המועדון הזה לא יקום ולא יצא ממנו משהו , כל עוד המפגשים יהיו בנפרד.

dennis
29-07-13, 21:42
דניס, אתה אומר פה משהו הזוי.
יש מנהלי פורום, הם עושים מפגש?
למה הוא מתנהל בנפרד?
למה לא לאחד את המפגשים?!

המועדון הזה לא יקום ולא יצא ממנו משהו , כל עוד המפגשים יהיו בנפרד.
אני לא יענה לך כאן, אלה בפרטי. אני לא יכול לרשום פרטים על המפגש של המנהלים. אבל שתי המפגשים שונים לחלוטין.
בכול אופן, יהיה שיתוף פעולה ביני לבין המנהלים. בקשר למפגשים הקרובים. :wink:

-אודי-
29-07-13, 21:42
אודי:

זכור לי שלמפגש אודיו דווקה הגעתה.. שזה היה לפני שנה בערך. עם סאבים ששוברים דיסקים.

לא הייתי עם הרכב שלי, התלוותי לחבר.

-אודי-
29-07-13, 21:44
ודרך אגב, לא לשכוח שיש כאן אנשים גם מאופקים, באר שבע, אשדוד.
כשהיה מפגש בנתניה אני הגעתי.
אבל עד חיפה זה כבר מוגזם.

בד"כ כל המפגשי על האש שלנו נמצאים בראשון לציון בסופרלנד.

dennis
29-07-13, 21:53
ודרך אגב, לא לשכוח שיש כאן אנשים גם מאופקים, באר שבע, אשדוד.
כשהיה מפגש בנתניה אני הגעתי.
אבל עד חיפה זה כבר מוגזם.

בד"כ כל המפגשי על האש שלנו נמצאים בראשון לציון בסופרלנד.

אודי היה מפגש בקרית אונו, לצערי לא הגעת. המפגשים מגוונים, פעם מרכז, צפון ודרום. ככה שלכולם יהיה נוח. אני לא חושב שחיפה זה כול כך רחוק. (שעה נסיעה).

-אודי-
29-07-13, 22:03
אודי היה מפגש בקרית אונו, לצערי לא הגעת. המפגשים מגוונים, פעם מרכז, צפון ודרום. ככה שלכולם יהיה נוח. אני לא חושב שחיפה זה כול כך רחוק. (שעה נסיעה).
למפגש בקרית אונו (הקארטינג) הייתי אמור להגיע.
עקב בעיה רפואית שצצה כמה רגעים לפני נאלצתי לוותר.
חשוב לציין ששבועיים הייתי מושבת בבית, לא סתם ביטלתי.

dennis
29-07-13, 22:07
למפגש בקרית אונו (הקארטינג) הייתי אמור להגיע.
עקב בעיה רפואית שצצה כמה רגעים לפני נאלצתי לוותר.
חשוב לציין ששבועיים הייתי מושבת בבית, לא סתם ביטלתי.

אודי אני אשמח מאוד עם תגיע. תשתדל להגיע, אין כול רע בנסיעה ארוכה (אתה לומד את הרכב יותר טוב). מבחינת צריכת הדלק , 150 שקל, לפי דעתי לא אמורה להיות לך בעיה.
כמו גם לא מעט חברים נוסעים מהמקום בו אתה גר. כולל אותי .נוכל לנסוע בשיירה ואז הנסיעה תהיה הרבה יותר מהנה.

dennis
01-08-13, 12:19
נידחה!! בעקבות המפגש הקרוב 9/8 . יש שרשור לגביי זה . להיתעדכן בבקשה .

shotdown
04-08-13, 00:34
מה אתה רציני עד שאני בסוף משתכנע דוחים,

קיצר לא בא!! אני לא יסע עד לצפון כדי לתת לכולם בראש!!! דניס אתה הראשון, צא החוצה אני למטה.

XD סתם
קיצר המפגש של המנהלים יוצא השבוע, תן כבר תאריך שאנשים יתארגנו למרות שיש כאלה שגם אם יש תאריך חודש לפני הם מודיעים מראש "אני עוד חודש חולה בדיוק, באסה "

בכל אופן אני בפנים ואם רוצים לעשות רשימה לעל האש אז תרשמו
דרור - קופה צהובה , מביא רעש.

אגב אני יוצא מאזור יבנה רחובות, מי שמעוניין להצטרף אליי ולא להגיע ברכבו שיתאם איתי

Punto Evo Abarth
04-08-13, 12:04
קיצר לא בא!! אני לא יסע עד לצפון כדי לתת לכולם בראש!!! דניס אתה הראשון, צא החוצה אני למטה.

דרור - קופה צהובה, מביא רעש.

דבר ראשון אל תשכח שיש עוד טורבינות שמגיעות אז נראה אותך חכם עליהם ולא על אטמוספריות חלשות...

נאור - אבארת פונטו איבו, מביא רעש וצליל פריקה.

dennis
04-08-13, 13:37
דבר ראשון אל תשכח שיש עוד טורבינות שמגיעות אז נראה אותך חכם עליהם ולא על אטמוספריות חלשות...

נאור - אבארת פונטו איבו, מביא רעש וצליל פריקה.

למי קראת חלש!? תראה איך בסיבוב אני בורח לך ;). מיד אחריי המפגש 9/8 . יפורסם המפגש בצפון . להיות מעודכנים..

shotdown
15-08-13, 17:01
נאור קודם כל תגיע, אני רואה אותך פעם באף פעם

דניס, אל תשכח שאני מגיע לפניך לסיבוב אז יהיה לי זמן לתמרן ובישורת אחריו לברוח לך יותר רחוק XD

עד המפגש נראה לי אני עם 3076 כבר :O

yair791
15-08-13, 20:15
לצערי לא אוכל להגיע עקב מעבר דירה והפיאט ללא טסט לא יודע מתי יצא לי לעשות לה