PDA

View Full Version : כמה זה עולה להחזיק את אוטו שלא נוסע.

gioragg
28-06-13, 14:50
חבר שלי רוצה לתת לי את האוטו שלא נוסע. קרע לו רצועת תזמון בתוך נסיע עם כל התוצאות עצובות - כנראה ששסתומים הפגשו עם בוכנות ...

האוטו הוא פיאט בראבו 98, במוסך אמרו לו שלא שווה לתקן את האותו. וזה נכון. אם מחירון של האוטו בסביבת 5000 ש"ח - לא שווה לתקן.

לתקן בעצמי, או לפחות לפרק לחלקים - זה דבר אחר.

אוטו שלי הוא אותו דגם, ועכשיו אני באמצע של תיקונים רציניים - הורדתי את הראש המנוע - צריך יישור ראש במקרה טוב, קרוב לוודאי צריך החלפת טרמוסטט, משאבת מים, וצריך לתקן את הרדיאטור.

חבר שלי לא נותן לי לפרק את החלקים מהאוטו במקום שאוטו נמצא עכשיו, הוא נותן לי את האוטו שלם, הוא רוצה להיפטר מאוטו שלו.

נגיד אני לוקח את האוטו, אז אני צריך לגרור אותו לביתי, לפרק את החלקים שאני צריך ( אולי כולל ראש המנוע), ואחרכך להיפטר מהאוטו.

עכשיו שאלות:

איך נפטרים מהאוטו ? בסך הכל, שווה לי בכלל לקחת את האוטו ? אולי עם אני צריך לגרור, להעביר בעלות וכו' , אז לא שווה לי לקחת את האוטו.

-אודי-
28-06-13, 15:39
תפרק את מה שאתה צריך ואז תמכור לברזל.

gioragg
28-06-13, 15:53
תפרק את מה שאתה צריך ואז תמכור לברזל.

ок ...

חבר שלי לא נותן לי לפרק על יד הבית שלו . אולי אני יכול למצוא מקום ברחוב קרוב לביתו - ולפרק.

ואחר כך, בלי עברת בעלות, למכור לברזל ? למי - לפירוקים ? הם גוררים את האוטו למקום שלהם ?

guysternberg
28-06-13, 17:14
לגביי מגרש לפירוק, לא מזמן ביררתי ושאלתי באזור הצפון..(אני מאמין שבמרכז ה אותו הדבר) הם נותנים 1000 שקל על אוטו אם אתה מביא אותו אליהם אם הם באים לקחת אז הם נותנים 500, לגביי העברת בעלות אני לא בטוח אבל אני חושב שצריך ללכת למשרד הרישוי ולבטל את רישיון הרכב.(במקרה שמוסרים את הרכב לפירוק).

בהצלחה

גיא.