View Full Version : גיר רציף "מחליק" ככל הנראה בפונטו ספייס דינאמיק 2004
אהלן חברה
לאחרונה אני חווה בעיה עם העברת הכוח לגלגלים.
כשאני לוחץ על הגז הטורים עולים האוטו נוסע אבל לא מאיץ בהתאם.
יש תחושה כאילו שהקלאץ לחוץ קצת.
(הפונטו ברשותי כבר שנתיים ומאז שקניתי אותה יש לה השהייה בשילוב הילוך כלומר כשאני מעביר את ההילוך מניוטרל ל דרייב לוקח שנייה או שתיים עד שההילוך נכנס אולי יש קשר בין הדברים.)
הכנסתי את הרכב למוסך (לא של פיאט) והוא חיבר אותו למחשב והמחשב לא זיהה תקלות כמו כן לא נדלקו לי שום מנורות והוא בדק גם ולא חסר שמן גיר . אחר כך הוא גם עשה סיבוב ואמר שהאוטו נוסע סביר והוא לא רואה שום בעיה.
העניין הוא שאני כנהג מרגיש שינוי משמעותי בביצוע של הרכב שבעבר היה מאיץ יפה ומגיב חזק לטורים.
אני קצת חושש להמשיך לנסוע ככה שלא יפסיק לנסוע לי ואני אתקע ושלא יחמיר המצב ויידפק הגיר.
כל עצה רעיון ותובנה יתקבלו בברכה.
תודה מראש לעונים :)
הגיר הרציף הוא גיר מצוין כשהוא עובד אבל לתקן אותו יש מעטים מאוד שיכולים אם בכלל והעלות היא אסטרונומית
מנסיון שלי עם רכב של ההורים שלי תחליף שמן ופילטר גיר זה אולי ישפר במקצת
אך כל זה טלוי במתי החליפו לך את שניהם?
בגיר הרציף של פיאט יש לשים רק את שמן הגיר המקורי של פיאט.
בברכה - רפי לין
וויליאם קרליני
08-05-13, 17:27
יש לי גיר כזה למכירה ירד מספייס 2002
אם אתה מוכרח להחליף את הגיר ואתה נמצא במרכז
אני ממליץ על מכון לגירים של יהודה (מוסך יהודה) בת ים
שיפצתי שם גיר רנו מגאן הוא מוסמך בשיפוץ רכבים רבים.
המחירים שלו הוגנים והשירות מצויין.
בהצלחה עם שיפוץ הגיר (http://www.musachyehuda.co.il/) חבר
דבר ראשון תודה לכל העונים !
עדכון:
מחוות דעת שנייה ונסיעת מבחן אכן מדובר בגיר שקצת מחליק.
נגשתי למוסך גירים והוא ״ייעץ״ לי לשפץ אצלו את הגיר וטען שהחלפת שמן לא תעזור,
כשהוא אמר לי שזה בסביבות 5,500 ללא מע״מ ושלא כדאי לי להחליף גיר במקום הבנתי את כוונתו.
וכך מצאתי עצמי מתייעץ עם בעל מקצוע נוסף שטוען ששמע על הבעיה ושהבעיה לא בגיר אלא במוח של הגיר. (אני חייב להודות שלא היה לי מושג שלגיר יש מוח :-).
אני מחכה להצעת מחיר בעינין !
יש לי את אותה הבעיה בדיוק!! אפיל אותו רכב וגם השנתון . כנראה שזו מחלה ברכב הזה.. פחות הגיוני שזה מחשב כי הרי אנחנו מרגישים שהאוטו לא מאיץ והוא כן מחליק.. מחשב רק נותן פקודות מתי להעביר הילוך ובאיזו צורה .. ב 5000 שקל אתה רוכש גיר חדש..
שאלה אחרת האם בדקת כמה הרכב שלך שותה דלק?
אצלי יוצא בערך 1:13 1:14 נסיעות בינערוניות
גם אני לא מרגיש שמדובר בבעית מחשב.
לא בדקתי כמה הוא אוכל אבל הגיוני שהוא אוכל הרבה יותר ממה שצריך אם הטורים עולים גבוה והרכב לא מקבל את כל הכוח.
שאתה אומר 5000 גיר חדש אתה מתכוון לחדש חדש או פירוק וכדומה.
זה לא מחלה ברכב הזה בכלל.
התופעה הזו לא ידועה וכנראה אתם לא השתמשתם בשמן גיר רציף אלא בשמן גיר אוטומט.
צריך לנסות ולהפריד בין בעיה מכאנית למחשב (כולל סנסורים). מכאן עולה הצורך בבדיקה הבאה: העבירו את מוט ההילוכים למצב ידני. האם הרכב מתפקד בצורה תקינה? האם לחיצה על דוושת המאיץ גוררת האצה (תגובה תקינה) או עלית טורים (לא תקין החלקה מכאנית....)
נסעתי עם הטיפטרוניק והאוטו נוסע מצויין... אל עדיין יש זמן עד שנכנס הD בערך 3 שניות
יופי!!!
אם כך כנראה שאין בעיה מכאנית בגיר הרציף (דיסקים , רצועות וכדומה...), ההחלקה אינה נובעת מפגם מכאני באחד האלמנטים הפנימיים בגיר.
יתכנו שתי אופציות: בעיה במחשב עצמו (יקר וסבירות נמוכה) או באחד מהסנסורים החיצוניים (מנוע צעדים, מחשב הזרקה: לרבות CO - למדא בפי העם, ועוד...)
*הערה: איש מקצוע יוכל להבחן את הבעיה באופן יותר מקצועי ואחראי מהערכות חובבניות ברשת...*
?מתי צריך להחליף פילטר שמן ושמן בגיר? ויש לכם מושג כמה זה עולה .?
שלום s_nadav
לשאלתך לגבי החלפת פילטר שמן קיים כבר דיון בפורום .
אתה מוזמן להציץ.
בפעם האחרונה שאני בדקתי זה לא היה זול, אבל אם זה מה שיכול להציל את הגיר או להאריך את חייו, אז נראה לי שזה שווה את ההשקעה.
http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=2745
בהצלחה :)
גיר רציף הוא גיר שמאוד מאוד יקר לתקן יותר מגיר אוטומט קלאסי ויש בודדים שמיתעסקים עם גיר מהסוג הזה
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.