View Full Version : טורים משחקים ומדחס ניתפס ליפעמים
בהפעלת המזגן המדחס ניתפס ליפעמים ובעצירה שהמזגן דלוק טורים נופלים כימעט לכיבוי האוטו הנורה של השמן נידלקת ועולים חזרה. טורים עם מזגן דולק עומדים על 1100.
בהפעלת המזגן המדחס ניתפס ליפעמים ובעצירה שהמזגן דלוק טורים נופלים כימעט לכיבוי האוטו הנורה של השמן נידלקת ועולים חזרה. טורים עם מזגן דולק עומדים על 1100.
רוצה לציין של אחרונה אחריי החלפת כהל האוטו היה ניכבה בעצירה מידי פעם פתחתי מנוע צעדים ניכתי קצט תשמן וליכלוך שהיצתבר וחל שיפור האוטו לא ניכבה רק נפילות טורים נידלקת המנורה של השמן והטורים עולים. יש לי פונטו hsd 96
אני ממליץ לך לפנות לחבר הפורום davidmzr
הוא מתקן לעשרות חברי פורום וגם אני מתקן אצלו והוא בעל מקצוע הכי טוב שאני מכיר בתחום הרכב מחר אני אצלו בשביל משהוא תדבר איתו בפרטי ותתאם איתו לא תיתחרט
לא בטוח שאתה מתאר את הבעיה נכון.
מה זה "מדחס ניתפס" ?. אם המדחס ניתפס, אז תוך 5 דקות הרצועה תיתחמם, תעלה עשן ותיקרע.
דוד.
רוצה לציין של אחרונה אחריי החלפת כהל האוטו היה ניכבה בעצירה מידי פעם פתחתי מנוע צעדים ניכתי קצט תשמן וליכלוך שהיצתבר וחל שיפור האוטו לא ניכבה רק נפילות טורים נידלקת המנורה של השמן והטורים עולים. יש לי פונטו hsd 96
נקה באופן יסודי את כל בית המצערת כולל מנוע הצעדים "על השולחן" מה שנקרא.
החלף את האטמים במידת הצורך, יש מדריכים כאן.
90% שזה יפתור את הבעייה שלך, אם לא חזור לעדכן.
מה זה "מדחס ניתפס" ?. אם המדחס ניתפס, אז תוך 5 דקות הרצועה תיתחמם, תעלה עשן ותיקרע.
דוד.
תיראה יוצא אוטו רעש בידיוק כמו שהמוטחן שניקע אצלי עשה אוטו רעש הגומייה מיסתובבת והפולי המותחן עמד תקוע החלפתי אוטו והכל תקין
נקה באופן יסודי את כל בית המצערת כולל מנוע הצעדים "על השולחן" מה שנקרא.
החלף את האטמים במידת הצורך, יש מדריכים כאן.
90% שזה יפתור את הבעייה שלך, אם לא חזור לעדכן.
תודה על התשובה אני יפנה לי קצט זמן ואני ינקה טוב טוב לגבי האטמים אני יחפש פה מדריכים
דוד.
תגיד דויד,
גם אם ניתפס הקלאצ' של המדחס הפולי שעליה יושבת הרצועה נע באופן חופשי ולא מקובעת אליו לא?
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.