View Full Version : שאלה| מוסך לפני בדיקה בנתניה
איפה יש מוסך טוב לפני בדיקה שמתמחה בפונטו בעיר נתניה
בדיקה לפני קניה אתה מתכוון?
בדיקה לפני קניה אתה מתכוון?
כן בדיקה לפני קנייה
גש למוסך מורשה היבואן (בהנהלת אריה) שכאן: www.musach.co.il/details.asp?id=222
עם המכונית ומסמכיה והם יגידו לך אם בכלל כדאי לגשת לבדיקה במכון בדיקה, לפי נתוני הרכב וכו'.
בדיקה במכון בדיקה חשובה הן מבחינת גילוי תאונות עבר והן מבחינת אחריות (חלקית מאוד) לממצאי
הבדיקה.
לאחר הבדיקה במכון, תוכל לחזור למוסך ולקבל הערכה לגבי חשיבות תיקון הממצאים, דחיפותם, עלויות וכו'.
בהצלחה ברכישה ובברכה - רפי לין
גש למוסך מורשה היבואן (בהנהלת אריה) שכאן: www.musach.co.il/details.asp?id=222 (http://www.musach.co.il/details.asp?id=222)
עם המכונית ומסמכיה והם יגידו לך אם בכלל כדאי לגשת לבדיקה במכון בדיקה, לפי נתוני הרכב וכו'.
בדיקה במכון בדיקה חשובה הן מבחינת גילוי תאונות עבר והן מבחינת אחריות (חלקית מאוד) לממצאי
הבדיקה.
לאחר הבדיקה במכון, תוכל לחזור למוסך ולקבל הערכה לגבי חשיבות תיקון הממצאים, דחיפותם, עלויות וכו'.
בהצלחה ברכישה ובברכה - רפי לין
אני חדש בכל הנושא, אני פונה עם הרכב והרישיונות שלו למוסך היבואן שנתת לי.
ומה הם בודקים שמה בדיוק?
הם יראו את מצב המכונית והיסטורית טיפוליו ותיקוניו במוסכים מורשי היבואן (ככל שהיו) ואז יגידו לך אם בכלל יש טעם להמשיך בבדיקה במכון בדיקה או שהמכונית במצב רע שאין טעם בכלל לקנותה ולבודקה במכון בדיקה (ואז תחסוך את עלות בדיקה במכון).
בברכה - רפי לין
הם יראו את מצב המכונית והיסטורית טיפוליו ותיקוניו במוסכים מורשי היבואן (ככל שהיו) ואז יגידו לך אם בכלל יש טעם להמשיך בבדיקה במכון בדיקה או שהמכונית במצב רע שאין טעם בכלל לקנותה ולבודקה במכון בדיקה (ואז תחסוך את עלות בדיקה במכון).
בברכה - רפי לין
הבנתי, וזה משהו שהוא מקובל גם עבור מכוניות בשנתון יחסית ישן? 2003-2002?
הבדיקה במוסך המורשה הינה חינם?
משהו נוסף שאני אצטרך לדעת?
טלפן אל המוסך וברר איתם ישירות, בקש את ציפי או את אריה.
בברכה - רפי לין
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.