mp3istk
30-04-13, 06:37
שלום לכולם .
מאז שקניתי תאוטו שמתי לב שאין קירור באוטו , בגלל הקיץ החם החלטתי
לסדר את מערכת הקירור באוטו , לאחר קריאה מרובה פה בפורום הבנתי שחסר לי גז
קירור באוטו , אז החלטתי שאני הולך למזגניסט רכבים שיסדר לי את הבעיה , המזגניסט
חיבר לי מכונה אם שני שעונים והתחיל למלא את הגז , לאחר מילוי הגז ביקש המזגניסט
שהדליק את המיזוג , הפעלתי את המדחס והקירור וכלום , נורא התבאסתי שהמיזוג לא עובד
, לאחר שהבין המזגניסט שאין קירור התחיל לעקוב אחרי חוטי החשבל של המזגן וגם עקב אחר
הפיוזים במכסה מנוע , לאחר כמה דקות הרגשתי באמת שיוצא קירור , אבל יכול להיות גם שדימיינתי בגלל שכבר ירדה השמש וכבר לא היה כזה חם בחוץ , לאחר מכן בדרך הרגשתי שוב
שהמזגן לא מקרר בכלל , אז בדקתי שני פיוזים שחורים גדולים והם היו תקינים , בדקתי כם פיוז צהוב גדול וגם הוא היה תקין , לחצתי על אחד הפתחים שמהם המזגניסט מילא גז ויצא חומר ירוק .
כמה הערות חשובות -
האוטו פונטו 98 גדם HSD 75 כוחות סוס .
בעת הפעלת המדחס מהירות מנוע לא עולה .
לאחר מילוי הגז היה רעש של משהוא מיסתובב , משהוא שלא היה קודם וזה פעל רק בהפעלת המדחס , והרעש בא מהמכסה מנוע מתחת לאלטנרנטור .
יש תחומר הירוק מסביב לפקק של הבקבוקון של הגז.
הלכתי לחשמלי רכב והוא טען באופן חד משמעי שצריך להחליף מדחס , וזאת מיבלי לבדוק חשמל ,גז , או כול משהוא אחר .
אחד הפיוזים השחורים טיפה רקוב , אך הוא ניראה במצב טוב .
המאוורר ניכנס לשני מצבי סיבוב בהפעלת המזגן אם המדחס .
בקיצור תודה לעוזרים , והשמח לקצה חוט מאיפה להתחיל ולאיפה להמשיך , בכוחות עצמי מה שאפשר , ואם אפשר המלצה לבן אדם אמין באיזור רחובות תודה .
מאז שקניתי תאוטו שמתי לב שאין קירור באוטו , בגלל הקיץ החם החלטתי
לסדר את מערכת הקירור באוטו , לאחר קריאה מרובה פה בפורום הבנתי שחסר לי גז
קירור באוטו , אז החלטתי שאני הולך למזגניסט רכבים שיסדר לי את הבעיה , המזגניסט
חיבר לי מכונה אם שני שעונים והתחיל למלא את הגז , לאחר מילוי הגז ביקש המזגניסט
שהדליק את המיזוג , הפעלתי את המדחס והקירור וכלום , נורא התבאסתי שהמיזוג לא עובד
, לאחר שהבין המזגניסט שאין קירור התחיל לעקוב אחרי חוטי החשבל של המזגן וגם עקב אחר
הפיוזים במכסה מנוע , לאחר כמה דקות הרגשתי באמת שיוצא קירור , אבל יכול להיות גם שדימיינתי בגלל שכבר ירדה השמש וכבר לא היה כזה חם בחוץ , לאחר מכן בדרך הרגשתי שוב
שהמזגן לא מקרר בכלל , אז בדקתי שני פיוזים שחורים גדולים והם היו תקינים , בדקתי כם פיוז צהוב גדול וגם הוא היה תקין , לחצתי על אחד הפתחים שמהם המזגניסט מילא גז ויצא חומר ירוק .
כמה הערות חשובות -
האוטו פונטו 98 גדם HSD 75 כוחות סוס .
בעת הפעלת המדחס מהירות מנוע לא עולה .
לאחר מילוי הגז היה רעש של משהוא מיסתובב , משהוא שלא היה קודם וזה פעל רק בהפעלת המדחס , והרעש בא מהמכסה מנוע מתחת לאלטנרנטור .
יש תחומר הירוק מסביב לפקק של הבקבוקון של הגז.
הלכתי לחשמלי רכב והוא טען באופן חד משמעי שצריך להחליף מדחס , וזאת מיבלי לבדוק חשמל ,גז , או כול משהוא אחר .
אחד הפיוזים השחורים טיפה רקוב , אך הוא ניראה במצב טוב .
המאוורר ניכנס לשני מצבי סיבוב בהפעלת המזגן אם המדחס .
בקיצור תודה לעוזרים , והשמח לקצה חוט מאיפה להתחיל ולאיפה להמשיך , בכוחות עצמי מה שאפשר , ואם אפשר המלצה לבן אדם אמין באיזור רחובות תודה .