התחבר

View Full Version : מחפש ומוכר מספר חלקים

guysternberg
27-04-13, 16:58
שלום חברים, כחלק מפרוייקט חדש שנקנה לפני ימים אחדים העונה לשם "פונטו שלוש דלתות":-P. אני מחפש מספר חלקים...כמו כן ישנם חלקים שקיבלתי בעת הקניה שאני מעוניין למכור לטובת דברים אחרים...
מחפש: -טמבון קידמי פונטו דור ראשון(עדיפות לצבע לבן וחשוב שיהיה במצב טוב..)
-מושבים קידמיים לפונטו דור ראשון שלוש דלתות(מושבים שיש להם את מנגנון הקיפול)

מוכר: -טמבון אחורי פונטו HGT בצבע אפור כהה מטאלי במצב מצויין שהיה מורכב על האוטו כך שהוא מתאים גם לפונטו דור ראשון...
-מושבים קידמיים של פונטו HGT במצב טוב (קצת קרעים אבל סה"כ שמישים) כולל כל החלקים והמסילות
-מושבים קידמיים של פונטו דור ראשון במצב טוב. (קרע בדופן משענת של הנהג.) מורכבים באוטו כרגע..

לגביי מחירים בשלב זה קשה לי להעריך דברו איתי בפרטי ואני בטוח שנסתדר...
0587890011 גיא

תודה מראש לכולם ושבוע טוב!:)

guysternberg
27-04-13, 17:20
הנה התמונות בנוסף שכחתי בהודעה הקודמת להוסיף שאני מוכר גם טמבון קידמי של פונטו דור ראשון בתהליכי שיפוץ...

yair791
27-04-13, 21:22
דבר עם davidmzr אני יודע שיש לו פגוש קידמי של פונטו דור 1 בצבע לבן אולי גם יש לו במקרה גם מושבים קידמים של פונטו 3 דלתות

davidmzr
28-04-13, 09:26
יאיר אם אתה מתכוון לטמבון שתלוי בסככה, הוא לא מכירה, עד שהגוזלים של יוני הבר יגדלו ויעזבו את הקן. ראית אותם, איזה חמודים הם ?. :) כל שנה היונים מקננים בסככה, מעניין אם הם אותו הזוג.
גיא, יש רכב כמו שלך ברחובות, הרכב נוסע ונגמר לו הטסט., הבחור רוצה 1000 ש"ח עבורו.
הוא קנה אותו לפני שלושה חודשים ב-3000 ש"ח.
יאיר אני ממתין לצילצול ממך, אם השגת את החלקים, תביא לי אותם (במקום לתקוע את הרכב בסככה לשבוע) דיברתי עם ארז הוא ירכיב לך אותם. או שתבוא אחרי העבודה ונרכיב אותם.
דוד.

guysternberg
28-04-13, 12:55
תודה על העזרה חברים...
דוד תשלח לי מחיר בפרטי בבקשה לטמבון לפחות לפי התמונה הוא נראה מעולה...(כמובן שנחכה בסבלנות לעזיבת הגוזלים מהקן:cool:) וגם את המספר של הבחור מרחובות אם יש לך אותו...תודה מראש!!

שבוע טוב

גיא.

davidmzr
28-04-13, 14:50
המס' של בעל הרכב 052-9533052, השם אביעד.
נודע לי שבעל הרכב הקודם, רוצה לקנות ממנו (במשכורת של סוף חודש הבא) את הרכב חזרה ב-1800 ש"ח.
לא נראה לי אמיתי. אני יודע שהו קנה רכב אחר. שווה לצלצל ולדבר איתו.
ביחס לטמבון, "כשנגיע לגשר נדבר איך לחצות אותו".
יאיר אמרת לי שיש לך עבודה דחופה היום. אז מה אתה עושה בפורום ?. :)
אל תשכח להביא מחר גם גומיות לציריות, מתערב ששכחת.
דוד.

yair791
28-04-13, 16:11
כשיש טלפון חכם אני בפורום בכל דקה פנויה כמו עכשיו בדיוק סימתי ואני מחכה ברכב למטה כי הוא עמוס והארגז בטנדר פתוח וכן שחכתי גומיות לציריה כי ככה זה שמציקים לי בבוקר "יאללה יאללה תבוא כבר" אומר הבוס

וויליאם קרליני
28-04-13, 19:33
מברוק על הקניה, סוף סוף הפרוייקט הזה ממשיך, אני מעוניין בטמבון של הHGT

guysternberg
29-04-13, 15:04
תודה רבה, למרות שאני סטודנט כרגע וזה לא הזמן האידאילי מהרבה בחינות לפרוייקט... אני ואבא שלי לא יכולנו להשאיר את הרכב הזה להירקב לו סתם כך במיוחד אחרי כל ההשקעה וצומת הלב שהוא קיבל...

בקשר לטמבון בשמחה דבר איתי בפרטי או תתקשר 0587890011..

