View Full Version : מוסך אמין באזור באר שבע
חברים אני מחפש מוסך טוב ואמין באזור באר שבע, יש לי פונטו 2002 שנותנת סימנים של שיפווץ ראש מתקרב אז אני רוצה להקדים תרופה למכה.
תודה לעוזרים
אין כזה בבאר שבע, בתור אחד שגר באופקים אני מרגיש הכי בנוח ומקבל את היחס הכי אמין וטוב במוסך שמשון ביהוד!
אני נוסע שעה וחצי כל צד אל ורק בגלל האמינות והיחס של חיים והצוות במוסך שם!
שלום לך תומר היקר.
תגיד, אתה חי בעבר ?. :) מה זאת אומרת "אני נוסע שעה וחצי כל צד אל ורק בגלל האמינות והיחס של חיים והצוות במוסך שם!"
אם אני לא טועה כבר אין לך פונטו, מכרת.
אני נוסע = בהווה.
נסעתי = בעבר.
איזה רכב קנית במקום הפונטו. ?.
דוד.
לא מאמין שירדת לפיאט בראבו. :)
אם אתה רציני תעלה תמונות.
דוד.
אולי הכוונה היא לפיאט בראבו החדשה (משנת 2009 בישראל ומשנת 2007 בעולם).
בברכה - רפי לין
לכן כתבתי שיעלה תמונות. :)
דוד.
אכן החדשה, אעלה תמונות בקרוב!
טוב לאחר שאתמול האוטו התחמם לי בפתאומיות נסעתי היום למוסך סובארו ארגמן בבאר שבע, אני מכיר שם את החברה והם מעוד מקצוענים אבל יקרים.
בפתיחת הפקק שמן איאפשר היה לא לזהות הבעיה לצערי....
קיבלתי הצעת מחיר לשיפוץ ראש כולל הכל (בלי טיימינג ובלי משאבת מים, עשיתי לא מזמן) 3600 ש"ח
זה כמובן מחיר שלא כולל דברים שאולי יתגלו לאחר הפתיחה של הראש.
נשמע לכם מחיר סביר?
תודה לעוזרים
הרכב פונטו 2002 sx עם 161000 ק"מ 8 שסתומים
https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/u/0/?ui=2&ik=7e161032ca&view=att&th=13fc75f6e0dd68a4&attid=0.1&disp=inline&realattid=1440066260440186880-local0&safe=1&zw&saduie=AG9B_P-9UMBlClf1ZPOoHf-gKdg_&sadet=1373439639017&sads=K3hJxs1GlIZtmZW0m-NywvNoV6I&sadssc=1
אני מאמין שזה תוצאה של מים רגילים במערכת הקירור, מסקנה: לא לסמוך על הבעלים הקודמים של הרכב שאומר שהרכב טופל פיקס. מהמוסכניק הבנתי שהראש ממש לא נראה טוב, אז הוא מצא ראש אחר ושלח את שניהם שיגידו לו מה אפשר לעשות.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.