View Full Version : מחפש תושבת למדחס מזגן רסקור לאונו פייר 1.0 93
lokmonster
09-06-13, 14:53
חם- חם לי באונו האדומה וגם הילדים מקטרים!
יש את כל החלקים רק חסרה התושבת מדחס שנשברה והוסרה מן הרכב ומאז עקבותיה אבדו.
אם יש למישהו את החלק במחיר סימלי אשמח לרכוש.
ינון :)
בדוק עם אשר שעוסק ועסק הרבה עם מזגנים של פיאט: www.musach.co.il/details.asp?id=76
עוד אפשרות, הנה לבדוק בפרוקיות רכב אם יש להם מנוע כזה שפירקו מרכב ויש בו את התושבת מדחס, אם כי קשה יהיה לדעת אם זה של רסקור או של חברה אחרת (בר-לוי, אוטו קור וכו').
בברכה - רפי לין
lokmonster
12-06-13, 13:36
בדוק עם אשר שעוסק ועסק הרבה עם מזגנים של פיאט: www.musach.co.il/details.asp?id=76 (http://www.musach.co.il/details.asp?id=76)
עוד אפשרות, הנה לבדוק בפרוקיות רכב אם יש להם מנוע כזה שפירקו מרכב ויש בו את התושבת מדחס, אם כי קשה יהיה לדעת אם זה של רסקור או של חברה אחרת (בר-לוי, אוטו קור וכו').
בברכה - רפי לין
שלום רפי
קודם כל תודה
האם יש לך ( או למישהו מהפורום) מושג אם ישנם הבדלים בתושבות של החברות השונות?
מבחינה הגיונית המדחסים כולם נמצאים באותו מקום במנוע.
שוב תודה
ינון
ממה שאני מכיר אין הבדלים גדולים
בגלל הוספת מדחס מזגן עם תושבת הוזז גם האלטרנטור ממקומו המקורי וכמובן שיש הבדלים בין תושבות המדחס של יצרני המזגנים השונים.
רוב המזגנים שהותקנו בישראל היו של "רסקור", אבל עליך להיות בטוח קודם איזה מזגן הותקן במכוניתך.
לי המצבר אמורה להיות תיבת נתיכים עם ממסרים שאם תצלמה אולי אוכל לראות ולפענח באיזה מזגן מדובר.
כמו כן ראה אם אין מדבקת יצרן המזגן על קורת הרוחב העליונה של פח החזית (ליד תפס מכסה המנוע).
בברכה - רפי לין
lokmonster
17-06-13, 13:05
ממה שאני מכיר אין הבדלים גדולים
ברצועות מספיק מילמטר כדי שבמקרה הטוב הרצועה תשחק מהר במקרה הגרוע תיקרע או תיפול ותיצור עוד נזקים.
בסופה שלי בניתי קומפרסור ממדחס של מזגן והקושי העיקרי בבניה היה מיקום הרצועות (עלה לי במחיר של כמה רצועות עד שהיגעתי לכיוון אופטימאלי).
lokmonster
17-06-13, 13:08
בגלל הוספת מדחס מזגן עם תושבת הוזז גם האלטרנטור ממקומו המקורי וכמובן שיש הבדלים בין תושבות המדחס של יצרני המזגנים השונים.
רוב המזגנים שהותקנו בישראל היו של "רסקור", אבל עליך להיות בטוח קודם איזה מזגן הותקן במכוניתך.
לי המצבר אמורה להיות תיבת נתיכים עם ממסרים שאם תצלמה אולי אוכל לראות ולפענח באיזה מזגן מדובר.
כמו כן ראה אם אין מדבקת יצרן המזגן על קורת הרוחב העליונה של פח החזית (ליד תפס מכסה המנוע).
בברכה - רפי לין
המזגן בוודאות כמעט מוחלטת של רסקור.
בכל מקרה אני אצלם היום את תיבת הנתיכים (כאגיע לבית).
ינון
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.