Amit
30-04-13, 09:40
אכן נקווה לראות את הרכב כפי שהייתי רוצה לראותו . בהצלחה וכל עזרה תתקבל בברכה
עמית

guysternberg
30-04-13, 16:00
עמית תודה רבה ואל תדאג לא נאכזב:), כרגע המטרה העיקרית היא להחזיר אותו לכביש ושכל המערכות המכניות יפעלו בצורה עגולה, לאחר מכן פחחות צבע ומשם כבר נתחיל לתכנן הלאה לעבר עתיד יפה מהיר ויציב יותר:cool:

guysternberg
05-05-13, 00:20
up

TOMERZHR
05-05-13, 09:06
כמה על הכסאות hgt?

guysternberg
05-05-13, 17:36
שלחתי לך הודעה בפרטי..

guysternberg
06-05-13, 01:41
חברים צריך עזרה בלהעריך את שווים של הכיסאות של הHGT. אחד הכיסאות במצב מעולה ולשני יש קרע בצד. המנגנונים תקינים לחלוטין, מוכר עם התושבות של הכיסאות כמובן, כמו כן אני מתחייב לנקות אותם ולהביא אותם למצב נקי ויפה.

בבקשה לענות בכנות ועדיף מישו שמכר כבר כאלה שיספר לנו בכמה.

בתודה מראש

ושבוע טוב

גיא.

y0jik
06-05-13, 01:45
היום פירקתי מושב נוסע תקין מHGT מפירוק 400 ש״ח.
מקווה שיעזור לתת מחיר מסויים.

שחרון
06-05-13, 01:46
תלוי בך קודם כל!!
דעתי לפי המצב בתמונות גג 400.
אני מכרתי כבר 4 כאילו במצב מצויין.
זוג טובים מורכבים (לא מפורקים כמו אצלך) מכרתי ב 550-600.

כמובן רק המלצה.

בהצלחה

guysternberg
06-05-13, 01:59
שכחתי לציין שהכיסאות כיום מורכבים עם כל החלקים ולא מפורקים כמו שבתמונה.

תודה לכל העוזרים והמכורים כמוני שבאמצע הלילה מתעסקים במכוניות:)

guysternberg
14-05-13, 20:59
הגה isotta evoluzione מקורי תוצרת איטליה כולל מתאם לפונטו דור ראשון, יכול להיות שמתאים גם לרכבים אחרים הבדיקה עליכם..:cool:

מתווסף למכירת החלקים שכוללת:
-פגוש hgt אחורי
-פגוש קידמי בנייה עצמית (לא גמור)
-כסאות קידמיים hgt
-כסאות קידמיים פונטו דור ראשון
(ניתן לראות תמונות בעמוד הקודם)

ניהול המכירה עבר לאבי מחוסר זמן, לגביי המחירים בבקשה לא לשאול אותי בפורום תדברו איתו בטלפון, ואני יודע שתסדרו על מחיר הוגן לשני הצדדים.

0508330216 יוסי.

חג שבועות שמח לכולם!!!

yair068
15-05-13, 21:51
השבוע אני נוסע במאזדה החמודה שלי(הפונטו עומדת ) ופתאום אני שומע מנוע של פונטו סיבוב ימינה ואני רואה רק את הפגוש מיד הבנתי החיוך עלה על פניי.
אבל מה עושה האבא על הפונטו ואללה לוחץ לא פרייר,
רק תצבע לפחות את מכסה המנוע האפור שלי

stio
15-05-13, 22:02
איזו מאזדה קנית?
אצלי שכחתי איפה נמצאת הידית של המכסה מנוע, מילא שהמנוע לא אוכל שמן ומים בכלל כבר כמעט 5 שנים (54KKM), אז גם המצבר מקורי. גם שום נורה לא נשרפה (אני לא נוסע עם אורות ביום, אבל בכל זאת...) וכלום לא התקלקל - עדיין. רק שימשיך כך.

הזוי.

guysternberg
16-05-13, 01:53
השבוע אני נוסע במאזדה החמודה שלי(הפונטו עומדת ) ופתאום אני שומע מנוע של פונטו סיבוב ימינה ואני רואה רק את הפגוש מיד הבנתי החיוך עלה על פניי.
אבל מה עושה האבא על הפונטו ואללה לוחץ לא פרייר,
רק תצבע לפחות את מכסה המנוע האפור שלי

הרגת אותי מצחוק!!!!
את החיידק של המהירות אי אפשר לחסל בשום גיל...אולי הוא נחלש אבל הוא תמיד שם...:)

למה הפונטו שלך עומדת?!
כואב הלב שהרכבים הפשוטים והיפים האלה יעמדו ולא יסעו...אם אצלנו שתיים נוסעות ואחת מהן כל שבועיים נוסעת הלוך וחזור מהצפון למרכז כל פונטו יכולה לנסוע:cool:

Amit
16-05-13, 07:54
לפחות אי אפשר להגיד שהמנוע לא מרביץ ...אהה יאיר ?

