View Full Version : מחפש ג'אנטים לפונטו ספייס או HGT לפירוק.
שלום לכולם - אני מחפש ג'אנטים מעניינים לפיאט פונטו ספייס שנת 2001 - אני לא מתלהב מכל ג'אנטים אז זה בעייתי - אם אתם שומעים על ג'אנטים של HGT זה מאוד יעזור לי (הג'אנטים של הHGT מתאימים בכלל מבחינת מרווח ברגים לפונטו ספייס רגילה ? )
בקשר לג'אנטים ששחר מוכר - יצרתי איתו קשר.
אשמח להצעות - תודה רבה.
אני קניתי בזמנו שהיה מבצע באוטודיפו כולל הרכבה
ג'אנט 14 בייבוא של Pitstop
עלה אז 1100 שזה מחיר בדיחה. לא יודע כמה עכשיו אבל שווה לבדוק.
יש לי רביעיית ג׳אנטים של HGT במצב מעולה.
800 שקל.
0544890003
שים לב שהג'אנט של ה-HGT הינו 15 אינץ בעוד המידה המקורית של הספייס 14, כלומר תצטרך לרכוש צמיגים על הדרך. וכן הם מתאימים אחד לאחד.
שים לב שהג'אנט של ה-HGT הינו 15 אינץ בעוד המידה המקורית של הספייס 14, כלומר תצטרך לרכוש צמיגים על הדרך. וכן הם מתאימים אחד לאחד.
והאם מבחינת חוקיות זה חוקי להשים ג'אנט 15 אינץ' על רכב 15 אינץ' ?
חוקי, המידה המאושרת שניתן לאשר במכוני רישוי 185.55.15 , כמו כן אם תרצה אפשר לאשר 195.45.15 דרך היבואן.
אישית לנסיעה יומיומית ממליץ על המידה הרגילה, יותר נוחה.
חוקי, המידה המאושרת שניתן לאשר במכוני רישוי 185.55.15 , כמו כן אם תרצה אפשר לאשר 195.45.15 דרך היבואן.
אישית לנסיעה יומיומית ממליץ על המידה הרגילה, יותר נוחה.
הבנתי, תודה רבה - אני די בטוח שאני ישאר עם המידה המקורית, אם יש לך ג'אנטים להציע / מקום לחפש (שיש בו תמונות) אם אפשר עדיף יד 2 זה יהיה מצוין - תודה.
אם אתה נשאר עם המידה המקורית אז זה להישאר עם ג'אנט 14, כלומר אתה לא תוכל לקנות ג'אנט של HGT. אתה יכול לברר עם "קובי נחמו" תחפש את השם בפייסבוק בעברית, הוא מפרסם ג'אנטים משומשים וחדשים בקבוצה בפייסבוק, יש לו דברים מעניינים. כמו כן יש הרבה פנצ'ריות שאתה יכול להיכנס ולהסתכל, יש אחת ביפו שנראתה מעניינת אבל שכחתי את השם.
כמו כן, הפונטו ספייס מגיעה עם מרווח של 4X98 בברגים, כלומר שאם תקנה ג'אנט 4x100 מה שככל הנראה תעשה, תצטרך לקנות גם על הדרך ברגים ממרכזים/צפים עם שייבה זזה. לא סיפור רציני. וכמו כן אם אתה תקנה יד שנייה יכול להיות ותצטרך לקנות מתאמים למה שנקרא ה-center bore על זה בעצם יושב הג'אנט, שבפונטו זה אם אני זוכר נכון 98.1 אבל יש לוודא את זה. הברגים סביבות ה-200 שח, המתאמים סביבות ה-20-50 ₪.
חוץ מזה, שיהיה בהצלחה!
וכמובן שתרכיב אל תשכח לעדכן עם תמונות
אם אתה נשאר עם המידה המקורית אז זה להישאר עם ג'אנט 14, כלומר אתה לא תוכל לקנות ג'אנט של HGT. אתה יכול לברר עם "קובי נחמו" תחפש את השם בפייסבוק בעברית, הוא מפרסם ג'אנטים משומשים וחדשים בקבוצה בפייסבוק, יש לו דברים מעניינים. כמו כן יש הרבה פנצ'ריות שאתה יכול להיכנס ולהסתכל, יש אחת ביפו שנראתה מעניינת אבל שכחתי את השם.
כמו כן, הפונטו ספייס מגיעה עם מרווח של 4X98 בברגים, כלומר שאם תקנה ג'אנט 4x100 מה שככל הנראה תעשה, תצטרך לקנות גם על הדרך ברגים ממרכזים/צפים עם שייבה זזה. לא סיפור רציני. וכמו כן אם אתה תקנה יד שנייה יכול להיות ותצטרך לקנות מתאמים למה שנקרא ה-center bore על זה בעצם יושב הג'אנט, שבפונטו זה אם אני זוכר נכון 98.1 אבל יש לוודא את זה. הברגים סביבות ה-200 שח, המתאמים סביבות ה-20-50 ₪.
חוץ מזה, שיהיה בהצלחה!
וכמובן שתרכיב אל תשכח לעדכן עם תמונות
תודה רבה על ההסבר המפורט והמובן - כמה שאלות - אם אני יקנה ג'נאט 4X100 וישים מתאמים אין עם זה שום בעיה מבחינת בטיחות ? זה 200 ש"ח לכל הברגים לכל ארבעת הגלגלים כן ? ;)
שוב תודה רבה ! ובקשר לתמונות - אל תדאג אני מתכנן לסדר הרבה דברים ברכב והכל יצולם ויעלה לפה :)
אין שום בעיה מבחינה בטיחותית, כמו כן אני נוסע ככה מעל 4 שנים.
הסיבה למתאם הפנימי הוא ג'אנטים אפטר-מרקט, מייצרים ג'אנטים עם center bore גדול יותר שניתן להתאים אותו לכמה וכמה מכוניות עם מתאמים לקטרים שונים.
בקשר לברגים הצפים, זה לא משהו חדש, זה נעשה גם הרבה בחו"ל זה נקרא wobbly או Tuner bolts, אם תרצה תוכל לקרוא על כך מבחינה בטיחותית.
המחיר שצייני הוא מחיר משוער, בערך 200 ₪ ל-16 ברגים.
דניאל_חיפה
05-06-13, 02:07
אוטודיפו מוכרים ב1200 במידה, יש מבחר סביר, אבל לדעתי האיכות לא משהו,לא התעמקתי.
4 גאנטים של hgt צבועים בשחור (נראים ממש טוב ) 850 שקל!!
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.