yair068
16-05-13, 11:21
נוסע על מאזדה 3,
לגבי הפונטו הבן לא מוותר עליה לאחר השחרור בסוף השנה.
עמית בטח שירביץ 75 לאאאאאאא

guysternberg
16-05-13, 14:28
הפונטו שאני נוסע עליה היום היא 75 והמנוע מושך יפה, החדשה מושכת עוד יותר יפה וזה בלי לעבור 3000 סל"ד (עדיין בהרצה) זה 75 ששתה קצת רד-בול כנראה;)

עמית אני צריך ממך קצת עזרה בנוגע לחיבור המאווררים של הרדיאטור והמזגן אני ישלח לך בערב שאלה מפורטת לפרטי...

guysternberg
25-05-13, 17:13
חברה זקוק דחוף למושבים קידמיים של פונטו שלוש דלתות. אם מישהו ראה או שמע על כאלה בבקשה ליצור קשר. כמו כן אני מוכן להחלפה על החלקים שמוצעים למכירה.

בתודה ושבוע טוב

גיא

nils
25-05-13, 22:33
תגיד, אתה יודע אם הכסאות HGT מתאימים לפונטו ELX? אני מעוניין להחליף את זוג הכסאות ה ELX 2002 שלי בכסאות HGT שנראה שהם תומכים ונוחים הרבה יותר (האמנם?). בתכלס מספיק רק הכסא נהג כי אני נוהג לבד תמיד...

בנוסף, האם הטמבון HGT מתאים ב ELX?

תודה

guysternberg
27-05-13, 13:42
שלחתי לך גם לפרטי... למיטב ידיעתי הפגוש והכסאות מתאימים לרכב שלך...אבל הבדיקה הסופית עלייך:cool:

guysternberg
10-06-13, 15:13
חברים חייב למכור את החלקים אין לי מקום אליהם וזקוק לכסף להמשך הפרוייקט..

-טמבון אחורי HGT -450
-מושבים HGT - 600 לזוג
-פגוש קידמי מונמך בתהליך שיפוץ- יינתן ללא תשלום
-זוג מושבים קידמיים פונטו דור ראשון 5 דלתות-150
-זוג חצאיות פיבר גלאס - דרוש צבע ותיקונים קלים, היו מורכבים על הפונטו שלוש דלתות -100
- הגה ספורט איסוטה תוצרת איטליה+ מתאם לפונטו דור ראשון, אשמח לקבל הצעות אני עדיין לא בטוח שאני רוצה למכור...

אפשר לשלוח לפרטי או לטלפון 0587890011 גיא

בתודה מראש
ושבוע טוב לכל חברי הפורום

גיא.

guysternberg
15-06-13, 21:27
מי שרוצה מוזמן להגיע לקחת את המושבים הקידמיים של פונטו דור ראשון 5 דלתות. ניתן לראות אותם בתמונה שבתחילת השרשור זה המושבים שמורכבים ברכב בתמונה. הם במצב כללי טוב , יש קרע קטן במושב נהג.

המושבים נמצאים בראשון לציון. אם לא יהיו מעוניינים הם יזרקו לפח בצער בעוד מספר ימים.

אפשר לפנות אליי בהודעה פרטית או בטלפון 0587890011 כמו כן מי שמעוניין בחלקים האחרים לא להתבייש כל החלקים בבית של ההורים ואמא שלי לא מרוצה מהעניין הזה:) גמיש במחירים!

בברכת שבוע טוב

גיא.

guysternberg
21-07-13, 01:34
מחפש כמה דברים:
-קונקטור של כרית אוויר פונטו דור ראשון, הכוונה היא לחלק שיושב מאחורי ההגה.
-צ'יפ מחשב ניהול מנוע פונטו 75 (צ'יפ אורגינלי)
-כנפיים קידמיות צבע לבן פונטו דור ראשון( אני אומר מראש חשוב לי מאוד שהכנפיים יהיו במצב טוב מאוד).

בתודה מראש

ושבוע טוב לכולם!

גיא.

guysternberg
28-07-13, 01:14
מוכר:

-טמבון אחורי HGT
-מושבים HGT לזוג
-פגוש קידמי מונמך בתהליך שיפוץ
-זוג חצאיות פיבר גלאס - דרוש צבע ותיקונים קלים, היו מורכבים על הפונטו שלוש דלתות
- הגה ספורט איסוטה תוצרת איטליה+ מתאם לפונטו דור ראשון

החלקים ימכרו במחירים טובים מאוד! חייב לפנות אותם בהקדם...!

מחפש:

-קונקטור של כרית אוויר פונטו דור ראשון, הכוונה היא לחלק שיושב מאחורי ההגה.
-כנפיים קידמיות צבע לבן פונטו דור ראשון( אני אומר מראש חשוב לי מאוד שהכנפיים יהיו במצב טוב מאוד)
-פגוש קידמי צבע לבן(חשוב שיהיה במצב טוב והצבע יפה.)

ניתן לשלוח הודעה לפרטי או להתקשר 0587890011 גיא.

שבוע טוב!

גיא.

-

guysternberg
03-10-13, 20:21
משאבת דלק פונטו GT מצטרפת למכירה למי שמעוניין.

סופ"ש נעים לכולם
גיא.